Ver, že žiadnu z jeho diagnóz mu nezávidím. Skôr by som sa zameral na konečné odobratie vodičského oprávnenia po neabsolvovaní prísnych skúšok dopravných predpisov, pri každom taktomto kixe ako zletieť dole schodmi v pešej zóne, alebo sa snažiť preraziť autom cez tiesňavu turistického chodníčku.
Áno s tým súhlasím, ale vo veku 77 rokov by som povedal, že aj ked hned den pred tým ako sa vybral na turistický chodník s autom absolvoval lekársku prehliadku nieje zaručené že na druhý den je v takom istom zdravotnom stave v akom bol u lekára, proste v takom veku sa zdravie mení častejšie ako spodné prádlo
dnes sa mi stala taka vec - v obci od dedinskej bytovky vychadzal mladenec na leone. trosku zavadzali vo vyhlade smetne kose. tak som ratal stym ze sa trosku vystrci. s cim som neratal bolo, ze vystrci pysk do 3/4 jazdneho pruhu, zlakne sa ma a zostane tam stat. oproti prave isiel muz zakona na velkom policajnom VW, tak mi nezostalo nic ine, len prudsie stlacit brzdove packy. spomalil aj muz zakona a gestami ukazoval na mladenca ci mu ne_ebe ja som sa strcil do medery ktora mi tam zostala a pokracoval v jazde. zacinala mi byt totiz podvecer zima. este som sa obzrel co sa bude diat, ale rozisli sme sa vsetci v klude a v mieri za pochodu.
dnes sa mi stala taka vec - v obci od dedinskej bytovky vychadzal mladenec na leone. trosku zavadzali vo vyhlade smetne kose. tak som ratal stym ze sa trosku vystrci. s cim som neratal bolo, ze vystrci pysk do 3/4 jazdneho pruhu, zlakne sa ma a zostane tam stat. oproti prave isiel muz zakona na velkom policajnom VW, tak mi nezostalo nic ine, len prudsie stlacit brzdove packy. spomalil aj muz zakona a gestami ukazoval na mladenca ci mu ne_ebe ja som sa strcil do medery ktora mi tam zostala a pokracoval v jazde. zacinala mi byt totiz podvecer zima. este som sa obzrel co sa bude diat, ale rozisli sme sa vsetci v klude a v mieri za pochodu.
Ver tomu, že tvoja predvídavosť ti značne pomohla a dovolím si tvrdiť, že aj odvrátila stret a hlavne zranenie, ktoré by mohlo prísť. Osobne jazdím 1-1,5 m od zaparkovaných áut a nie len kvôli nečakane otvoreným dverám do jazdnej dráhy, ale aj od zadkov vozidiel pri kolmom parkovaní. A keďže dostatočne pri cúvaní, ale ani pri vychádzaní s prednou časťou nevidia skrz ostatné zaparkované vozidlá, tak som mal vždy priestor na reagovanie a hlavne bezpečný manéver.
Vodic iduci vpravo odo mna od Ekonomickej sa pripajal, najprv som cakal, ze na to dupne a jednoducho pojde, tak som pustil plynovy pedal, aby som nepridaval, ked sa chce zaradit. Lenze on zacal brzdit...ja som videl za sebou auta, tak reku ved ok, sak on je v pripajacom, ja v priebeznom, ma mi dat prednost, jeho chyba, ze nato nesliapol. Samozrejme sa pichol pred auta, co boli za mnou rozbehnute od Einsteinovej 80+ (ja som tiez nesiel menej) a zacal na mna blikat, trubit. Ja som nechapal, ze z akeho dovodu.
Priznam sa, ze som zacal pochybovat, ale podla znacenia a situacie som mal dostat prednost. Predo mnou auto nebolo minimalne 200m, tak som to nepovazoval za subeznu jazdu. Vtedy by som mu samozrejme mal dat prednost ja.
Toto idioti nechapu ani na dialnici… ze ty niesi povinny im uhnut… nieje moja chyba ze on nieje schopny pridupnut plynovy pedal a zaradit sa ako clovek…
Pripajacov co nevedia odhadnut rychlost je plno, bezna vec. Az ma prekvapuje, ako casto skoncia stat na konci dlheho pripajacieho pruhu. Ale mna raz doslova ohrozil idiot na nejakom BMW X3 alebo X5. Prichadzal v pripajacom ktory bol robeny ako zakruta. Zjavne nevedel odhadnut rychlost a svoje schopnosti / schopnosti auta, ale samorejme ma chcel v tom pripajacom predbehnut za kazdu cenu, takze to skoncilo tym, ze ho to z pruhu vynieslo a keby som nedupol na brzdu, tak do mna narazi. Potom samozrejme hrdina zdrhol 200vkou prec.
Na trening pripajania a hladania pacientov na psychiatriu je najlepsi pripajaci pruh z Bajkalskej na Pristavny tak okolo 4tej cez pracovny tyzden Obcas to spestria stavbari nejakou vtipnou srandou na ceste (asi to tam je este stale).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tuto to spadá do viacerých kategórii diagnóz. No tá najpríznačnejšia je diagnóza baworák.
Alebo závisť, že si to dovolil s takým autom?
Ver, že žiadnu z jeho diagnóz mu nezávidím. Skôr by som sa zameral na konečné odobratie vodičského oprávnenia po neabsolvovaní prísnych skúšok dopravných predpisov, pri každom taktomto kixe ako zletieť dole schodmi v pešej zóne, alebo sa snažiť preraziť autom cez tiesňavu turistického chodníčku.
Ver tomu, že tvoja predvídavosť ti značne pomohla a dovolím si tvrdiť, že aj odvrátila stret a hlavne zranenie, ktoré by mohlo prísť. Osobne jazdím 1-1,5 m od zaparkovaných áut a nie len kvôli nečakane otvoreným dverám do jazdnej dráhy, ale aj od zadkov vozidiel pri kolmom parkovaní. A keďže dostatočne pri cúvaní, ale ani pri vychádzaní s prednou časťou nevidia skrz ostatné zaparkované vozidlá, tak som mal vždy priestor na reagovanie a hlavne bezpečný manéver.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Vodic iduci vpravo odo mna od Ekonomickej sa pripajal, najprv som cakal, ze na to dupne a jednoducho pojde, tak som pustil plynovy pedal, aby som nepridaval, ked sa chce zaradit. Lenze on zacal brzdit...ja som videl za sebou auta, tak reku ved ok, sak on je v pripajacom, ja v priebeznom, ma mi dat prednost, jeho chyba, ze nato nesliapol. Samozrejme sa pichol pred auta, co boli za mnou rozbehnute od Einsteinovej 80+ (ja som tiez nesiel menej) a zacal na mna blikat, trubit. Ja som nechapal, ze z akeho dovodu.
Priznam sa, ze som zacal pochybovat, ale podla znacenia a situacie som mal dostat prednost. Predo mnou auto nebolo minimalne 200m, tak som to nepovazoval za subeznu jazdu. Vtedy by som mu samozrejme mal dat prednost ja.
tiez pozorujem poslednu dobu takovy nesvar nerespektovania prednosti v jazde v priebeznom pruhu