Fakt som zvedavy ako bude rieseny lockout, brain sa zda nebude alebo fest integrovany a z dostupnych fotiek nevidno ani remote… Ale takto na prvy pohlad to vyzera paradne, len nech to ma zdvih 100+
ked pozries ako je vedeny lockout na supercaliber myslim ze toto by vedeli schovat tak ze to z foto nevidno...
najzaujímavejšia bude cena, pri tom terajšom trende nasadzovať top modely od 15t+€ a ešte sa na to bude rok čakať... ani netreba moc snívať, že aký to bude bike
pri tomto treba riesit samostatny ram. v top vybave pripadne custom ak tam chces dat seriozne preferovane komponenty je uplne zbytocne pozerat na / kupovat cele bicykle. tam to preplatis o tisice...
a toto prehodim z blbej temy:
uvidime ci dokazu nieco zosekat na vahe Lka ramu aj s tlmicom lebo supercaliber je pre mna prekvapivo "tazky"
no to neviem či to človek až tak preplatí... ak bude rám niekde medzi 5-6t kolesá 2t sram aj s wattmetrom 2t, vidlica 2t a to ešte nie je komplet bike... samozrejme varím z vody lebo nemáme cenník ani katalóg, že na čom to bude osadené... pred pár rokmi som skladal sl6 SW a moc to teda nebol rozdiel medzi hotovým, len čo to celé viac trvalo
no to neviem či to človek až tak preplatí... ak bude rám niekde medzi 5-6t kolesá 2t sram aj s wattmetrom 2t, vidlica 2t a to ešte nie je komplet bike... samozrejme varím z vody lebo nemáme cenník ani katalóg, že na čom to bude osadené... pred pár rokmi som skladal sl6 SW a moc to teda nebol rozdiel medzi hotovým, len čo to celé viac trvalo
ked sme pred casom skladali santacruz solo ked vysiel (5010) tak sme usetrili zhruba 3.5k na 10k cenovke biku s porovnatelnou vybavou.
teraz som mal v exceli 6.5kg (ano aj s pedalmi) trek emonda tam to boli 3k usetrene oproti top end vybave ktora bola urguably horsia. a to ta emonda mala v cene THM integrovane riaditka ktore teda nie su lacne (pamatne clanky o "dream" giante a bmc co sem dali na mtbiker boli presne to iste. ale to Ti odborni a nezaujati autori do toho clanku nenapisu pretoze to vobec nie je pr clanok ktory tak zabudnu oznacit)
Supercaliber ram s tlmicom je 4799E na ktory Ti uz len ked pozdravis daju 15-20% zlavu cize tam 6k ratat nie je uplne idealne...
zrovna ale spesl ide ako teplé rožky, záujem je väčší ako stíhajú dodať na trh, hlavne tieto posledné roky... tak na novinke moc akciové ceny a zľavy nebudú... ono je aj iné porovnať cenu komplet biku a skladačky, ktorú skladám v akciách alebo po známosti sa nejaké lepšie ceny... úplne iné keby má niekto možnosť bez dph a za nákup. každopádne sa momentálne určite meniť bike, so scalpel som spokojný, aj keď to nie je zrovna najlahší full, ale keby chcem odtučnovať, mal by som v prvom rade začať sám so sebou
Kristina ma sa prichodom CUES zrusit aj Deore? ci to su len poplasne spravy? vela ludi je v smutku ze kazeta 11sp. 11-51 sa prestane robit.
navyse CUES ma mat technologiu linkglide - takze kompatibilny bude naozaj len medzi sebou - ale vraj to ma byt kompativilne aj s CUES cestnymi sadami - takze je jedno ci mas rovne rajdy alebo barany.
heh a kluky 52mm ret. linka - to som zvedavy ako to chcu dat na lacne ramy s QR
Kristina ma sa prichodom CUES zrusit aj Deore? ci to su len poplasne spravy? vela ludi je v smutku ze kazeta 11sp. 11-51 sa prestane robit.
navyse CUES ma mat technologiu linkglide - takze kompatibilny bude naozaj len medzi sebou - ale vraj to ma byt kompativilne aj s CUES cestnymi sadami - takze je jedno ci mas rovne rajdy alebo barany.
píšu tam, že nové kazety budú 11-45 a aj 11-50 no tak ten 1 zub ti hádam nebude chýbať... či...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a v hydraulickych groupsetoch ich uz prebehli aj cinania
ked pozries ako je vedeny lockout na supercaliber myslim ze toto by vedeli schovat tak ze to z foto nevidno...
pri tomto treba riesit samostatny ram. v top vybave pripadne custom ak tam chces dat seriozne preferovane komponenty je uplne zbytocne pozerat na / kupovat cele bicykle. tam to preplatis o tisice...
a toto prehodim z blbej temy:
uvidime ci dokazu nieco zosekat na vahe Lka ramu aj s tlmicom lebo supercaliber je pre mna prekvapivo "tazky"
ked sme pred casom skladali santacruz solo ked vysiel (5010) tak sme usetrili zhruba 3.5k na 10k cenovke biku s porovnatelnou vybavou.
teraz som mal v exceli 6.5kg (ano aj s pedalmi) trek emonda tam to boli 3k usetrene oproti top end vybave ktora bola urguably horsia. a to ta emonda mala v cene THM integrovane riaditka ktore teda nie su lacne
Supercaliber ram s tlmicom je 4799E na ktory Ti uz len ked pozdravis daju 15-20% zlavu cize tam 6k ratat nie je uplne idealne...
https://www.bikecentrum.cz/25099/force-axs/
https://www.cyclingnews.com/news/the-new-cannondale-supersix-evo-4-comes-in-three-increasingly-lightweight-flavours/
Myslel som to na fakt ze na dostupnych foto nevidno packu ani bowden k tlmicu. Aby sme neboli prekvapeny a nebol to nakoniec nejaky softail epic ht
https://www.cyclingnews.com/news/shimano-launch-the-cues-ecosystem-to-unify-its-mid-tier-groupsets/
píšu tam, že nové kazety budú 11-45 a aj 11-50 no tak ten 1 zub ti hádam nebude chýbať... či...
Niečo ako bol sram 3, 5, 9...? Jasnejšie to už ani nemohlo byť 😁