Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
Rozmyslam nad tym posledne tyzdne, ze by sme aj u nas robili zakazkove stavby a skusili nejake OEM sady zohnat aby sme vedeli robit win-win dealy, aj aby sa zarobilo a aby aj zakaznik mal priatelnejsiu cenu.
???
A aky shitstorm to spusti ked napisem to iste pod clankom o dokonalom bicykli
???
ja tak nejak stale dufam v nejaky pokles lebo to co je teraz je stale mimo zdravy rozum
Aby som vedel o koľko to išlo hore.
Canyon Lux 7.0 2023 na XT...4300€ rovnaká výbava ale bez teleskopky
Vcera vecer som robil objednavku cez notebook, tam to nezobrazuje. V telefone to vidno. Ak browser v telefone prepnem na desktop verziu, zase zmiznu.
Áno, je to len na mobile. Mal som za to, že na desktope to používa naozaj málokto, ale môžem sa mýliť. Pouzivas apple pay alebo Google pay na desktope?
1. objednavku som vytvoril na desktope a potom dokoncil cez mobil
2. zadal som platbu kartou a az v platobnej brane prepol na Gooogle Pay (len neviem, ci to bolo k objednavke mtbiker alebo inde)
Maličký návrh. Ak môžete, tak napíšte priamo do názvu produktu "detské" 😀 nepíšem to fakt v zlom, nakoľko je to zreteľne spomenuté v popise, dokonca aj v otázkach na predajcu. Ale sem tam sa nájde pokémon ako ja, ktorý objedná sestre hneď to, čo mu pošle a neskontroluje, či všetko sedí 😀 každopádne to bola moja chyba, takže všetko v poriadku. Len mi napadlo, že by to možno bolo dobré mať aj v názve pri takýchto produktoch. Ak je to samozrejme možné. Pravdepodobne máte nejaké svoje pravidlá pri týchto názvoch...
Julbo FURY S Spectron 3 detské okuliare, biela/ružová
54 €
MOC 56,99 €