mne to kleslo dnes z izbovej teploty 23 na vonkajšiu okolo 4 za cca 8min,myslím ze to je úplne normálny cas pre digitálne meranie teploty pre podobné zariadenia. Ten senzor sa proste musí aklimatizovat ked je nárazovo presunutý z tepla do zimy alebo opačne, kym sa dostane na presnú/aktuálnu hodnotu
No to by vysvetlovalo aj to ze ked na ten cierny garmin zasvieti slnko tak teplota stupa pomerne rychlo a teda sa rychlo ohreje nejaky vzduch vnutri kde je teplotne cidlo
samozrejme, myslelene to bolo tak, že pri prechode zo zimy do tepla to tiež neukáže z 0 na 23 za par sekúnd ale istý čas to trva tak isto, je to rýchlejšie ale tiež nie okamžite.
Tak problem vyrieseny, dnes prebehla synchro ani som nestihol dat dole rukavice a odomknut. Zrejme to chybajuce druhe spojenie v bt, mozno aj plnsia pamat, neviem… Vesmir je opat v poriadku
Na jazdu so Zwiftom pouzivam aj edge830. Mam tam prevody a snimac rychlosti na zadnom kolese mi meria teoreticky prejdene kilometre kvoli internalu vymeny - tocenia retaze.
Ked jazdu z edge v connecte vymazem, tak zatazenie mi nepocita … s jazdami v zwifte mi pise regeneracia alebo klesajuce zatazenie … aj ked jazdim 3x tyzdenne.
Dik. Idem postudovat lebo zwift cvicenia mi nijako neovplivnuju metriky. To co nahram na edge mi hned ukaze nieco v cislach.
To preto lebo Garmin Connect to musi zosynchronizovat s hodinkami a tie nasledne spat s GC. Cize ked nahras cisto len Zwift, ten je okamzite updatnuty do GC (lebo to mas sparovane) ale ty musis mat pripojene zariadenie (bike computer alebo hodinky) s GC. GC odosle Zwift jazdu do zariadenia a az TO vyhodnoti vsetky metriky a tie nasledne zasle spat do GC. Cize cisto v GC to vidis s nejakym oneskorenim a nie hned v momente ako ulozis Zwift jazdu.
Jou… mam nastudovane co si mi poslal. Dnes to otestujem a dam sem aj nejake to foto. Zatial Ti moc dakujem za informacie.
Data som pozeral o den neskor, ALE synchronizovane s hodinkami a nie edge, ale to by malo but jedno asi. Aj to este skusim synchronizovat. Dojazdim a hned ho vypnem. To asi bude ten problem.
Dik za super prispevky. Ono mne ani tak nejde o super presne cisla, ale kedze mame super presne a drahe hracky… chcel by som vidiet co sa kusok zlepsujem alebo nie. Pocas normalnych treningov vonku na bajku, beh a skialp to pekne ukazuje.
Pocitovo to nechcem riesiet lebo aj ten klame. ?
OlafTopan
Dobre riesenie. Stravu moc neriesim. Velmi malo ju realne pouzivam, nemam platenu verziu. Dakujem.
Zacal som pouzivat aj taku strategiu, ze som Zwift aktivitu v GC upravil na 0km.
Dnes vyskusam a dam vediet co to spravilo s cislami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zapocitava Garmin Connect Zwift jazdy do metrik?
Na jazdu so Zwiftom pouzivam aj edge830. Mam tam prevody a snimac rychlosti na zadnom kolese mi meria teoreticky prejdene kilometre kvoli internalu vymeny - tocenia retaze.
Ked jazdu z edge v connecte vymazem, tak zatazenie mi nepocita … s jazdami v zwifte mi pise regeneracia alebo klesajuce zatazenie … aj ked jazdim 3x tyzdenne.
Jazdy zo Zwiftu nepocitaju ucinok treningu.
Jazdy zo Zwiftu nepocitaju ucinok treningu.
https://www.dcrainmaker.com/2021/06/garmin-training-status-now-includes-zwift-trainerroad-the-sufferfest-and-tacx-app-workouts.html/comment-page-1
Dik. Idem postudovat lebo zwift cvicenia mi nijako neovplivnuju metriky. To co nahram na edge mi hned ukaze nieco v cislach.
normalne som sa spytal lebo mi ten tvoj prispevok nedaval zmysel, namiesto odpovede si hned agresivny... aspon viem kam patris
Idem postudovat co mi tu pozdielali, ked tak to skusim napisat este raz.
To preto lebo Garmin Connect to musi zosynchronizovat s hodinkami a tie nasledne spat s GC. Cize ked nahras cisto len Zwift, ten je okamzite updatnuty do GC (lebo to mas sparovane) ale ty musis mat pripojene zariadenie (bike computer alebo hodinky) s GC. GC odosle Zwift jazdu do zariadenia a az TO vyhodnoti vsetky metriky a tie nasledne zasle spat do GC. Cize cisto v GC to vidis s nejakym oneskorenim a nie hned v momente ako ulozis Zwift jazdu.
Data som pozeral o den neskor, ALE synchronizovane s hodinkami a nie edge, ale to by malo but jedno asi. Aj to este skusim synchronizovat. Dojazdim a hned ho vypnem. To asi bude ten problem.
tak som na trenazerovy bajk nahodil snimace a zacal som to nahravat dvojmo
tu je porovnanie, kde je vidno, ze zwift posle do GC presne data, ale v metrikach je to cele mimo.....
cisto jazda cez zwift
a data z garminu, jazda bola nahravana cez zwift aj garmin
Pocitovo to nechcem riesiet lebo aj ten klame. ?
OlafTopan
Dobre riesenie. Stravu moc neriesim. Velmi malo ju realne pouzivam, nemam platenu verziu. Dakujem.
Zacal som pouzivat aj taku strategiu, ze som Zwift aktivitu v GC upravil na 0km.
Dnes vyskusam a dam vediet co to spravilo s cislami.