Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mal si si ich otestovat po jednom Oni sa boja jeden druheho. Obzvlast ti co si uzivaju privilegia - co ako tito napriklad cestuju do zahranicia.
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 07:46:21
00
pbs.twimg.com
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 08:12:49
05
Ešte v časoch Gorbiho keď sme u nás mali len fádnu jednofarebnú sanitu som na letisku Šeremetevo zažil šok na WC kde som na nádherných farebných umývadlách a chrómovaných držiakoch uvidel kus rozpľasknutého mydla a uterák ktorý vyzeral horšie ako handra s ktorou moja starká umývala dlážku.

K pisoárom na vlakovej stanici v Rige sa dalo dostať len okolo obrovskej žltkastej mláky a nechápal som prečo všetci čúrali opačným smerom keď to všetko aj tak išlo len do nej.

Stačí aby deti vyrastali v normálnom prostredí alebo je to aj v génoch ?
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 08:35:34
00
arrow_leftpista napísal:
Mal si si ich otestovat po jednom Oni sa boja jeden druheho. Obzvlast ti co si uzivaju privilegia - co ako tito napriklad cestuju do zahranicia.

Oni sa na tom zabavali, vobec to pre nich nebola nejaka neprijemna tema. Cakal som nejake zavahanie, ze mi neodpovedia priamo a budu sa vykrucat ale vobec, boli to uplne vymyte hlavy...
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 08:49:45
00
foobar Ak chces osobna skusenost z januara 1969. Narazili sme v bare hotela na dvoch z rezervnej posadky TU 104 (vtedy pod hlavickou CSA este lietali ruske) na odpocinku. Chovali sa presne ako popisujes. Akonahle jeden (hociktory z nich) bol mimo, hned sa zacali ospravedlnovat za okupaciu. Pomery sa tam nezmenili. Teda bud islo o "zlatu mladez" co si uziva alebo o opatrnych bo vedia, ze kazdy kazdeho strazi. Neviem ci si zazil casy ked clovek mal dva nazory, jeden pre seba a kamaratov a druhy, obvykle opacny na verejnosti. Pochopil by si skor.
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 09:06:05
08
Kto nezažil dobu keď povedať v krčme " císař pán je vůl" nebolo úplne beztrestne, ťažko pochopí...
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 09:53:26
01
buďte radi,že ste sa väčšina nemuseli povinne učiť tú ich zaebanú hatlaninu a naspamäť aj hymnu.
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 09:55:39
00
Prepánaján, ako môžeš o nejakom jazyku napísať, že je to "za .... á hatlanina"? Je to úplne rovnaký jazyk ako každý iný.
Ja neviem, čo sa to tu s ľuďmi deje. Klapky na oči, čierna a biela, totálne zovšeobecňovanie... sa fakt nedivím, že kto tu pravidelne vyhráva voľby ... :-(
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 10:16:50
26
arrow_leftVolodja napísal:
Zdvojene SS je na mieste - Rusko sa naozaj sprava ako fasisticky stat

zaujímavé je, že aj Rusi píšu názov svojej benzínky s dvomi "s": Россия
Asi vedia prečo.
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 10:22:40
04
aj keď mám svoj názor na rusov, nie pozitívny, vôbec mi nevadilo, že som sa učil ich reč, skôr naopak rozšíril som si svoje osobné možnosti a občas to dokážem aj zmysluplne využiť, napríklad keď ma na zjazdovke "zrazil" rusky hovoriaci molodec a na angličtinu sa tváril, že nerozumie a furt sa bavil (aj na môj účet) so svojím súputnikom, tak som mu v jeho rodnej reči povedal svoj názor na neho, padla mu mierne sánka a pratal sa kade ľahšie :-),
čo máš v hlave nikto ti nezoberie, teda ak náhodou nie si v gulagu :-)
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 10:24:02
011
arrow_leftbedo napísal:
zaujímavé je, že aj Rusi píšu názov svojej benzínky s dvomi "s": Россия
Asi vedia prečo.

Skvely postreh ;) !
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 10:24:16
00
LL,bohužiaľ to platí aj keď máš v nej "nasr&té"🤨
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 10:30:29
00
scontent.fbts7-1.fna.fbcdn.net
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 10:32:19
15
arrow_leftpista napísal:
foobar Ak chces osobna skusenost z januara 1969. Narazili sme v bare hotela na dvoch z rezervnej posadky TU 104 (vtedy pod hlavickou CSA este lietali ruske) na odpocinku. Chovali sa presne ako popisujes. Akonahle jeden (hociktory z nich) bol mimo, hned sa zacali ospravedlnovat za okupaciu. Pomery sa tam nezmenili. Teda bud islo o "zlatu mladez" co si uziva alebo o opatrnych bo vedia, ze kazdy kazdeho strazi. Neviem ci si zazil casy ked clovek mal dva nazory, jeden pre seba a kamaratov a druhy, obvykle opacny na verejnosti. Pochopil by si skor.

Áno poriadny Majdan ich môže tiež oslobodiť a teda zachrániť pred občianskou vojnou a Čínskou okupáciou. Pre mňa je najlogickejšie rozdelenie na dve časti.

Asi v máji ?
Zobraziť komentár 28.12.2022 - 10:44:10
00
MTbiker by si mohol trochu vyjasniť logiku.
Môj príspevok, v ktorom som jedného "člena komunity" nazval idiotom konkrétne a špecificky preto, lebo on nazýva idiotom milióny iných ľudí iba na základe ich národnosti, bol moderátorom zmazaný (podľa Pravidla č. 1).
Ale samotný príspevok, v ktorom ten človek nazýva idiotom milióny iných ľudí iba na základe ich národnosti, zmazaný nebol.
Potom sa nečudujme, že máme internety plné nenávistných prejavov a polarizovanú spoločnosť.
WTF?

Naposledy upravil Jaroh dňa 28.12.2022 - 11:06:42, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 28.12.2022 - 10:54:08
16

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up