kedže ak si čipneš bicykel padá záruka tak zase tolko ludí to nemá. Naviac potom menej vydrží baterka a aj motor je viac namáhaný. škoda,že nieje limit ako v USA tých 25´km/h je po rovine malo to ozaj môžem íst za svoje. Celkovo nerozumiem tých co si beru tie e-biky na 20km rovinaté úseky ešte sa tvária,že športuju.
Ja ani moja polovicka tiez nemame cip a ani netreba.
Double comu nerozumies, po rovine sa jazdi s vypnutou asistenciou rychlostou kolko chces alebo vladzes. V mojom pripade je to cca 30 - 32 km/hod. Ked pride stupanie ktore nevladzem slapat, tak si pomozem asistenciou. Motor ide dost ticho, plaste robia vacsi hluk a preto moze mat niekto dojem, ze je to cipnute ked idem viac ako 25km/hod. Ale idem za vlastne s 25kg mastodontom takze sa nepotrebujem tvarit, ze sportujem. V skutocnosti mi je uplne jedno ci si o mne niekto mysli, ze som sportovec, cyklista alebo ako som obleceny. Robim co chcem a obliekam si to v com sa dobre citim. Som ochotny to ale prehodnotit ak mi zacnu posielat peniaze na ucet za to ako som obleceny.
Ano, cez vikend ma tak ofukol na elektrickej MX motorke pod BK ?
Papiere to ma isto ako ebike do 25kmh ale na tomto ani nemusi to it nohami. Neviem ci to nema aj akceleracny system ako motorka že len otoci na riaditkach gripom ?
... po rovine sa jazdi s vypnutou asistenciou rychlostou kolko chces alebo vladzes. V mojom pripade je to cca 30 - 32 km/hod. Ked pride stupanie ktore nevladzem slapat, tak si pomozem asistenciou...
Toto ma fakt zaujalo. Ak po rovine dokazes ist s vypnutou asistenciou na 25 kg opache na MTB plastoch 32 km/h, tak naco potrebujes asistenciu do kopca? Len nepis, ze "nevladzem", lebo s tamtym vykonom na rovine na MTB plastoch vladzes. Cize zase len lenivost / pohodlnost / ulahcenie si. Akoze kludne si to zlahcuj, to je mi uplne jedno, len netvrd, ze nevladzes.
Vie niekto s wattmetrom dať, aký výkon je potrebný na 30kmph na rovinke bez vetra na hrubých gumkach? Celkom ma to zaujalo a neviem si nastaviť ani hrubý odhad ...
mna na rovine nebaví íst ani na klasickom nieto ešte na e-biku. Ak dokazeš íst 30 tak si frajer jediný koho poznam. Ešte tu je jeden čo má vyjazdy na e-biku kde 80% ides bez asistencie. Ale tak to ste výnimky aj ked nechapem prečo tak jazdíte. Spravne sa na ebiku má jazdit dole sedanka nohy na široko 30 otáčok za minutu a čo najvačšia pripomoc a prilbu nechat doma:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://babetta.eu/
Ja zas neviem o nikom kto by čipnutý nemal, väčšinou si to dávajú hneď pri kúpe.
Double comu nerozumies, po rovine sa jazdi s vypnutou asistenciou rychlostou kolko chces alebo vladzes. V mojom pripade je to cca 30 - 32 km/hod. Ked pride stupanie ktore nevladzem slapat, tak si pomozem asistenciou. Motor ide dost ticho, plaste robia vacsi hluk a preto moze mat niekto dojem, ze je to cipnute ked idem viac ako 25km/hod. Ale idem za vlastne s 25kg mastodontom takze sa nepotrebujem tvarit, ze sportujem. V skutocnosti mi je uplne jedno ci si o mne niekto mysli, ze som sportovec, cyklista alebo ako som obleceny. Robim co chcem a obliekam si to v com sa dobre citim. Som ochotny to ale prehodnotit ak mi zacnu posielat peniaze na ucet za to ako som obleceny.
Rychlost 30-50kmh, RPM ~ 60, ani kvapka potu, usmev na tvari 😁
"ofukne ta na motorke" takto spravne
Papiere to ma isto ako ebike do 25kmh ale na tomto ani nemusi to it nohami. Neviem ci to nema aj akceleracny system ako motorka že len otoci na riaditkach gripom ?
Verim ze to vie byt fakt zabavna hracka
Toto ma fakt zaujalo. Ak po rovine dokazes ist s vypnutou asistenciou na 25 kg opache na MTB plastoch 32 km/h, tak naco potrebujes asistenciu do kopca? Len nepis, ze "nevladzem", lebo s tamtym vykonom na rovine na MTB plastoch vladzes. Cize zase len lenivost / pohodlnost / ulahcenie si. Akoze kludne si to zlahcuj, to je mi uplne jedno, len netvrd, ze nevladzes.