Už som aj aj bola opáčiť Propaina ale zatiaľ len tak hore dole po asfalte, či je dobre nastavený a ako sa na ňom šliape Srandovne to vyzerá, že hornú rámovú rúru mám v strede lýtka a už si ani nechcem predsatviť ako som sa dakedy vozila na 26-tke s vysokou rúrou. Ešte kľuky vymením za Shimano a sezóny môže začať. Sem sa asi musia fotiť bicykle bez človek, či? Je nejaké také pravidlo v téme?
Dream bike, po pol roku jazdenia, hodnotim ako finalnu spokojnost, a snad nevymenim bike po roku, avsak kde sa uz teraz posunut? Akurat s tym disectorom vzadu som to prestrelil, po 1 dni v szczyrku tam sla klasika dhr a insert rival... vaha nie je vzdy vsetko. Na tu farbu na slnku sa stale neviem vynadivat... nech uz je leto a poriadny shredinggg
Tak asi je trošku iné jazdiť Dissector na HT a na 170 mm endure v bikeparku. Nie je na to určený, tak asi nefungoval porovnateľne s plášťom na to určeným.
Tak asi je trošku iné jazdiť Dissector na HT a na 170 mm endure v bikeparku. Nie je na to určený, tak asi nefungoval porovnateľne s plášťom na to určeným.
Nie je ani trochu príjemné keď máš veľký rozdiel gripu vpredu a vzadu. Predok podrží a zadok sa ho snaží predbehnúť. Na taký bike a jazdenie treba jednoducho plaste na to určené.
Tiež to tak vozím,maxxgrip dhf a dual dhr,zadok s insertom kvôli nižším tlakom.Ale nie parky,na lepivejsom zadku by som sa zodrel asi a zadok ulietany mi nevadí,mám rád ,keď to šmýka.To sucho v lete neznášam ,to radsej cestu.
Čo sa týka Dissectoru, mal som ho na 1 výšlape a 1x v bikeparku takže suma sumárov nemôžem komplexne hodnotiť, ale prekvapivo v SUCHÝCH podmienkach držal vcelku fajn na to koľko váži, až som bol prekvapený, avšak mal som jeden incident s kolesom pri doskoku a už ne...
Krasna farba. To novodobe lakovanie ramov len farebnym lakom na surovy karbon sa aj mne brutalne paci, verim ze na slnku to musi byt nadhera. Ram si oblepoval foliou ty ci uz takto si ho kupil? Za mna by to k uplnej dokonalosti chcelo zlate XX1 kluky. Inac ale fakt krasny stroj!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale nechaj ich, aspon je vo vedlajsej teme veselo
To aj mna zaujima
Ale vzadu?
Originál OxBlood CC, masaker na slnku
Čo sa týka Dissectoru, mal som ho na 1 výšlape a 1x v bikeparku takže suma sumárov nemôžem komplexne hodnotiť, ale prekvapivo v SUCHÝCH podmienkach držal vcelku fajn na to koľko váži, až som bol prekvapený, avšak mal som jeden incident s kolesom pri doskoku a už ne...