Mam SPD a som s nimi spokojny. Neviem, ci to zalezi od modelu, mam nejake shimana, a tam som si nastavil uplne najmensiu moznu volu vypnutia, kvoli uceniu. A funguje to tak, ze ked trhnes aj dopredu (nie doboku) tak mi to v pohode vypne. Pri beznych mensich skokoch sa to nevypina, co mi vyhovuje.
Tak nevidim najmensi problem. Iba raz som sa myslim vysypal, ked som slapal do prudkeho kopca a uz som nemal sily, tak som zrazu zastal a ako som padal na bok, tak som nemal ani sily vypnut nohu a drbol som na zem. Ale to bolo uplnene na zaciatku s SPD. Teraz uz v poho.
08.08.2008 - 09:30:01
00
hehe. ja som spadol dva krat, ale nie s SPDčkami, ale s remienkami a košíkmi. :P mal som samozrejme stiahnuté remienky. to by až tak veľký problém nebol, to sa dá vytrhnúť - vysunúť. ale mal som tenisky so zubatou podrážkou. to sa bez vopred uvoľneným remienkom skrátka "vypnúť" - vysunúť nedá. to bolo dávno, na starom cestnom bicykli, keď som ešte chodil do školy a o veciach ako tretry som mohol len snívať. a dnes som schopný nahodiť SPD pedále aj na starú libertu alebo hociaký šrotík do mesta. už nemám rád samotné klasické pedále. mám pocit že sa mi na každom hrboľku musí zošmyknúť noha a vždy pri rozbiehaní musím dávať pozor, aby som nezačal kruhovo šliapať. mohol by som si vybiť moje chabé zaplátané zuby :P :wink:
08.08.2008 - 19:48:34
00
keyboard_arrow_up