No ale keď sa ide ebiker povoziť a zrazu zistí že športuje, tak kvôli tomu snáď nezosadne z ebiku, nie?
Lenivosť nemá hranice ani u biošov. Minule som videl jedného čo fúkal koleso s CO2 bombičkou. Vôbec žiadne fúkanie pumpou za svoje. Nič. Proste lenivec jeden ...
Ked pouzijeme rovnaky meter.
Joli a ostatni elektrohejteri takze z toho vyplyva => vam tiez platia biobiker predajne?
---
Ta radost je dospova pocut aj vidiet na tom videu. Nemusi to ani hrat.
Skuste si vyskusat jazdu na hejtovanom ebiku a urobte si vlastne dojmy.
Nemusite si ho kupovat ani na nom potom jazdit, len skuste.
v BA napr. tu https://gbrent.sk/
sice len HT ale lepsia cena ako Najsport
Nie, hodnotit ako v tom storocnom vtipe.
Dezo ake je tvoje oblubene jedlo?
- Ta Bryndzove halusky.
Jedol si?
- Nie, teta videla.
ja mám len také skúsenosti že... bol som v obchode pozerať "normálny" bajk...mali to tam miš-maš naukladané...vpredu bol jeden e-bike, predavač že podržte ho ,ja vyberiem ten čo je vzadu,držal som a potom reku veď ho preložím...skoro ma seklo v krížoch,reku čo to za opacha ??? potom raz mi volá kamoška že vôbec jej nejde skoro nový e-bike,že ho musí vyniesť po schodoch,naložiť do auta a odniesť do servisu,no keď som ho niesol po tých schodoch tak som si povedal že po tomto rozhodne netúžim,môže to jazdiť ako chce...manipulácia s tým je na h.... (inak...svoj bicykel mám zavesený na strope,také hebedo by mi vytrhlo hmoždinky)
Ked pouzijeme rovnaky meter.
Joli a ostatni elektrohejteri takze z toho vyplyva => vam tiez platia biobiker predajne?
---
v BA napr. tu https://gbrent.sk/
- Ta Bryndzove halusky.
Jedol si?
- Nie, teta videla.
Smejem sa na tom vašom neuveria, lebo neskúsia. No vec sa má tak, že ani nemáte tužku, kto z nás sa previezol na ZŤP bicykli. A za seba môžem povedať, že som mal tú možnosť pred 4 rokmi, keď som to skúšal pri kúpe k 70desiatke pre otca. Nie je vám trochu otupno, keď jazdíte na takýchto bicykloch pre staršiu generáciu? No ale ku mne. Myslím, že za to obdobie 4 rokov som si kúpil gravel a další cesťák hovorí všetko o tom ako ma po skúšaní ZŤP bicy oslovil. Stačí také upresnenie?
Ja to mam dokonca doma 😁 ale nie je moj. Par krat som to skusal ale tak zle mi este nebolo aby som na tom chcel dobrovolne jazdit. Jedine ak by som musel chodit do prace niekde kde je to dalej a nemozem tam autom ani sa kde prezliect.
Ja som robil chvíľu cyklokuriéra a tam by som ho asi uživil. Inak mal som kolegyňu čo každý deň dala 25km kôli robote. Na starom trekinng biku čo jej ani poriadne neprehadzoval.
Mne to tiež nanutili vyskúšať v obchode, kde som kupoval vyžínačku. Ale tam mi chýba spätná väzba, proste ja rád cítim, že bicyklujem a tam mi to chýbalo. Dotkneš sa pedála a bajk vystrelí dopredu Potom ešte v Štúrove verejné bicykle, skúsili sme aj e- aj ne-e- ale tie idú tak ľahúčko, že jediný rozdiel je v rýchlosti akou ideš.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pri bajkpakingu čo nemáš, to ani nepotrebuješ
Lenivosť nemá hranice ani u biošov. Minule som videl jedného čo fúkal koleso s CO2 bombičkou. Vôbec žiadne fúkanie pumpou za svoje. Nič. Proste lenivec jeden ...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Čo by si nepovedal za platenú recenziu, všakže. Ak by mu dali na skúšku trojkolku, tak aj z tej by bol nesmierne šťastný.
---
v BA napr. tu
https://gbrent.sk/
- Ta Bryndzove halusky.
Jedol si?
- Nie, teta videla.
na to Ti odpoviem ako sa to robi v tomto vlakne. Sarkasticky aby som neporusil, tu, uz zabehnutu vec.
"A ze vraj sportovec =))"
---
Ito
Uz si mimo temy, bavime sa o (e)bikoch, cize kde musis sliapat do pedalov. Pedelec.
Ty sa zas tesis ked stiahnes 200g na vahe biobiku.
---
v BA napr. tu
https://gbrent.sk/
- Ta Bryndzove halusky.
Jedol si?
- Nie, teta videla.
Neuveria, kým neskúsia.
Ale neskúsia:)
na to Ti odpoviem ako sa to robi v tomto vlakne. Sarkasticky aby som neporusil, tu, uz zabehnutu vec.
"A ze vraj sportovec =))"
---
.
Ja som cyklista nie vzpierač