Kupil som si nove mtb. A premyslam co so svojim starym crossom. Ma za sebou cca 10tis km. Ma 12kg, Novu xt retaz sedlo gripy. Nic mu nie je. Mam dilemu ci si ho nechat do obchodu a na motanie po meste, a odjazdit na nom rocne po meste 100-200 km, alebo ho predat. Aj ked za 3 stovky, to si ho zrejme radsej necham.
Za mna posunut dalej, ked mas nabehat do 200km rocne je to fakt zbytocne, navyse niekomu moze posluzit na kazdodenne jazdenie (a je na svete o vec menej - aspon teoreticky)...
Nechaj si ho na jazdenie po meste, aspoň ti nebude ľúto keď ho nejaký zúfalec čorkne. Očeš ho a sprav z neho singlespeed. Zbylé komponenty môžeš skúsiť predať.
Nedavno som videl rovnaky crossway 900 za 300. Tak to bol len nastrel, z ktoreho som zhruba vychadzal . Uz inzerat zmizol z webu. Bol to druhy najvyssi model crossu. Vid priloha. Tam je zle uvedene 26. Plaste su realne 28. Tiez menene michelin. Tak teoreticky realnejsie to by bolo dajme tomu okolo 150- 200€. To bude asi teda fakt rozumnejsie si ho teda zrejme nechat, aj ked na nom najazdim 100-200 rocne...
Pozerám Bazoš, prvých takmer deväť strán topované inzeráty, to som dlho nevidel...Je to paradox, že pri cenách nových bikov si tie jazdenky nedokážu udržať hodnotu. To bude asi tým marketingom. Pokiaľ ste zákazník, je bike produkt s pomaly vesmírnou technológiou. Keď sa z vás stane majiteľ, je to už len obyčajný bicykel. Mágia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
100 eur max podla mna
Flyte ano, ved som napisal ze to bolo obrazne a potom to opravil ze 150-200. To si ho radsej fakt necham na motanie po meste.