Ahojte. Videl už niekto z vás trasu pre tento rok prosím ?
Rozdiely vo výškových metroch sú poriadne cez STRAVU a Garmin v porovnaní s propozíciami.
A keď sme ju prešli veľmi podrobne, na niektorých miestach sú naťahané len rovné čiary mimo cestu.
Tí, ktorí trasu poznajú, sa v tom vyznať možno budú. Ale tí, ktorí nemajú ani šajnu o tom ako to tam vyzerá, sa tam zrejme vytrápia.
Trasa vyzerá v podstate totožná s minulým ročníkom (rozdiel len v tom, že nám minulý ročník nedovolili ísť do Levočských vrchov, kvôli suchu ) Minulý rok mala trasa cca 310 km a výškových 6082m údaj z garminu. Predpokladám, že ak sa pôjde tento ročník aj do Levočských vrchov tak nástup plus cca 900-1000m
Tak ja som ju teda prekreslil nanovo aby čiara sedela podľa ciest kadiaľ to má ísť. Môžete to niekto mrknúť či je to naozaj správne. Každopádne výškové metre aj tak nesedia s propozíciou. Bolo by fajn keby niekto vedel ako to naozaj je. Ďakujem moc.
Ešte ak by niekto kto to už má prejdené alebo niekto miestny vedel kde sa nachádzajú pramene s vodou a vedel by to zakresliť niekde do mapy myslím že by to dosť pomohlo viacerým. Aspoň zopár spoľahlivých zdrojov. Ďakujem. ?
Ja som kľudný Vždy vravia, že finálne trasy budú tak 2 týždne pred pretekmi, takže ešte je času až-až. A ja aj tak čakám až do večera pred pretekmi so sťahovaním ofiko GPX-ka, lebo sa to niekedy na poslednú chvíľu zmení (ako minulý rok kvôli zákazu vstupu do lesov).
A v podstate mi je trochu jedno, či je prevýšenie 5,7 alebo 6,8 km, vypľutý budem tak či tak Osobne som radšej, keď je prevýšenia vo výsledku viac, ako vravia propagačné materiály. Ruku na srdce - pri nejakých 6km prevýšenia sa tam jeden 500m kopček naviac stratí
Ja som kľudný Vždy vravia, že finálne trasy budú tak 2 týždne pred pretekmi, takže ešte je času až-až. A ja aj tak čakám až do večera pred pretekmi so sťahovaním ofiko GPX-ka, lebo sa to niekedy na poslednú chvíľu zmení (ako minulý rok kvôli zákazu vstupu do lesov).
A v podstate mi je trochu jedno, či je prevýšenie 5,7 alebo 6,8 km, vypľutý budem tak či tak Osobne som radšej, keď je prevýšenia vo výsledku viac, ako vravia propagačné materiály. Ruku na srdce - pri nejakých 6km prevýšenia sa tam jeden 500m kopček naviac stratí
Nejde o prevýšenie 😉 Len nerada by som blúdila niekde, kde to nepoznám a možno ani signál nebude všade.
Takže počkám teda, keď sa to zvykne meniť a uvidím čo bude
Laco1993. Pramene su podla mna nerozumne. A aj riziko. Minuly rok boli skoro vsetky vyschnute. Trasa ide cez mnozstvo dedin. Idem cez dedinu pozeram, kto je na dvore, pristavim sa, poziadam o vodu. V zivote sa mi nestalo, ze by niekto nedal. K tomu je casto aj celkom fajn rozhovor. Mozno este na noc maju studnicky zmysel. Podobne je to aj s potravinami. Plno pootvaranych potravin a niekolko pump a krciem. Vzdy mi je luto, ked vidim ludi na starte s velkym rubsakom a piatymi litrami vody na nom.
GPX subor a popis tras sa uz zhoduju, trochu sa to zmiernilo oproti povodnej nakladacke
Nahral som 333 aj pre Garminhttps://connect.garmin.com/modern/course/175780522 a urobil detailnejší gpx súbor
Ak by ste našli nejaké chyby, tak mi napíšte mám uloženú aj rozpracovanú mapu tak to viem rýchlo opraviť.
ano, nesulad je medzi popisom trasy na stranke preteku (ten je spravny, v sulade s gpx a tym sa treba riadit) a medzi popisom trasy na registracnom portali, ktory uz nie je aktualny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozdiely vo výškových metroch sú poriadne cez STRAVU a Garmin v porovnaní s propozíciami.
A keď sme ju prešli veľmi podrobne, na niektorých miestach sú naťahané len rovné čiary mimo cestu.
Tí, ktorí trasu poznajú, sa v tom vyznať možno budú. Ale tí, ktorí nemajú ani šajnu o tom ako to tam vyzerá, sa tam zrejme vytrápia.
https://www.strava.com/routes/3106174746861017586
je časť trasy (.... – Pod
Čižmou – Dobšinská Maša – Palcmanská Maša – Biele vody – Chotárna dolka - Mlynky – Rakovec.....) iná, ako je v GPX súboroch.
Akosi veľa vecí im tam nesedí.
A v podstate mi je trochu jedno, či je prevýšenie 5,7 alebo 6,8 km, vypľutý budem tak či tak
A v podstate mi je trochu jedno, či je prevýšenie 5,7 alebo 6,8 km, vypľutý budem tak či tak
Nejde o prevýšenie 😉 Len nerada by som blúdila niekde, kde to nepoznám a možno ani signál nebude všade.
Takže počkám teda, keď sa to zvykne meniť a uvidím čo bude
GPX subor a popis tras sa uz zhoduju, trochu sa to zmiernilo oproti povodnej nakladacke
Ak by ste našli nejaké chyby, tak mi napíšte mám uloženú aj rozpracovanú mapu tak to viem rýchlo opraviť.
Dobšinská Maša – Palcmanská Maša – Biele vody – Chotárna dolka – Mlynky