Neviem ako vy, ale ja tam vidím tri dospelé bajky a jedu ostýchavú školáčku s ružovou sukničkou a dvoma zakrútenými copikmi. Nechcem si predstaviť čo sa tam deje v noci ...
Veducko, Ty máš riadny dar reči. Ty by si mohol normálne knihy písať....
Za dvomi zamknutymi dverami, mreze na oknach a kamerovy system - obrazovka na recepcii s 24-hodinovou sluzbou.
A okrem toho povinnost odkladat na urcene miesto, podpisana zmluva o uskladneni, zaplateny poplatok za uschovu, takze zodpovednost preberaju kupele.
Mottom roku 2008 nasej stranky bol takyto popis bikingu. Dodnes s nim suhlasim ale ked sem nakuknem tak mam pocit, ze zrazu je strasne dolezite kto na com jazdi, ako je obleceny, aku ma vahu, ci pozdravil ... Len ja mam z toho ten podivny pocit?
Mottom roku 2008 nasej stranky bol takyto popis bikingu. Dodnes s nim suhlasim ale ked sem nakuknem tak mam pocit, ze zrazu je strasne dolezite kto na com jazdi, ako je obleceny, aku ma vahu, ci pozdravil ... Len ja mam z toho ten podivny pocit?
Ľudia si často idealizujú minulosť.
"kto na com jazdi" - bolo tu vždy. Tie MTB vojny v druhej polke 90tok boli drsné, napr.: pruženie/neodpruženie, prachovky/bez prachoviek, kotúče/véčka/cantilever, 3x6/3x7/3x8, košíky/flat, páčky/rapidfire, atď. Tu sa šlo do krvi, a dovolím si tvrdiť, že ak by boli vtedy masovo rozšírené internety, tieto debaty by boli výrazne horšie Na druhej strane, len na prelome milénií sa mi v našej nitránskej dzedine stávalo, že ma bajkeri doslova zastavovali a 15 minút si obchytávali moju Judy-nu a 4piestikové hydrauliky XT. To už dnes nezažiješ
"ako je obleceny" - bolo tu vždy. Aj vtedy boli cyklisti, ktorí sa v 27čkách obliekli do búnd a dlhých gatí, smiešni. My ich nehejtujeme, len rozmýšľame, že v čom, ku**a, bajkujú, keď je vonku "len" 20°C? Dvojitá páperka? A v takom oblečení ti to skrátka musí byť vrcholne nepohodlné, no.
"aku ma vahu" - fatshaming tu žiaľ bol vždy a vždy aj bude No a hrošík na elektrike bude vždy úder na prvú bajkerskú signálnu: "nemal by si radšej vziať obyčajný bajk?!" U mňa je to obdobný spúšťač, ako keď vidím hrošíka tlačiť štyri čízy v mekáči: "nemal by si dať radšej čosi diétnejšie?". Ale žena mi vraví, že som zlý, tak na tomto pracujem.
"ci pozdravil" - bolo tu vždy. Dodnes si pamätám vetu z českého Vela (ročník tuším 99), ktorú, neuveríš mi, mám v hlave každý jeden výjazd už vyše 20 rokov, a ktorá bikovú etiketu riešila už vtedy: "Nepozdravit? Budiž. Neodzdravit? Otazník."
Áno, ja viem, že podľa legendy sa vieš na e-bajku namakať viac, ako na non e-biku, ale práve posledná veta druhého odstavca článku z toho sme-čka sa u mňa skrátka s e-bikom trochu bije. A zjavne nie som sám, a tak tu vznikla táto téma. Na vzájomné rytierske podpichovanie a "boj" za naše praudy
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ale si zoberte že odkedy sa vynašiel motor, parný-elektrický-spaľovací, tak ho zacali montovať všade. A prave tu je vyhoda že kto chce, tak si kupi zariadenie s motorom. Kto nie, tak nie… super že?
Zda sa že bioši sú pokrytci. Presadzujú používanie vlastnej sily ale každý jeden sa vozí na aute
A prečo sa vozí na niecom motorovom? Pre to isté ako ebikeri. Na pomoc pri prekonávaní nezáživných úsekov a celkové šetrenie času.
Takže nabuduce bioši, ak budete mať chuť sadnúť do auta, tak sa radšej prejdite - a žiadne vyhovorky …
Viete ako spoznate biobikera na letisku? Odmieta motorové lietadlo a snaží sa nastúpiť do vetroňa …
A viete prečo vymysleli cyklodrezíny? Lebo biobikeri neuznavajú motorovú prípomoc vo vlakoch
Už sa skoro nonstop opakuješ.
A toto príde niekomu pohotové a vtipné
To ale praveže nemá byť vtipné. To že to tak niekedy vyznie je nahoda …
V škole sa vždy učivo opakuje dovtedy kým ho žiak nepochopí… a myslite si že farar v kostole číta každú nedelu novú bibliu ??? je viac ako pravdepodobné že sa bude opakovať, aby si to učedníci poriadne vštepili do hlavy. Preto sa hovorí ze opakovanie je matka músrosti.
Takze aj niektorí pritomní čo neveria ze existuje aj život po tradičnom bicyklovaní, môžu byť spasení, keď uveria v jeho nekonečnú elektrickú moc - toho najvyšsieho z bicyklov - ebiku. Sám Thor, pan bleskov, ho zoslal ako svojho posla aby vyviedol slepých z temnoty utrpenia šliapania bez prípomoci
[quote="@1941730"]To ale praveže nemá byť vtipné. To že to tak niekedy vyznie je nahoda …
V škole sa vždy učivo opakuje dovtedy kým ho žiak nepochopí… a myslite si že farar v kostole číta každú nedelu novú bibliu ??? je viac ako pravdepodobné že sa bude opakovať, aby si to učedníci poriadne vštepili do hlavy. / Preto sa hovorí ze opakovanie je matka músrosti./
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veducko, Ty máš riadny dar reči. Ty by si mohol normálne knihy písať....
A okrem toho povinnost odkladat na urcene miesto, podpisana zmluva o uskladneni, zaplateny poplatok za uschovu, takze zodpovednost preberaju kupele.
Nechcem si predstaviť čo sa tam deje v noci
Čerstvý vzduch by to chcelo Marcel
Casom sa este dozvieme veci
Ľudia si často idealizujú minulosť.
"kto na com jazdi" - bolo tu vždy. Tie MTB vojny v druhej polke 90tok boli drsné, napr.: pruženie/neodpruženie, prachovky/bez prachoviek, kotúče/véčka/cantilever, 3x6/3x7/3x8, košíky/flat, páčky/rapidfire, atď. Tu sa šlo do krvi, a dovolím si tvrdiť, že ak by boli vtedy masovo rozšírené internety, tieto debaty by boli výrazne horšie
"ako je obleceny" - bolo tu vždy. Aj vtedy boli cyklisti, ktorí sa v 27čkách obliekli do búnd a dlhých gatí, smiešni. My ich nehejtujeme, len rozmýšľame, že v čom, ku**a, bajkujú, keď je vonku "len" 20°C? Dvojitá páperka? A v takom oblečení ti to skrátka musí byť vrcholne nepohodlné, no.
"aku ma vahu" - fatshaming tu žiaľ bol vždy a vždy aj bude
"ci pozdravil" - bolo tu vždy. Dodnes si pamätám vetu z českého Vela (ročník tuším 99), ktorú, neuveríš mi, mám v hlave každý jeden výjazd už vyše 20 rokov, a ktorá bikovú etiketu riešila už vtedy: "Nepozdravit? Budiž. Neodzdravit? Otazník."
Áno, ja viem, že podľa legendy sa vieš na e-bajku namakať viac, ako na non e-biku, ale práve posledná veta druhého odstavca článku z toho sme-čka sa u mňa skrátka s e-bikom trochu bije. A zjavne nie som sám, a tak tu vznikla táto téma. Na vzájomné rytierske podpichovanie a "boj" za naše praudy
Zda sa že bioši sú pokrytci. Presadzujú používanie vlastnej sily ale každý jeden sa vozí na aute
A prečo sa vozí na niecom motorovom? Pre to isté ako ebikeri. Na pomoc pri prekonávaní nezáživných úsekov a celkové šetrenie času.
Takže nabuduce bioši, ak budete mať chuť sadnúť do auta, tak sa radšej prejdite - a žiadne vyhovorky …
Viete ako spoznate biobikera na letisku? Odmieta motorové lietadlo a snaží sa nastúpiť do vetroňa …
A viete prečo vymysleli cyklodrezíny? Lebo biobikeri neuznavajú motorovú prípomoc vo vlakoch
To ale praveže nemá byť vtipné. To že to tak niekedy vyznie je nahoda …
V škole sa vždy učivo opakuje dovtedy kým ho žiak nepochopí… a myslite si že farar v kostole číta každú nedelu novú bibliu ???
Takze aj niektorí pritomní čo neveria ze existuje aj život po tradičnom bicyklovaní, môžu byť spasení, keď uveria v jeho nekonečnú elektrickú moc - toho najvyšsieho z bicyklov - ebiku. Sám Thor, pan bleskov, ho zoslal ako svojho posla aby vyviedol slepých z temnoty utrpenia šliapania bez prípomoci
A na com mame jazdit ?
Ja Vám dám plzeň piť a birell kázať….
"Biker, kt. ma na biku prehadzovacku, nie je biker ale podvodnik"
Co teraz s nami biobikermi, čo nemáme single speed bike?
V škole sa vždy učivo opakuje dovtedy kým ho žiak nepochopí… a myslite si že farar v kostole číta každú nedelu novú bibliu ???
Alebo zaciatok Alzheimera🤔😀