zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Vychytávka - pätky plášťa som natrel pastou ferdus, zapadli ako po masle po pár fúknutiach obyčajnou pumpou.
s 4289 som nerobil, neviem porovnať, ale T2C® TT je vraj vylepšená verzia
a ferdus tento - transparentný gel čo sa používa v pneuservisoch.
https://www.vrabciak.sk/pasta-ferdus-montazna-1l-biela/583779v?gclid=Cj0KCQiAgaGgBhC8ARIsAAAyLfFQ1MIon57aAlzaeu3Oj1p-KllVb8j4nsk9HT6dKZDU5S3nhqb5FasaAqdaEALw_wcB&utm_campaign=prc_campaign&utm_dscnt=96706295837795182&utm_medium=prc&utm_source=google-merchant
pls ako často meníte bezdušovú pásku, resp. zvykne po čase prasknúť, napr. okolo otvorov pre niple? asi to záleží aj od kvality pásky, aktuálne mám modrú schwalbe inštalovanú cca takto nejako pred rokom, nájazd 2000km
To je jediný problém, ktorý som ja postrehol, okolo niplov alebo ventilu sa mi nikdy neroztrhla alebo praskla.
Inak neviem aká je udávaná životnosť ale kamarát po mne zdedil kolesá, ktoré som skladal ja a tam už je tá páska od 2017.
Vybral som jadro a trochu stretol silikónového spreju, myslel som že keď to bude mastné tak to trochu vydrží.
Mam ho zavesený za predné koleso, tak mam dať tak aby to bol ventil kolmo k zemi? Nebude potom zaliaty mliekom?