vie mi niekto vysvetlil naco funguju odelene znacky ako o2 a radost co je ten isty operator ale asi s vyhodnejsimi cenami. hlavne za datove sluzby ktore mna zaujimaju. jediny dovod vidim v tom ze aby sa odelila studenti a socky ako ja od nejakych velkych zakaznikov inak ma nenapada nic.
celkom v pohode velkost na maly telefon skoda ze nema NFC
https://www.youtube.com/watch?v=6AqNjQPAv0YVyznamna cast nakladov operatora je na zakaznicky servis. Aby operatori pritiahli ludi, co nechcu/nemozu platit tolko, tak maju tieto lowcost "znacky". To je aj tesco mobile, funfon, juro. Konkuruju stvorke ale aj medzi sebou. Primarne - ak niekto chce odist kvoli cene, tak moze k ich lowcost operatorovi a peniaze im ostavaju.
Ja som napriklad odisiel od Orangeu po ich druhom zdrazeni vlani do Radosti. Primarne to nebolo zdrazenim, ale neskutocne zlym zakaznickym servisom od Orangeu. To zdrazenie bol len impulz.
A nelutujem. Co som potreboval, som vyklikal v aplikacii, vsetko jasne zrozumitelne, navyse v milej komunikacii a za 20 eur mam neobmedzene volania a 100 GB dat (neviem, ci som niekedy minul viac ako 5 GB).
Hlavne ma uz neboli brucho, ked musim nieco s Orangeom vybavovat a nie je tam 500 stran zmluvnej dokumentacie, ktoru by clovek podpisoval.