user_id ja mam tu Apiduru Race tie tasky su mensie objemovo tak som tu vrchnu vybral ( vymenil ) za vacsiu 2l a na vidle mam dve 25L tasky na camping alebo dalsie veci co potrebujem. A vzhladom na to ze ram je trosku vacsi a musel som to nastavovat podla seba vajca sa dotikaju klucov a duse ale uz na to mam grif tak ze dobre to je zatial ) skusal to takto lebo som doteral nosil ladvinku 2l tak uvidim mozno to na denne pouzivanie vratim ladvinku a ramovu ked pojdem na cestu
inak všimli ste si? aspoň takí skôr narodení ... gravel bajky sa nie len geometriou, kolesami, často aj prevodmi blížia k tomu čo sme jazdili v 90tych ... ale aj sú rovnako ovešané taškami pričom pre mtbčka alebo cesťáky je to aktuálne zakázané
šak to je známy kruh, ktorý sa už asi aj uzavrel, so stále širšími gumami sa pokračuje s odpruženiami prednej vidlice a boli aj pokusy s rovnými rajdami... zachvíľu niekto znovu objaví roky hejtované rohy a sme v 90s už so všetkým... akurát materiály sú lepšie modernejšie, brzdy aj brzdia atd
šak to je známy kruh, ktorý sa už asi aj uzavrel, so stále širšími gumami sa pokračuje s odpruženiami prednej vidlice a boli aj pokusy s rovnými rajdami... zachvíľu niekto znovu objaví roky hejtované rohy a sme v 90s už so všetkým... akurát materiály sú lepšie modernejšie, brzdy aj brzdia atd
na rohy mi nešahaj. s omotávkami je to pošušňáničko
barany fuj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Muso vsetko je nastavene tak ako ma byt nic sa nemboj
na rohy mi nešahaj.
barany fuj