Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
matko001 Viacero Holandanov ma v tej "hre" impozantne vysledky. Napr.
https://rideeverytile.com/interview-sem-elders
Hadam sa nenechas zahanbit
Pridaj sa, nie je to o max. štvorci ale aj o vizualizovaní oblastí kde si bol, hoc to niekedy môže obnáša ísť po zoranom poli alebo zabehnúť do hustého mladého lesa bez cesty lebo sa inak nedá, ako píše lto
user_id Or. priehradu mám vyštvorčekovanú suchou nohou. Len Liptovská Mara bola problémom, tam som si vyfarbil centrálny štvorec vymysleným výjazdom - môj jediný hack, viac ich neplánujem robiť (ale možno to raz opravím zimným výjazdom po ľade ako som chodil po Or. priehrade na Slanický ostrov, hranica štvorca nie je ďaleko od brehu a spojením s nízkou zimnou hladinou priehrady to nemusí byť problém, len ani túto zimu už nebudú také podmienky)
moja tarantula
max 27x27
U mna jazero zatial iba takto
ja som skusal v jednom bode bol taka drevena lavka pomedzi tie mokrade ale uz tam bola asi dlho lebo v jednom bode sa prelomila a noha sla az do vody a nebolo to v lete
Alebo ak dostatočne dlho počkáte, tak možno aj suchou nohou
niekto by mohol skusit paragliding alebo motorove rogalo
Vo vtipkárovi už bolo aj bike lietadlo ako ideme nasierať aj pilotov
A keď som sa už tešil, že mam všetky "Monthly 100km" tak pridali "Monthly 200km"
niekto by mohol skusit paragliding alebo motorove rogalo
hodinky zavesit na drona
Vďaka, v tomto je západné Slovensko super, že tu je dobrá sieť asfaltových ciest. Dajú sa robiť rôzne okruhy a prípadne skončiť na železničnej stanici. Keby som býval niekde na Horehroní napríklad, tak by som bol obmedzený kopcami a mal by som jednu hlavnú cestu s kamiónmi a potom slepé cesty do dedín.
Na neplanovane stvorcekovanie pouzivam normalne online mapu zo stranky, kde sa da zapnut poloha..