Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Výpredaj -15% Pinarello Nytro Urbanist 28 elektrobicykel, modrá
2 799 €
-15%
MOC 6 299 €
Výpredaj -31% Pinarello Nytro Urbanist Naked 28 elektrobicykel, modrá
2 549 €
-31%
MOC 3 699 €
-16% Kellys Estima COMP 60 27.5 dámsky elektrobicykel, sivá
od 1 599 €
-16%
MOC 3 599 €
-39% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, white/black/blue
1 999 €
-39%
MOC 3 299 €
-42% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, black/dark grey
1 899 €
-42%
MOC 3 299 €
-21% BMC 257 AMP AL TWO ST 28 dámsky elektrobicykel, powder sand
2 599 €
-21%
MOC 4 699 €
tak hlavne cyklista prinajhoršom zabije seba, šofér prinajlepšom zabije seba.
Dnes som si dal 2 hod. "biojazdu" po lokálnych dolinách. Skoro paráda, t.j. žiadny vozičkár - až v závere Gaderskej 2 mladé baby po 20tke na motorkách. Mal som na jazyku uštipačnú poznámku akou telesnou vadou trpia, ale potom sa z hmly vynoril ich boyfriend
Tu ideš moralizovať iných a poučovať čo je správne a čo nie a potom na výjazde slopeš tvrdý alkohol, ty starý ožran.
Junačik, keby si bol cyklista a nie motorista, tak by si vedel, že zimna priprava znamena v zimnom obdobi venovat sa v ramci vseobecnej pripravy inym druhom športu - plavaniu, korculovaniu, lyzovaniu, salovym sportom... Vnučata som postavil na lyže a ja som sa bol na pešej vychadzke na Sliezskom dome... Nevysiel som hore ako v mladosti, ked som tam brigadoval, za hodinu, ale za poctive dve.
Horcovu som si naozaj zaslužil, pretože asi všetci tí, s ktorymi sme tam v mladosti robili a aj popijali, su uz na cintorine alebo v domove dochodcov. Bola to aj spomienka na nich.
No a zo Štrbskeho Plesa do Polianky a naspat zo Smokovca som isiel elektrickou, tak ako sa patri na 68 rocneho dochodcu.
Zatial našťastie nohy na baterky nevymysleli...
Tu ideš moralizovať iných a poučovať čo je správne a čo nie a potom na výjazde slopeš tvrdý alkohol, ty starý ožran.
Junacik a tebe kto na otlak stupil ?
Pise "vysiel", takze kym nepotvrdi ze isiel na bajku (davam facku sam sebe, JoKo nie je batozkar, takze by isiel leda tak na bicykli), tak by si mal byt slusny, supat nohami v kute a mozno dat jeden sebe, na nervy, nech ti nepraskne cievka...
Edit: bol rychlejsi ako ja, potvrdil ze bol napeso, daj si facku ty sam :-p
A ked uz som nejakych stretol, tak to bolo vzdy na nejakom hlavnom tahu, napriklad na modrej z Pezinku na Babu, alebo na cervenej na Homolu - tam som stretol celu velku e-partiu.
Takze staci sa vyhnut hlavnym tratiam a vyhnete sa aj elektrickarom.
A ked uz som nejakych stretol, tak to bolo vzdy na nejakom hlavnom tahu, napriklad na modrej z Pezinku na Babu, alebo na cervenej na Homolu - tam som stretol celu velku e-partiu.
Takze staci sa vyhnut hlavnym tratiam a vyhnete sa aj elektrickarom.
Tam sa ponúka zopár fundovaných vysvetlení. Napríklad, je sociologicky dokázané (množstvo štúdií robených u mňa doma v kuchyni), že v priemere je medzi mopeďákmi zvýšený počet konformistov. S hlavným prúdom po hlavnej trase a hlavne s dobou. A samozrejme, hľadanie "ľahšej cesty" majú doslova v DNA
To, že sa vyjadrujú mladíci mi nevadí, ešte nevedia, čo raz budú vedieť. Ale sú tu názory dôchodcov, ktorí sa síce dožili, ale platí na nich Werichove: "Člověk, by neměl zestárnout, dokud nezmoudří."
Na full ebikoch vidieť samých muskular-manov a taký zakomplexovanec nevidí, že dochodcovia majú aj diagnózy a na jazdu okolo domu motor netreba.
Pozrite si vyjadrenie Gasperotti. Je to podľa neho iné jazdenie.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ak myslíš toho Gaspiho, tak má síce 45 rokov ale ako bývalý profi freerider sa môže cítiť na 65+. Čo si pamätám tak bol furt niekde vysekaný a na "kapačkách". Ten tomu nakladal za troch.
S týmto plne súhlasím.
Staré čínske príslovie tiež hovorí " Múdrosť prichádza s vekom, niekedy však vek prichádza sám"
Múdrosť rastie s poznaním a skúsenosťami. Treba si zachovať otvorenú myseľ a netrpiet predsudkami. Skúsenosti su naviac neprenosné. Preto kým biobiker neokúsi ebike, nepochopí to. Proste ebikeri jazdia e-fektívnejšie.
Vyskúšal som a pochopil. Prečítaj si, čo som zistil pred vyše štyrmi rokmi. To si tu ešte nebol userom, takže to bude pre teba novinka
https://www.mtbiker.sk/forum/post1429094.html?hilit=lie%C4%8Den%C3%AD#p1429094