Info k mojmu pripadu - banka uznala podnet a peniaze mi boli vratene. Vyzera to, ze zneuzitie udajov z karty nemalo nic spolocne s mailom, kt. som dostala. Zhodou okolnosti sa to stalo v rovnaky cas a preto som to tomu pripisovala.
Takže to zvalili na to že si niekomu poskytla IBAN? Nejak som sa stratil.
Myslel som tu otazku v kontexte, aby dali info o detailoch, co sa stalo. Ta druha cast bol len doplnok, aby otazka vyzerala rozumne Ale kedze aj medzi klientami sa mozu najst podvodnici, tak detaily sirit nebudu...
Z napísaného (po odstraneni 'dymovej clony' zhody nahod a nesuvisiaceho mailu) to teraz vyzera (pravdepodobne,mozno) ako unik dat od nejakeho obchodnika (v definovanom casovom okne).
Na toto (priesecnik, common point of purchase) maju banky (zvycajne) dostatok dat na zistenie,bud priamo u svojich klientov alebo aj z upozorneni kartovych spolocnosti.
A ponukat vystrasenemu klientovi (i ked stastnemu, ze neprišiel o svoje prostriedky) nejaku nesuvisiacu (nanic?) sluzbu ci poistenie tiez znie ako smejdovna taktika
Chcel by som upozorniť na človeka menom matejbaca .Možno banalita ale tak kupil som od neho kluky truvativ descendant s prevodnikom ktoré tu inzeroval. Celkom detailne opísany stav v inzeráte tak som samozrejme nečakal stav nových. No ked prišli tak prevodník bol tak krivý ze sa ani nepretočí vo voditku ? v inzerate to akosi zabudol napísať. Samozrejme na správy už neodpovedá. Nieje to veľká škoda ale aspoň mi odpísať mohol ? Ja len aby ste vedeli keď budete niekto od neho niečo v budúcnosti kupovat aby ste si dali pozor.
nabuduce menej spekulovat, pockat a ta odpoved pride, tiez nemam vsetok cas sveta , prevodnik byt trosku zohnuty mohol, uz nieco za sebou mal, urcite vsak nebol takto krivy, a taktiez by som bol nerad oznacovany ako podvodnik a smelinar, dakujem
Správy prečítané,no odpoveď žiadna. Nevravím ze si podvodník a smelinar no takú dosť podstatnú skutočnosť zamlcat v inzeráte, to mi nepríde ako férový prístup.
***** z tejto adresy [email protected] ktorá sa riešila tu ešte 3 roky dozadu je furt aktívny. Písal mi ale rovno mail, tak po 3 vymenených správach som dal mail do googlu a vyhodilo mi toto fórum. Ignorovať, ušetrite si čas
Nasledne po kupe som zistil, ze tlmci je zavdusneny... a doklad o kupe mi nebol poskytnuty ani po opatovnych vyzvach. Telefon vacsinov nezdvyha a nieje mozne sa snim nijako dohodnut.
Predavajuci predava aj dalsie veci - takze odporucam sa mu zdaleka vyhnut ak nechcete skocnit podobne.
Dnes mi volal nejaký dobrý milý ochotný ujo s ukrajinským prízvukom, že pracuje v banke kde mám na účte zostatok 7000€ a že mi pomôže s ich výberom... Číslo si požičal...
Na mňa spustil hneď a všetko vyrapotal, vypočul som si čo chce a potom som zavolal naspäť, ale zdvihol to niekto iný... Tak že sa dá asi nejak volať cez cudzie číslo
Mne už volali 3 podvodné čísla. +421917 XXX XX - nemajú 6 číslic ale 5. Prvé som zdvihol a spustili na mňa niečo anglicky, ostatné rovno blokujem, ale volať môžu asi z nekonečného množstva čísel. Ale pozerám, že vy máte 6 číslic...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ponukli mi produkt "poistenie osobnych veci", ale s tymto riesenim nie som stotoznena.
Virtualnu platobnu kartu nemaju.
Takže to zvalili na to že si niekomu poskytla IBAN? Nejak som sa stratil.
Nie nezvalili. Zhrnuli to ako zneuzitie udajov karty.
Na toto (priesecnik, common point of purchase) maju banky (zvycajne) dostatok dat na zistenie,bud priamo u svojich klientov alebo aj z upozorneni kartovych spolocnosti.
Virtualnu platobnu kartu nemaju.
Ak nemaju v ponuke ani virtualnu kartu, zvážil by som zmenu banky... 😐
https://www.mtbiker.sk/forum/post1916453.html#p1916453
Zakupil som od neho tlmic ( https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/vidlice-a-tlmice/tlmice/4522393/rockshock-superdeluxe-ultimate-230x65.html ) v slubovanom stave "Tlmič nevyžaduje žiadny servis iba nahodiť dofukat ná váhu a jazdiť." a "v zaruke, doklad bude poslany elektronicky".
Nasledne po kupe som zistil, ze tlmci je zavdusneny... a doklad o kupe mi nebol poskytnuty ani po opatovnych vyzvach. Telefon vacsinov nezdvyha a nieje mozne sa snim nijako dohodnut.
Predavajuci predava aj dalsie veci - takze odporucam sa mu zdaleka vyhnut ak nechcete skocnit podobne.
Inak toto číslo bolo +421905869802
Dal som inzerat na bazos a do hodky uz je kupca.
Rus nechal aj svoje gps suradnice