Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
No pani, nech sa Vam podari co mate naplanovane.
Ake 'vraj',
normalne oficialne, staci si prečítať
https://www.mtbiker.sk/clanky/126473/novorocny-mtbiker-spravodaj.html
No pani, nech sa Vam podari co mate naplanovane.
Ale zas to neprepáliť ako Dedoles, ani rast fyzicky nemôže byť donekonečna a treba udržiavať rovnováhu dopyt/ponuka, ideálne aj flexibilne meniť
Tým nijako nenaznačujem že MTBiker ide cestou Dedolesu, ale treba sa poučiť na chybách druhých. Ale toto je len moje mudrovanie
PS: čo bolo s koloshopom? niečo sa mi marí že odmietli sa nechať kúpiť/spojiť?
Ad Koloshop - Koloshop hral v nasich zaciatkoch velku rolu, prvy rok pre nas zabezpecoval logistiku objednavok. Ale odvtedy ubehlo naozaj vela casu a sme 2 nezavisle konkurencne eshopy. Co sa bude diat v najblizsich rokoch to zatial neviem povedat.
Super, dakujem. Problem je ale, ze sa RSS generuju zle, aj pre mtbiker aj mthiker. Namiesto nazvu clanku, je vsade len mtbiker resp. mthiker. Zacalo to robit od 1.2. Poprosim o opravu, dakujem.
Mam na mysli vsetky ktore su public-domain alebo vzhladom na ich vek uz maju uvolnene dispozicne autorske pravo ... Aktualne musim vyhlasit ze som autorom aj ked to objektivne nie je pravda, teda samozrejme ak ich tu chcem silou mocou postnut ;-]
To iste plati v shope pri hodnoteni produktov.
RANDAL Toto mame este otvorene, ci tam budeme zobrazovat info, komu sa odpoveda. Zvykne to byt oboma sposobmi, takze budem rada, ked sa ludia vyjadria, ci je to pre nich uzitocne. Vdaka teda za feedback.