Samozrejme, kazdy ma nastaveny posed tak ako mu to vyhovuje, ale pride mi teda dost neprirodzene (navyse na takom biku) mat rajdy vyssie ako sedlo. Ten predstavec ma strasne vysoky stack. Samozrejme, uzasna hmotnost, ale podla mna uplne nevhodny pre nizsich bikerov.
No a AXS vies pripojit priamo na Shimano EV objimku cez matchmaker adapter, je to kompatibilne, usetris gram, mozno 2, mozno ani nie, ale bude cistejsi kokpit Ja to mam tak spravene, da sa zohnat pravy aj lavy, mne vyhovuje lavy. Polepy ak sa rozhodnes tak odporucam https://www.slikgraphics.com/
Shimano kotuce maju viac problemov. Su totalne blato (nic nevydrzia, velmi lahko sa opotrebuju) a strasne lahko sa krutia, cize ti po kazdom zjazde zacne suchat aj ked mas dokonalo vycentrovane a odvzdusnene aj rozhybane prasata. Potom ked vychladne tak sa to vrati do normalu. Teraz mam na skusku Sram Centerline X a to je uplne ina liga. Rovny furt, aj pocas jazdy aj po zjazdoch sa nekruti. Ber ako rady "zo zivota", nie kritiku Samozrejme uz je na tebe aj ostatnych co budeme jazdit na bajkoch. Ej to budu KOMy do kopca teraz
No a AXS vies pripojit priamo na Shimano EV objimku cez matchmaker adapter, je to kompatibilne, usetris gram, mozno 2, mozno ani nie, ale bude cistejsi kokpit Ja to mam tak spravene, da sa zohnat pravy aj lavy, mne vyhovuje lavy. Polepy ak sa rozhodnes tak odporucam https://www.slikgraphics.com/
Kde sa da kupiť pre AXS ta obimka? Mam tiež paky XT 8100 a pasovalo by to viac prichytiť k páke XT
bimjeam: urcite pasuje, vsak ja to tak mam, tak to nie ze len klebeta, ale overene Ten tip (ze to funguje) mam vlastne od Imra, on si tak prichytil remote ked testoval GX AXS a on jazdil na starom bajku XTR 9000 brzdy Ghost: Ktoru verziu je individualne. Ja mam lavu, lebo mi tak vyhovuje. Prava by sposobila, ze by bol remote velmi blizko ruky a bolo by to pre mna neergonomicke. Ale sme individualni, tebe mozno bude lepsie prava, neviem
Na bikeinn maju obe verzie
no akože keď poriešiš napr. Galfer Road a dopredu 160mm mínus ten adapter plus dáke Ti skrutky môžeš mať tých 7.5KG kludne , košík a detaily a pôjde to
k tomu matchmakeru je pravda že pasuje ale 8100 má menší otvor na objímke tak tam to treba vyfrezovať a dopasovat na 9100 pasuje krásne bez úprav ako uliate a na 9000 ku ?
Neda sa uz edit. Mas pravdu, Avid MMX iba do 9100/9120 tak je, lebo su i-spec EV.
9000 boli starsie i-spec 2, tam sa urcite da zohnat iny typ adaptera od BY alebo wofltooth atd.
Indy9o: spravne poznamenavas, 8100 maju mensiu drazku v objimke a mensiu volnost nastavenia. Ale kto chce, vyriesi frezovanim ak mu nebude dostatocne vyhovovat. Ghost aby si nebol sklamany, este zvaz, ci ti to stoji za to. Presne na taketo veci je toto forum, aby si ludia pomohli a pozdielali skusenosti medzi sebou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kde sa da kupiť pre AXS ta obimka? Mam tiež paky XT 8100 a pasovalo by to viac prichytiť k páke XT
Funguje to iba pre Shimano EV, nie pre starsie verzie
Na bikeinn maju obe verzie
k tomu matchmakeru je pravda že pasuje ale 8100 má menší otvor na objímke tak tam to treba vyfrezovať a dopasovat na 9100 pasuje krásne bez úprav ako uliate a na 9000 ku ?
9000 boli starsie i-spec 2, tam sa urcite da zohnat iny typ adaptera od BY alebo wofltooth atd.
Indy9o: spravne poznamenavas, 8100 maju mensiu drazku v objimke a mensiu volnost nastavenia. Ale kto chce, vyriesi frezovanim ak mu nebude dostatocne vyhovovat. Ghost aby si nebol sklamany, este zvaz, ci ti to stoji za to. Presne na taketo veci je toto forum, aby si ludia pomohli a pozdielali skusenosti medzi sebou.
Z počiatočného návrhu ostal len rám.
Velká vďaka Matt
https://www.bike-forum.cz/foto/detail/75117-sunny