Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
Akcia -17% Kellys Tayen R50 29 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 149 €
-17%
MOC 2 899 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
YGEN .... ?
Jazdím týždenne 250 km na ebajku do práce. V sobotu 200 km na cesťáku. Chápem, že biobikerovia nevedia, že mám aj ebajk a odzdravia. Odzdravia rsp. pozdravia aj ebajkeri. Žijem v divnom svete. Ale prečo mi tí ebajkeri ktorých stretávam, nehádžu ***** do kolesa, ako vám ostatným? Ako vedia, že cez týždeň podvádzam na ebajku a patrím vlastne k nim? Patrím vlastne k nim, keď som cez víkend biobikero?
myslim ze biocyklisti su mensina
co potom takato znacka?
1. ej veru tazko povedat kam ta zaradit, nebinarnost vie byt komplikovana. Ale kedze ten ebike je komuter, tak asi takto
2. https://www.mtbiker.sk/forum/post1902303.html#p1902303
A keby dával sobotné dvestovky pravidelne, tak to by mal cez 10 K ročne len na “sobotných” dvestovkách
Izzy68 sem sa bud, zbieram tu fop
co potom takato znacka?
vidím tam zákaz vjazdu na biobajkoch
Vyjmúc mestský commuting (dochádzanie), dáky trvalý/dočasný hendikep alebo seniorský vek... e-bike, a špeciálne e-MTB na mňa pôsobí ako dehonestujúca aktivita pre zdravého človeka v strednom a mladšom veku. A je mi jedno, že “prejdeš viac km za rovnaký čas“ alebo sa “otočíš viackrát dokola“ na nejakom d*bnutom traily alebo že to potrebuješ lebo jazdíš do Álp alebo že si zaneprázdnený menežér čo nemá čas pridlho zabíjať čas na bajku alebo že “vývoj sa nedá zastaviť“. Pôsobíš ako tí turisti na segway v mestách.
Neviem čo bude, ale keď mi vek alebo zdravie zakážu valiť hrebeňovky západného SK, bez okolkov kúpim ľahký gravel a začnem jazdiť do kopcov iba po najbližší bufet! Výzva! Abo lesy a nížiny okolo Dunaja. Koľko šťastia. S*riem na tvoj yamaha motor 12-tej generácie a appku k nemu. A BTW nehovorí zo mňa závisť, pretože si také huncútstvo (zatiaľ) môžem finančne dovoliť.
Pre mňa je esenciou MTB pobyt/pohyb v prírode. Človek tam uniká odnepamäti pešo “za vlastné”. Prekonávajúc a zároveň akceptujúc telesné limity. Ja mám práve pešiu turistiku mentálne ako taký referenčný bod. Oproti nej mám na MTB ešte o dosť navrch hlavne po rovinách a z kopca... to je všetko čo si môžem priať. Ale s hikerom sme “jeden kmeň“ minimálne keď tlačím/prenášam hore strmým úsekom, a vždy keď potíme krv bez E-assist-Eko-Turba. Naopak, s tvojím motorizovaným hobby ma akoby nespája takmer nič.
Takže s výnimkami ako je uvedené zhora, prajem predčasne vybitú baterku, skrat a pohodové sviatky!
Dnes som sa krasne povozil na ebiku.Super pocasie a teren.Uzil som si to