nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Kasper Asgreen. No, spustame tipovacku
Dnes sa nejeduje ako decko. Dnes šiel žalovať ako decko.
Bol som u našich a videl dojazd na RTVS. Martin Velits to tam triezvo zhrnul…WvA mal smolu že bol pri bariérach a cieľ bol do pravotočivej zákruty…Jasper ho tam určite vedome nevytlacal, len sa tam WvA jednoducho v danej situácii nezmestil.
Podľa mňa na to potiahnutie špice určite mal. Ved je to aktuálne aj jeden z najlepších časovkárov.
teraz som prišiel z tréningu a pustil som si len posledné 2 km, trikrát som si ešte dal opakovačku posledných 200 m či Aerta moc zavrel Philipsen ale kedže to bol blbý záver v zákrute tak ani svaty nevie co bol priamy smer a kto ho dodržal, takto v zákrute v podstate ked šiel Philipsen priamo najkratšou cestou do cieľa tak automaticky musel privret Aerta, všetci tam nedržali priamu líniu kedže museli točiť doprava a kto bol prvý pri bariére mal smolu
Ak je ti zaťažko napísať, nemusel si sa ozaj unúvať ani touto odpoveďou. Hoci mi nie je jasne, prečo ťa otázka podráždila. Nie som doma, internet mám veľmi obmedzený, video by mi nenacitalo, tak som bol iba zvedavý na vysledok a stručný opis toho, čo vanaert vyviedol.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/hadka-jumbo-visma-van-aert-vingegaard-pogacar-tour.A230702_214330_cyklistika_mt2
tento link bol doslova 2 slovom dva prispevky nad mattovym a 3 slovom 3 prispevky nad tvojim kde to bolo cele rozpisane a bez videa. takze sa nam snazis povedat ze ti pripojenie nacita mtbiker ale idnes sa ani neodvazis otvorit?
Nastup do denneho uniku okamžite po starte, radost po bodoch z premie, pozdravy divakom, proste pozitiv;)