Tak som sa ponúkol že ho trochu potianem na gume čo mám pre deti, nech nepreťažuje organizmus, ale jednoducho odvrkol "zmizni". Takže takúto odozvu na slušnosť som nečakal.
že slušnosť...tebe asi nedošlo (alebo sa len tak tváriš) že piati zo štyroch cyklistov také niečo považujú za provokáciu/posmešok
a k tomu funeniu...jasné že funíme,lebo my trénujeme. vy sa len vozíte. česť výnimkám
Si srandovny, na M600, M500 to limituje od 30% - len si si to nevsimol, bo nechodis asi plny vykon.
Na niektorych od 20% - zalezi od firmwaru, ale vzdy to je nasobok 10.
a M510ny od 10%
Máš nadmorskú výšku môjho domu,si bol u nás na kubinke???
Tak nebol si daleko. Hreben od Velkej Rači po Rycierovu horu. 80km a 2500 vyškovych. V tomto terene je to nadhera mat e-bike človek si užije aj kopec hore:) Potom ked som zliezol do Polska už som musel serioznejšie pozerat na % a vyberat terén ale tak dalo sa:) Unaveny som bol ako cca po 1000 vyškových na normal biku čiže na eko režime ti pridáva tak cca 100% k tvojmu výkonu.
Na vyjazdoch clovek streta kadekoho, mna vzdy pobavia turisti ked maju hejtove-posmesne komentare na temu elektrickari.
No proste aj ludia mimo fora nenavidia toto baterkove podvadzanie.
Hned sa mi lepsie funi hore kopcom
Ja som dve tri roky dozadu vyšiel jeden kopec (trail, kamenistý povrch) pri Lago de Garda na skladačke s 8r nexusom a torpédom (vcelku v pohodičke, v komfortnej zóne) a tam samí celopéro ebajkeri, niektorí mi aj cestou gratulovali a palec hore ukazovali. Potom hore som sa nechal od ebajkera vyfotiť... Fotky tu niekde na fóre sú. Nehejtoval som vtedy slovne ale činom 😜
A ešte pre tú mladú lemru lenivú pridám fotku z nedele - preteky veteránov s dojazdom na Pezinskú Babu, traja najlepší v kategórii H (80+ rokov)... Bez motorčeka, bez podvádzania, pekne za vlastné!
... jediný problém je nejaká technická chyba poprípadne neschopnosť čítat z mapy alebo neprisposobenie vyjazdu svojim technickým a kondičným podmienkam
Tak rovnaky problem maju aj ti bez motora ked neodhadnu svoje schopnosti. Proste ked ta zastihne technicky problem u e-biku volas HZS nech ta pridu zobrat:) to 25kg hebedo nik tlacit nebude:)
A ešte pre tú mladú lemru lenivú pridám fotku z nedele - preteky veteránov s dojazdom na Pezinskú Babu, traja najlepší v kategórii H (80+ rokov)... Bez motorčeka, bez podvádzania, pekne za vlastné!
JoKo - konečne to začínaš chápať aké to je keď ste všetkých Ebikerov hodili do jedného vreca. Potom sú v jednom vreci aj Dôchodcovia. Alebo to celé môže byť inak.... ???
Ten príbeh o funiacom cyklistovi je vymyslený, naznačil som to na konci príbehu ... len som chcel aby ste si precítili ako vnímame my vaše smiešne poznámky o lenivosti a vození sa, ktoré zažívame v bežnej realite. A ako to mnohých zbytočne uráža a môže aj nahnevať. Verte mi, nikto nieje zvedavý na posmešné komenty...
Tak pridam aj ja jeden pribeh s ečkarom,šlapem si hore kopcom otočim sa a v dialke vidím niekoho v modrej bunde, hovorim si ten ide akosi rýchlo asi ečkar, zachvilu okolo mna prefrci a po dobrej chvílke jeho nikde tak sa otočim za seba a ten majsterko mi zaveseny za zadným kolesom asi šetril baterku, tak sa ho pýtam či to myslí vážne a čo si myslíš ze mi na to povedal, no nepovedal nič tak som zastavil nech si pekne ide aj z baterkou za svoje a nie mne visiet na kolese, tolkej drzosti som za posledné roky hádam ani nezažil čo si dovolil tento j-ebajker
imho sa chcel pochváliť, že zvládne nejaký trail a predpokladá, že dedkovci, čo jazdia asfalt to nedajú. Zrejme má pravdu ... ale chválenie je to asi také akože ďalej doprdne.
My tu nemusíme nikoho hejtovať ... okrem marsela to zvládate v pohode aj sami ..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pri takejto situacii si volim možnost zomriet.
Máš nadmorskú výšku môjho domu,si bol u nás na kubinke?😁😆
že slušnosť...tebe asi nedošlo (alebo sa len tak tváriš) že piati zo štyroch cyklistov také niečo považujú za provokáciu/posmešok
a k tomu funeniu...jasné že funíme,lebo my trénujeme. vy sa len vozíte. česť výnimkám
Si srandovny, na M600, M500 to limituje od 30% - len si si to nevsimol, bo nechodis asi plny vykon.
Na niektorych od 20% - zalezi od firmwaru, ale vzdy to je nasobok 10.
a M510ny od 10%
Tak nebol si daleko. Hreben od Velkej Rači po Rycierovu horu. 80km a 2500 vyškovych. V tomto terene je to nadhera mat e-bike človek si užije aj kopec hore:) Potom ked som zliezol do Polska už som musel serioznejšie pozerat na % a vyberat terén ale tak dalo sa:) Unaveny som bol ako cca po 1000 vyškových na normal biku čiže na eko režime ti pridáva tak cca 100% k tvojmu výkonu.
No proste aj ludia mimo fora nenavidia toto baterkove podvadzanie.
Hned sa mi lepsie funi hore kopcom
Zasran, prečo náš urážaš? Nie všetci dôchodcovia sú lemry lenivé ako ty!
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/elektrohejteri-sem-t47304-1974.html
Pobavilo, jediný problem su tieto 3 (ci 4?) ...
JoKo - konečne to začínaš chápať aké to je keď ste všetkých Ebikerov hodili do jedného vreca. Potom sú v jednom vreci aj Dôchodcovia. Alebo to celé môže byť inak.... ???
Ten príbeh o funiacom cyklistovi je vymyslený, naznačil som to na konci príbehu ... len som chcel aby ste si precítili ako vnímame my vaše smiešne poznámky o lenivosti a vození sa, ktoré zažívame v bežnej realite. A ako to mnohých zbytočne uráža a môže aj nahnevať. Verte mi, nikto nieje zvedavý na posmešné komenty...
Co ja viem 5x400m = 2000 vyskovych po asfalte je celkom v pohode podla mna. Everesting ma 8800m co niektori chodia pre porovnanie.
My tu nemusíme nikoho hejtovať ... okrem marsela to zvládate v pohode aj sami ..