Ahojte. Viete mi poradiť nejakú detskú ZADNÚ sedačku na celoodpružený ebike?
Predná je už malá tak preto potrebujem zadnú... len problém je s úchytom... vid.foto
Keby sa to aj podarilo upevniť, pochybujem že (keďže je to celopéro) kvôli travelu zadnej stavby to bude reálne... Aj keď bude konzola extrémne vysoko (čo už samo o sebe nie je veľmi bezpečné), pri silnejšom zapružení bude škrtať o plášť... Vyskúšané s niekoľkými zákazníkmi čo si to nedali vyhovoriť, nefunguje... Keď sedačku na fulla, tak systém á la Shotgun...
Ahojte.
Prosím Vás o radu...
Môžem tu uchytit zadnú detskú sedačku, alebo je to blbosť...
Ja som to tak mal uchytene. Ťažisko bolo strašne vysoko, ale zvládol som aj chatu pod chlebom s tým. Keď to fakt moc zapruzilo ,tak plášť škrtol o spodok sedačky. To som mal Hamax siesta.
Mam Thule yepp nextt mini (uchyt dopredu) .. vcera som nasadil adapter na uchytenie sedacky. Ked som nad neho nasadil este predstavec, tak ten mi precnieva 9mm nad uroven krku vidlice (vid foto). Je tych 9mm uz vela? Bude to takto bezpecne?
Teoreticky mozem este dat dole plastovy thuile kryt z adaptera a predstavec mi potom sadne este o mm nizsie, a teda, bude precnievat 6mm.
valecek, musel som ho posunut o par mm vyssie, inac by sa mi pod neho adapter na sedacku nezmestil.. cize som donho musel "sahat".
viac sa to uz natlacit neda, cize mi ide len o to, ci tych 9mm ktore predstavec teraz vytrca, ci je to uz vela, alebo je to tak ok a bezpecne.
ak nie, tak budem musiet kuit asi extender na krk vidlice aby sa mi tam zmestil adaper aj s predstavcom tak aby predstavec neprecnieval/ nevytrcal o tych 9mm.,
user_idúplne v pohode, veľa záleží aký máš reach, resp ci si na hornej alebo dolnej hranici veľkosti. Ja som na spodnej hranici L,čiže priestoru habadej.najazdenych cez 1200km.
Ano,toto je na flow traily
Junior a senior ( 2 a 4 r)
Vdaka za reakcie. Tiez som na rozmedzi , na spodnej hranici, no bike ktory mam je skor navrhnuty s vyssim stackom a kratkym reachom pre vzpriamenejsi posed. Asi to budem prv riesit vypozickou na par jazd od niekoho ochotneho
valecek, musel som ho posunut o par mm vyssie, inac by sa mi pod neho adapter na sedacku nezmestil.. cize som donho musel "sahat".
viac sa to uz natlacit neda, cize mi ide len o to, ci tych 9mm ktore predstavec teraz vytrca, ci je to uz vela, alebo je to tak ok a bezpecne.
ak nie, tak budem musiet kuit asi extender na krk vidlice aby sa mi tam zmestil adaper aj s predstavcom tak aby predstavec neprecnieval/ nevytrcal o tych 9mm.,
Vytŕčať max 4mm - úroveň hornej skrutky.
Vráť všetko naspäť a držiak namontuj priamo na podložky pod predstavcom - bez tej podložky k držiaku
Vdaka za reakcie. Tiez som na rozmedzi , na spodnej hranici, no bike ktory mam je skor navrhnuty s vyssim stackom a kratkym reachom pre vzpriamenejsi posed. Asi to budem prv riesit vypozickou na par jazd od niekoho ochotneho
Zvazujem kupu Focus Thron2 6.8, avsak ma v predstavci a hlavovom zlozeni vedenu kabelaz.
Jazdi s prednymi detskymi sedackami (Thule a MacRide) a na toto z vyroby sa nedaju uchytit.
Aspon na MacRide keby to slo, to by chcelo dat tam adapter vo velkosti beznej podlozky.
Nevie niekto, ci je realne to nejak prerobit?
Na lavej strane ramu ma otvor, kde by sa vosli 2 kable, ale celkovo su 4.
Pripadne niekto spominal (ale nebol si isty), ze dat iny predstavec a podlozku, ze kabelaz nepojde cez predstavec, ale cez inu podlozku, do ktorej by vosli kable (niektore znacky to tak maju).
Cize kazdopadne aby bola ta pozadovana hrubka, nemozu tam viest kable.
Cize neviem, ci je mozne ich viest nejak inak, alebo to spravit nejak tak, ze najspodnejsia by bola podlozka, do ktorej vchadzaju zvonku kable (videl som take na predajni u niektorych bikov) a nad nu dat ten MacRide adapter, alebo ci sa to da viest kompletne mimo hlavy vsetko, co asi mozne nie je.
Ono je to v mojom pripade tak zasadne, ze na tom stoji, ci kupit alebo nekupit bike, ktory mi inak vyhovuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prosím Vás o radu...
Ani jedno, ani druhe nevyzera ako dobry napad. Vsak tam ta rurka nie je ani len rovna.
Prosím Vás o radu...
Ja som to tak mal uchytene. Ťažisko bolo strašne vysoko, ale zvládol som aj chatu pod chlebom s tým. Keď to fakt moc zapruzilo ,tak plášť škrtol o spodok sedačky. To som mal Hamax siesta.
Mam Thule yepp nextt mini (uchyt dopredu) .. vcera som nasadil adapter na uchytenie sedacky. Ked som nad neho nasadil este predstavec, tak ten mi precnieva 9mm nad uroven krku vidlice (vid foto). Je tych 9mm uz vela? Bude to takto bezpecne?
Teoreticky mozem este dat dole plastovy thuile kryt z adaptera a predstavec mi potom sadne este o mm nizsie, a teda, bude precnievat 6mm.
Mozem to tak nechat? :-/
Ako tak pozeram na tvoj bike, ked pedalujes, asi musis pedalovat viac rozkroceny, ze?
Každá predná trochu obmedzuje. Táto moja menej ako napr Thule.
Ano,toto je na flow traily
Junior a senior ( 2 a 4 r)
Vytŕčať max 4mm - úroveň hornej skrutky.
Vráť všetko naspäť a držiak namontuj priamo na podložky pod predstavcom - bez tej podložky k držiaku
Mám teraz takúto nevyužitú...
Jazdi s prednymi detskymi sedackami (Thule a MacRide) a na toto z vyroby sa nedaju uchytit.
Aspon na MacRide keby to slo, to by chcelo dat tam adapter vo velkosti beznej podlozky.
Nevie niekto, ci je realne to nejak prerobit?
Na lavej strane ramu ma otvor, kde by sa vosli 2 kable, ale celkovo su 4.
Pripadne niekto spominal (ale nebol si isty), ze dat iny predstavec a podlozku, ze kabelaz nepojde cez predstavec, ale cez inu podlozku, do ktorej by vosli kable (niektore znacky to tak maju).
Dakujem.
Tu su foto:
https://www.akumo.cz/data/tmp/0/5/43445_0.jpg?1670599948_1
https://www.akumo.cz/data/tmp/0/6/43436_0.jpg?1670599944_1
https://www.akumo.cz/data/tmp/0/7/43437_0.jpg?1670599944_1
Sedacka MacRIde sa uchytava tak, ze sa podlozka nahradi specialnym adapterom, o ktory sa potom prichyti sedacka:
https://www.alltricks.de/F-41481-accessoires-de-transport/P-2020726-mac_ride_spacer_fur_kindersitz_1__39___39_1___8?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA-P-rBhBEEiwAQEXhH_2jB9lpWp8DEQd4vSnbOjMI8JESAeJ9wRo0eZxZbn6w7YLDLK7xuRoCxH4QAvD_BwE
Cize kazdopadne aby bola ta pozadovana hrubka, nemozu tam viest kable.
Cize neviem, ci je mozne ich viest nejak inak, alebo to spravit nejak tak, ze najspodnejsia by bola podlozka, do ktorej vchadzaju zvonku kable (videl som take na predajni u niektorych bikov) a nad nu dat ten MacRide adapter, alebo ci sa to da viest kompletne mimo hlavy vsetko, co asi mozne nie je.
Ono je to v mojom pripade tak zasadne, ze na tom stoji, ci kupit alebo nekupit bike, ktory mi inak vyhovuje.