Novoročný MTBIKER spravodaj

Stáva sa už pomaly pravidlom, že sa takto prihováram pri rôznych príležitostiach s novinkami z našej „kuchyne", ktoré by vás mohli zaujímať.

Tentokrát sa dávka informácií nazbierala takto z úvodu roka a je sa teda veru na čo tešiť. Úvod by som ukončil tak troška klasicky – v mene celého MTBIKER tímu prajem všetkým našim návštevníkom a zákazníkom všetko dobré, nech je rok 2023 rokom dobrým, nech ste zdraví a nech nás defekty obchádzajú.

Kde začať?

Začnem asi tým, čo ste už asi mnohí postrehli, a to je zmena kuriérskej spoločnosti, ktorá prebehla v novembri. Balíky na adresu doručujeme Packetou (Zásielkovňou). Naše služby sa snažíme posúvať stále vpred a v Packete sme našli lídra v inováciách a možnostiach doručovania. Presné časové okno doručenia, možnosť presmerovať balík do boxu či odberného miesta, moderná aplikácia, to sú hlavné výhody nového prepravcu. Packeta chystá viaceré zaujímavé novinky, ktoré posunú doručovanie balíkov kuriérom na vyšší level, takže veríme, že s touto zmenou budete spokojní.

Spoluprácu s SPS ale definitívne nekončíme a obľúbená možnosť odberu v ALZA boxe ostáva bezo zmeny. Zaujímavosťou je, že po našich predajniach v Hrádku a Bratislave sú už odberné miesta a boxy druhým najčastejším spôsobom doručenia a kontinuálne uberajú percentá doručeniu na adresu. Pri tejto zmene sme pristúpili aj k zrušeniu možnosti doručenia cez Slovenskú poštu. Tento spôsob doručovania postupne klesal a cenovo nebol atraktívny, preto sme aj vzhľadom na aktuálne možnosti, ktoré máme, pristúpili k ukončeniu poskytovania tohto spôsobu doručenia.

Nový sklad, nové výzvy

MTBIKER má pred sebou sezónu, ktorá bude opäť jedinečná. Ak cestujete po D1ke medzi Bratislavou a Žilinou, možno ste si už všimli, že neďaleko Trenčína na jednej novej hale pribudlo logo MTBIKER. Nový sklad, ktorý pripravujeme vlastne od prvej vlny COVIDU a obrovského nárastu objednávok, je konečne tesne pred ostrou prevádzkou. Čo to znamená? Kapacita expedície sa okamžite strojnásobí, v rámci ďalšej expanzie vieme „nafúknuť" počet denne odoslaných balíkov na 8-násobok. S prácou nám už pomôže aj robotika. Slušný priestor na rast, čo poviete?

mtbiker skladsklad

V rámci sťahovania a zmeny procesov by som vopred rád poprosil o troška ohľaduplnosti a prepáčenie, nakoľko predpokladáme krátkodobý nesúlad v skladovej evidencii medzi aktuálnym a novým skladom. Sťahovať ideme za plnej prevádzky a finálny prechod expedície do nového skladu očakávame najneskôr v prvej polovici februára. Určite sa pýtate, čo bude s Hrádkom po presťahovaní skladu. Priznávame, ponuka sa scvrkne. Je tu samozrejme ALE. Hrádok je s nami spojený od začiatku a rozhodne sa nechystáme lokalitu „pochovať".

Naopak, do sezóny sa chystáme z Hrádku urobiť miesto, kde nájdete najväčší výber bicyklov (už zložených) na Slovensku, zásadne rozšírime ponuku na skúšanie oblečenia a vybavenia, priestor dostane aj outdoor. Samozrejme, stále u nás nájdete v ponuke najpredávanejšie položky z komponentov a cyklistického vybavenia. 15-minútový čas prípravy skladovej objednávky bude minulosťou, Hrádok ale bude počas dňa zásobovaný niekoľkokrát, takže status centra cyklistiky ostane zachovaný.

Značky, značky, značky

Aj v tomto článku sa môžeme pochváliť novými prírastkami, ktoré sme zaznamenali v zozname značiek. Suunto netreba hádam predstavovať, po relatívne dlhom hľadaní zdroja sme s novými majiteľmi značky a distribútorom našli spoločnú reč. Nemecký Bulls je v cyklistických kruhoch tiež dobre známa značka. Začíname ebikami, kde už sú skladom nejaké tie kúsky a na sezónu očakávame ešte výraznejšie posilnenie ponuky.

AGU fajnšmekri poznajú, v našich končinách je to predsa len brand, ktorý potrebuje troška predstaviť. Tak to zhrniem do dvoch slov – Holandsko, Jumbo Visma. Viac asi netreba, značka oblieka špičku profi pelotónu a poteší aj priaznivcov commutingu. Zatiaľ máme v ponuke výber zimnej kolekcie, na sezónu samozrejme rozšírime ponuku o letnú kolekciu. Nové značky budeme prinášať aj v 2023-ke, zatiaľ si pár žolíkov necháme pre seba, ale rozhodne sa máte na čo tešiť.

Mimochodom, chýba vám v našej ponuke nejaká značka? Napíšte nám do komentárov, inšpirácia od komunity vždy poteší.

mtbiker cyklisti

MTBIKER tím

Aby toho nebolo málo, v tomto roku sa púšťame aj do nového projektu, ktorý chceme dlhodobo rozvíjať. Reč je o MTBIKER tíme, klube pre cyklistov, ktorý má v pláne obsiahnuť všetky oblasti cyklistiky. Koncept klubu sa rodil uplynulé mesiace a okrem kategórie ELITE chceme počas roka klub otvoriť aj pre hobíkov, ktorí prejavia záujem o klubovú príslušnosť. Už hneď na úvod sa môžeme pochváliť aj slušným úlovkom, okrem našich známych mien sme obliekli do našich farieb Ľuboša Staňa, skvelého jazdca v kategóriách DH a ENDURO. Od Ľuba v sezóne uvidíme aj obsah, ktorý sme zatiaľ na MTBIKERi veľmi nemali – informácie z prvej ruky od jazdca jazdiaceho sveťáky a Európu, rovnako aj účastníka majstrovstiev sveta.

MTHIKER aktuality

Zima síce túto sezónu neúraduje naplno a na poriadnu snehovú nádielku stále čakáme, na MTHIKERi to ale naplno žije. V rámci celého shopu vrátane cyklo sekcie sa nám medzi najpredávanejšie značky dostali okrem stálice KARPOS aj novinky ako Ortovox, Scarpa, Haglofs či Black Diamond. Značka MTHIKER sa pomaly dostáva pod kožu a plán na tento rok je jasný. Chceme sa s vami stretávať na eventoch, v horách, lese či na lezeckej stene.

zasnežené hory
Už tento víkend sa uvidíme na lavínovom kurze na Žiarskej chate, v priebehu roka pripravujeme podporu pre ďalšie eventy a možno niečo pripravíme aj vo vlastnej réžii. Za zmienku určite stojí aj partnerstvo s projektom Hikemates, kde sme našli super partiu naladenú na rovnakej vlne.

Tešíme sa na stretnutia s vami a už teraz vidíme, že aj tento rok bude poriadna jazda! Či už na biku, na lyžiach alebo po svojich.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Boo_boo 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
Najčítanejšie, najkomentovanejšie a najobľúbenejšie články za rok 2023

Najčítanejšie, najkomentovanejšie a najobľúbenejšie články za rok 2023

Ktoré články nazbierali najlepšie čísla v roku 2023, kde sa najviac komentovalo a ktorý text získal najviac sympatií?
keyboard_arrow_up