a ako si zdravil?takým kývnutím hlavy hore?lebo takého som stretol a neviem či to bol pozdrav pretože toto u nás znamená že : Čo je?
alebo v horšom prípade: Čo čumíš?
Ja by som bol za ''zjednotenie'' zdravenia otvorením ľavej dlane opretej o riadidlá ,tak si bežne zdravíme na cesťákoch a nemám s tým problém ani v zjazde kde idem 60+ pozdraviť toho čo ide hore.
A k tej ružovej...ja by som to neobliekol ale niekto tu písal že je to najlepšie viditeľná farba pre vodičov áut takže ...asi bezpecnosť
inak dnes by sa mi ebike zišiel som totálne vyčerpaný po víkende ale dnes sa už chcem ísť trochu vyvetrať .. no a keby mám ebike tak by som kľudne bez námahy aj 50-60 km v kopcoch za 2 hodky s pivom zvládol ... takto dám možno 10-15 km bez piva po rovine a budem rád, že som rád
to je hrozné toto
Stale nerozumiem preco je jedinym argumentom pre E-cko vzdialenost. Ak mam radost zo samotneho bajkovania, tak je uplne jedno ci prejdem 20 alebo 80km
Nie vzdialenosť ale pocit radosti je základným faktorom ebiku. Presne ako v sexe. Nejde o to koľko km si nabehal, ale že si si to užil
V pondelok som sa zamaskoval za biobikera a so synom sme sa premávali po cyklochodníkoch. Skúšal som sa zdraviť ebikerom, a predstavte si, že som identifikoval množstvo prvotných podozrievavých pohľaov typu - že či zdravím alebo podpi***** Takže asi tým že bioši sa stále vyškierajú a vysmievajú ebikerom, tak si to sami pohnojili a ebikeri nemajú veľkú chuť sa zapájať do debaty s biošmi. Ale keď som pozdravil " Servus, parádny ebike" na tvári sa zračila úplná radosť. Takže je to o pozdrave
Jazdím hlavne na žiletke ale mávam všetkým, všetko je lepšie ako sedieť doma na gauči. Poznám viacero ľudí ktorí jazdili klasický bike ale vekom alebo zmenou zdravotného stavu prešli na elektro a to sa bavíme aj o mladších ročníkoch-srdciari,kĺbari...Nie každý potrebuje pocit že sa na kopec dostal vlastnou silou, niekomu stačí že sa tam proste dostal.
xyz - vážne sa mi ten ebike páčil. A som zvyknutý niečo povedať, nielen očumovať...
Piny - "Keby ženy mali chuť na sex pravidelne, nie len hormonálnych konjunkciách, nemuseli by si muži hľadať milenky a v prestávkach by tie ženy z lasky učesali"
(Marseluspp)
Dnes ma oslovil za jazdy jeden ujo, že kde to má baterku (skladačka) a ja že, to ide bez baterky. Zadíval sa na bajk, "vpredu dynamo, to vidím a vzadu to nieje motor?" Pobúchal som si po kvadráku, že toto je motor
Ja by som povedal, že nezvladaš servis ? ja som tiež kedysi "roztrhol" reťaz, lebo bola zle znitovaná... Alebo príliš vyťahaná a dierky pre nity boli už vymačkané, že nit v nich "plával"...
Roztrhnúť funkčnú reťaz, to by si musel kamión ťahať napriamo.
Ale je pripúšťam aj možnosť, že má fakt ohromnú silu...
Neviem ci to sem patri ale vcera som videl ovesane elektro-cudo s pedalmi co letelo cez park kde je zakaz bicyklov, ale bicykel to nebol lebo isiel aj bez pedalov.
S elektromotorom som uz videl vela podivnosti a na podivnych miestach, ale co je uplny mor, su ekolobezky. Pred 2 dnami som jedneho videl ako to nadrzo supol cez prechod na cervenu, skoro ho auto zrazilo, vodic na neho trubil a ekolobezkar na neho este daco vykrikoval
Nic proti ekolobezkam, ale zasadna chyba bola tych 25km/h. Tych 15 max.
Aj 10 by bolo veľa. U nás po meste tiež jeden lieta, ohrozuje svojou bezohľadnou jazdou všetkých na okolo, či už po chodníkoch, parkoviskách či cestách a ešte ani prilbu nenosí. Ta rýchlosť ktorou sa tu preháňa je určite viac ako 25km/h. Sa čudujem, že mu ju ešte nezabavili, asi to bude jeden z našich ľudí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo v horšom prípade: Čo čumíš?
Ja by som bol za ''zjednotenie'' zdravenia otvorením ľavej dlane opretej o riadidlá ,tak si bežne zdravíme na cesťákoch a nemám s tým problém ani v zjazde kde idem 60+ pozdraviť toho čo ide hore.
A k tej ružovej...ja by som to neobliekol ale niekto tu písal že je to najlepšie viditeľná farba pre vodičov áut takže ...asi bezpecnosť
to je hrozné toto
Stale nerozumiem preco je jedinym argumentom pre E-cko vzdialenost. Ak mam radost zo samotneho bajkovania, tak je uplne jedno ci prejdem 20 alebo 80km
V pondelok som sa zamaskoval za biobikera a so synom sme sa premávali po cyklochodníkoch. Skúšal som sa zdraviť ebikerom, a predstavte si, že som identifikoval množstvo prvotných podozrievavých pohľaov typu - že či zdravím alebo podpi***** Takže asi tým že bioši sa stále vyškierajú a vysmievajú ebikerom, tak si to sami pohnojili a ebikeri nemajú veľkú chuť sa zapájať do debaty s biošmi. Ale keď som pozdravil " Servus, parádny ebike" na tvári sa zračila úplná radosť. Takže je to o pozdrave
(S.Guitry)
Piny - "Keby ženy mali chuť na sex pravidelne, nie len hormonálnych konjunkciách, nemuseli by si muži hľadať milenky a v prestávkach by tie ženy z lasky učesali"
(Marseluspp)
(S.Guitry)
Preco zeny zle parkuju?
Lebo chlapi ich presviedcaju ze "toto" je 20cm
shimano retaz ?
Ja by som povedal, že nezvladaš servis ? ja som tiež kedysi "roztrhol" reťaz, lebo bola zle znitovaná... Alebo príliš vyťahaná a dierky pre nity boli už vymačkané, že nit v nich "plával"...
Roztrhnúť funkčnú reťaz, to by si musel kamión ťahať napriamo.
Ale je pripúšťam aj možnosť, že má fakt ohromnú silu...
Nic proti ekolobezkam, ale zasadna chyba bola tych 25km/h. Tych 15 max.
keby si jazdil po ceste tak by si ich videl mraky co takto jazdia