Ja si tu tiez trocha pofrflem. Jazdim si pre radost dole aj hore kopcom ma to bavi aj po lese aj po strku a ceste. Aktualne Enduro je namotavka tak k bio enduru som si kupil aj ebike endurko. Nech mam reku lanovku pod zadkom. Ako vsetko dobre, pomaha to do kopca a tak, ale ked som isiel sparovat aplikaciu v mobile s motorom skoro ma porazilo, ja ze to je pokazene a ono sa to naozaj 5 minut zapina a paruje... A obcas to celé spadne. Ukazovateľ batérie 5 paličiek v roku 2023?!? Este to hocikedy ukazuje ze dve palicky a zrazu jedna cervena! Hned na druhom vyjazde som isiel stojky uplne bez motora na 26kg ebiku s DH plastami ktore maju vyse 1,3kg kazdy. Skoro ma porazilo. V zivote som sa tak neznicil.
nieco take som spominal ze taky pripad viem pochopit, ale vyzera to ze technologie stale nedospeli...
ďalší dôvod prečo nechcem takú rárohu,riešiť aplikácie,spárovanie,paličky na baterke, pomaly budete musieť mať povinné pripojenie k internetu aby vám tie črepy fungovali 😂
svet zacina *****t orwellizmom. v cine maju rozpoznavanie tvare, ak mas nizky socialny kredit, sa ani z mesta nedostanes, atd.
toto v kombinacii s bezhotovostou (znemoznenie pristupu k peniazom), je krasny priklad centralizovanej sikany.
alebo z ineho sudka, uz sa uvazuje v eu kontrola uhlikovej stopy.
ak to prepalis, na dialku vypnu auto.. aby nezacali riesit aj ebajky
len dalej všade platte kartičkami, hodinečkami a vernostními a *****ami,, pozbieraju informácie .. potom vám to pekne cele ešte raz zdania a naučtujú
aj s kilowatíkmi v baterkačoch
Dostal som výborný nápad. Tandemový e-bike. Predný šliapač bude šlapať do záťaže dynama a bude generovať napätie na dobíjanie 1.batérie. Tu je to zatiaľ v kategórii biobiker. Zadný šliapač bude klasický e-bike naviac s 2. batériou a rekuperáciou do 1. batérie. Takáto energetická sústava by mohla byť zaujímavá. Po nejakej dobe sa batérie prehodia a ide sa ďalej. Pri hmotnosti chlap 75kg a žena 52 kg je hmotnosť jazdcov úmerná ťažšiemu chlapovi, váha tandemu 32kg. Budúcnosť môže byť ešte zaujímavejšia ako sa zdá ...
Ano, a dalsi stupen "evolucie" bude trojkolka (ved aj deti treba pobrat) a dalsi e-bike stvorkolka (ved aj batozinu mame, kotliky, obedare, atd...), potom okapotovat a mas vlastne e-bike nerozoznatelny od e-auta bez potreby registracie, poistky a s moznostou jazdit nim po cyklochodnikoch. Ved je to predsa e-bike. Uz len odcipovat a plynovu packu... aha ... to uz bolo uplne ako prve.
Len aby tvoj biznisplan neskoncil takto:
(vo svete sa to uz deje par rokov a a nie je otazkou ze ci, ale ze kedy sa to udeje aj u nas a v akej miere)
A to je ako?
Neviem po americky,ale tu tiež mame bicykel s pomocným motorcekom,a pedelec,s- pedelec...
Ako téma slúži na podje8avanie,ale zas musíme miešať tie povestné hrušky a jablká??
A to je ako?
Neviem po americky,ale tu tiež mame bicykel s pomocným motorcekom,a pedelec,s- pedelec...
Ako téma slúži na podje8avanie,ale zas musíme miešať tie povestné hrušky a jablká??
Nevies po americky, ale pride to aj sem. Skor ci neskor.
Dobry postreh s tymi kategoriami, ale tam kde su uz dalej, podobnych spekulantov o tom co je co tiez postupne edukuju.
Aby bolo vsetko jasne aj menej chapavym alebo "prilis mudrym".
Ver mi, nechcel by si niekoho zrazit na odchipovanom e-biku v USA. Vtedy aj tym "mudrym" stiska polky a lucia sa s vacsinou svojho majetku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nieco take som spominal ze taky pripad viem pochopit, ale vyzera to ze technologie stale nedospeli...
Múdro píšeš... Len by som ešte pridal, že motorčeky mnohých odúčajú bicyklovať
svet zacina *****t orwellizmom. v cine maju rozpoznavanie tvare, ak mas nizky socialny kredit, sa ani z mesta nedostanes, atd.
toto v kombinacii s bezhotovostou (znemoznenie pristupu k peniazom), je krasny priklad centralizovanej sikany.
alebo z ineho sudka, uz sa uvazuje v eu kontrola uhlikovej stopy.
ak to prepalis, na dialku vypnu auto.. aby nezacali riesit aj ebajky
aj s kilowatíkmi v baterkačoch
A tie alobalove čapice majú ešte nejaký význam?
👍👍👍😉
Len aby tvoj biznisplan neskoncil takto:
(vo svete sa to uz deje par rokov a a nie je otazkou ze ci, ale ze kedy sa to udeje aj u nas a v akej miere)
Toto nebude len káva, ale dáky fajnovejší matroš
https://www.give.cz/a/velky-glosar-ebike-vysvetleni-nejdulezitejsich-pojmu-cast-1
Každú chvíľu hrozí,že sa niekomu dotknem jeho nabozenstva👍😉😉😉
Nevies po americky, ale pride to aj sem. Skor ci neskor.
Dobry postreh s tymi kategoriami, ale tam kde su uz dalej, podobnych spekulantov o tom co je co tiez postupne edukuju.
Aby bolo vsetko jasne aj menej chapavym alebo "prilis mudrym".
Ver mi, nechcel by si niekoho zrazit na odchipovanom e-biku v USA. Vtedy aj tym "mudrym" stiska polky a lucia sa s vacsinou svojho majetku.