Dnes Zvolensko-Môťovské singletreily a pojazd okolo Môťovskej priehrady, kde je z druhej strany krásny a zábavný asi turistický chodník, ale na bajku je brutálne zábavný.
Ak by niekoho zaujimalo tak cez vikend som testol co vydrzi bosch 750wh baterka na jedno nabitie. Jednalo sa cisto o trailovanie. Presiel som Bk 2,3, Slalomku, cerovu, banik ***** driver 8, krasnansky, krive jarky, trojstrom.
Vazim 94kg. Bolo to cca 70km a 2350 vyskovych. Este mi ostalo 10%baterky. Takze 2500vyskovych v tazsom terene ta baterka da.
Samozrejme som.siel.na eko rezime prednadstavenom.
som myslel tak že s tou 750wh sa dajú už robit seriozne celodenné výlety. poprípade v turbo mode otocit oblubeny trail 4 krát na večer, 630wh je pre mna nedostačujúca ale niekomu čo si chce len otočiť oblubenu trasu po práci môže stačiť
Ano, tá kapacita robí svoje. a rozdiel v hmotnosti nebude až taký veľký. Ja som vsadil hneď na začiatku na 900wh baterku, ale s bafangom motorom a neľutujem.
Ak by niekoho zaujímalo kolko vydrži 750wh bosch baterka tak som spravil video. Celkovo 80km a 2500 výškových v ťažkom teréne. Takže použitelná na celodenné výlety ak sa človek neponáhla. Ten eko režim je pre mna dostačujúci. Pri technickych stúpaniach ale používam ten tour režim. Zvyšné dva nepoužívam vôbec. treba mat nejakú kondičku už ale nič také strašné čo by sa nedalo natrénovať. Otvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
video super, trasa parádna, ale dojazd sa nedá takto zovšeobecňovať. každý človek má inú hmotnosť a inú kondičku, už len to urobí rozdiel, priemerná rýchlosť je ďaľší dôležitý faktor a tú si mal pomerne nízku.
pre predstavu ešte važim asi 96kg aj s výbavou. Vyjazd trval od 11 do 19. Jasne každy človek to má inak. každopadne čo ma odradzovalo v minulosit kúpit e-bike bola vydrž batérie. Kedže 1000 vyšok dam aj na normal bicykli ale 2,5 v takomto terene nedám resp možno aj dám skúšať to už nebudem ale pridem totálne zničený a taktiež to trvá aj viac času. musel by som začat velmi skoro rano. . Takto som sa ešte večer mohol venovat rodine. Len som chcel demonštrovať že zo 750wh sa dajú už robit seriozne vyjazdy. samozrejme treba počítat ,že do kopca sa pojde pomalšie a musí mat človek aj nejakú kondíciu. Bál som sa,že aj 750 bude málo ale pre moje potreby je to dostačujúce.
na freemape, klikni "vyskovy profil" a posuvaj po nom mysou
Velmi zavisi aj od profilu trasy
Ked mas stale stupanie 200 vm potom lahsi usek a zasa stupanie, minies menej ako ked
mas stale stupanie 600 vm, lebo na tych lahsich usekoch si oddychnes a opat mozes viac slapnut za svoje.
Ked das vyssiu dopomoc tak je aj vyssia priemerna rychlost, ale aj viac minies baterky.
Takze je to o tom co chces, rychla jazda menej vm alebo pomalsia a viac vm.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak to bude super. Teším sa. Ak treba pomôcť stačí napísať, rád pomôžem.
Tento rok som odmietol isť?
Minuly rok cez 70 ebajkerov, pekná ale tazsia trasa.
Ale počasie super.
Vazim 94kg. Bolo to cca 70km a 2350 vyskovych. Este mi ostalo 10%baterky. Takze 2500vyskovych v tazsom terene ta baterka da.
Samozrejme som.siel.na eko rezime prednadstavenom.
https://www.strava.com/activities/8986136470
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
2410 vm podla ebikeconnect / 55% baterky uplne v pohode mi stacia 2° dopomoci, ECO a TOUR+
Prvy a posledny riadok je v meste,
https://www.freemap.sk/#map=11/48.285021/17.391357&layers=O&tool=track-viewer&track-uid=7GyaQ2HaYYnm9y2uP8QIMd
na freemape, klikni "vyskovy profil" a posuvaj po nom mysou
Velmi zavisi aj od profilu trasy
Ked mas stale stupanie 200 vm potom lahsi usek a zasa stupanie, minies menej ako ked
mas stale stupanie 600 vm, lebo na tych lahsich usekoch si oddychnes a opat mozes viac slapnut za svoje.
Ked das vyssiu dopomoc tak je aj vyssia priemerna rychlost, ale aj viac minies baterky.
Takze je to o tom co chces, rychla jazda menej vm alebo pomalsia a viac vm.