Pribral som od tej doby stale bojujem so sedlom. Ci uz je to na horaku ci žiletka, mam problémy. Vyskúšal som veľa sedla, Teraz posledný rok jazdím nejake špecializeri, odmerané ale ani to nie je ono. V zime som aj kvoli dieram v sedle dost trpel prechladol Hlavne na ceste. Sirku ritnych kosti mam 144cm. Chcel by som od vas nejaký tip na dobre sedlo, s ktorym ste spokojný. Mam 192 cm 98kg 144mm sedlo uhol 0`. Porad s cim jazdis v poho 2-5hodin. Uprednostnim nazori tych ktori jazdia 5tisic +. Ďakujem
Chamois mam pouzivam ho pred. Vložka mi je jedno aku som map pod ritou stape ten isty problem bol. V zime jazdim na castelli polare, sf infinium a klubove topbike. Uvidime ako to bude s tymto smp, zatial je to lepšie a mozno na horak kupim ten brooks
len namažeš kožu a po nejakom čase dotiahneš napínaciu skrutku
pri kaučukovom brookse len jazdíš
mám aj-aj, obe sú top
ale nič pre gramárov
nevyzerajú zle, ale aj tak sú bars tenke, nevadia po čase? jako podla ceny by teda mali mat aj AI zapracovanu, keď jedna stoji viacej než moj novy 26 celoodpružený bajk čo som si teraz objednal
ale možno to len ja som taky svojsky, že som zvyknuty na široke pohodlne sedlo
Ja nosím na dlhé výjazdy vždy v ruksaku ešte jedny nohavice s inou vložkou, je to malé, ľahké, ani neviem, že ich veziem Veľmi to pomôže, teda aspoň mne. A samozrejme Sudokrem pred jazdou.
Ale úplne najlepšie je prezliekať si ich na lúke a sadnúť si do mraveniska holým zadkom Potom dlhšiu dobu necítiš bolesť kostí
nevyzerajú zle, ale aj tak sú bars tenke, nevadia po čase? jako podla ceny by teda mali mat aj AI zapracovanu, keď jedna stoji viacej než moj novy 26 celoodpružený bajk čo som si teraz objednal
Aky bike?
Mam 2 sedla wittkop a bbb echelon ktory som schvalne kupil pre mtb... ale nakoniec lepsie sadlo na stary crx
Ostrejsie sedla viac pasuju na sportovy posed a naopak. Napr echelon na sobi20 by bolo utrpenie.
Aky bike?
Mam 2 sedla wittkop a bbb echelon ktory som schvalne kupil pre mtb... ale nakoniec lepsie sadlo na stary crx
Ostrejsie sedla viac pasuju na sportovy posed a naopak. Napr echelon na sobi20 by bolo utrpenie.
Dlhé výjazdy teda u Teba znamenajú koľko km? A to v lese robíš čo s notebookom?
u mna nad 50 a take som ani nikdy nerobil, ja vždy idem niekam, nielen sa pobajkovat, aj moje najdlhšie čo som robil boli na stanovištia kde som robil výskum, takže notebook som braval na zapisovanie udajov
aj na klasickom bajku som mal koniec koncov najradsej tento širší a mäkký štýl, ale je pravda že na sedadle za 150 eur som nesedel, možno je to fak tak užastny pocit ale zas keď je mäkké sedlo a človek v rýchlosti ľapne tak pomože
Viete mi niekto poradiť vo veci šírky sedla. Bol som na meraní sedacích kostí , bolo mi nameraných 142mm . Otázka znie koľko k tejto hodnote treba pripočítať pri výbere sedla na cesťák a koľko na MTB. Díky za rady.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mám aj-aj, obe sú top
ale nič pre gramárov
mám aj-aj, obe sú top
ale nič pre gramárov
Ale úplne najlepšie je prezliekať si ich na lúke a sadnúť si do mraveniska holým zadkom
@Srsen a odkiaľ poznáš to s hadom a vlasmi?
https://www.aktuality.sk/clanok/tkK7D7R/bolest-intimnych-partii-na-bicykli-sedlo-nemusi-byt-pricina/
Všetko o nás vedia
Aky bike?
takyto http://brut.me/gallery/image_page.php?album_id=29&image_id=161
ale zas je pravda že ja so sebou stale vlačim notebook, takže 99percent času v sedle mam na sebe minimalne 1 ruksak 5+ kg
u mna nad 50 a take som ani nikdy nerobil, ja vždy idem niekam, nielen sa pobajkovat, aj moje najdlhšie čo som robil boli na stanovištia kde som robil výskum, takže notebook som braval na zapisovanie udajov
aj na klasickom bajku som mal koniec koncov najradsej tento širší a mäkký štýl, ale je pravda že na sedadle za 150 eur som nesedel, možno je to fak tak užastny pocit