Logistik
Nedá sa to v ebikeflow už aj doma?
Mam ten starší systém s Kiox a am firmware doma nenainstalujes.
Keď prišiel Tour+ tak to som si to dal urobiť v servise.
Osobne by som sa k Tour už nevrátil, Tour+ je lepsi
To bohužiaľ nemám... Na školení nám takú tabuľku ukázali, aj som si ju odfotil, ale nejakým zázrakom (mám na to talent) som si ju vymazal z telefónu...
Nazgul
Tak som skusil reverzny engeneering a doplnil tam Watty
Mal som vsak len 1 referencny bod 100W /398W ( https://youtu.be/l9CyjtVU2FY?t=438 )
a 250W/ 745W, len tu nie je jasne, ci je to prve maximum alebo jedno z maximalnych pripomoci
podla grafu to vyzera takto.
Ale berte to ako informacne, neviem ci tie Watty su presne takto.
Ten podklad, graf, je od Boschu, kt. najdete na nete, len nikde nie su Watty
Mne tiez hrka najviac to pocut na ceste kde su kocky ale aj v terene. Neda sa specifikovat odkial to ide ale citim to v strede az zadna cast. mal som bajk koli tomu 2z v servise pocuki to tiez ale naist nevedeli. Kazali mi vypodlozit bateriu tak som tam dal asi 2 mm penove tesnenia ze skoro nesiel zavret kryt ale zvuk pocut stale. Neviem vobec naist odkial to je. V servise povedali ze to nie je z motora. Mam CUBE stereo hybrid 160 je v triede 4 (Zjazd a skoky). Tak uvidim pozdejsie. Ale ak by to niekto uz riesil a prisiel na problem moze sem dat.
Podla zvuku z videa je to podobne aj u mna ale nerozumiem anglicky tak neviem co tam hovoria.
Len chcem vediet ci to treba nejako riesit alebo je to "vlasnost" týchto pohonov a netreba sa nad tým "vzrusovat"
Mám najetých 1800 km a posledních 100 km pozoruju zvuky z motoru
Hodně jezdím "za svoje" a při šlapání se začalo ozývat "vrkočení"
Jakoby odcházelo ložisko a nebo ozubení
Včera při sjíždění už jsem slyšel i nějaké klepání, jakoby bylo něco uvolněné na kole
Předpokládám, že to je stejná záležitost co zmiňujete
EDIT:
Podařilo se to někomu vyreklamovat, v době kdy bylo kolo v záruce ?
Ahojte
Dnes mi dosla aktualizacia BOSH a aj Kiox 300. No zistil som problem. doteraz ak som bol na nejakej obrazovke napr obrazovka jazdy tak som sa kliknutim tlacidla stvorcek dostal do druhej urovne obrazovky kdenola celkova trasa a spotrebovaná energia. Teraz sa po kliknuti na tl stvorcek nic nedeje obrazovka sa neprepne na druhu uroveň čím sa stráca polovica štatistických udajou o jazde.
Vie niekto ako to vyriešiť. Viem že v appke pridali možnosť nastavovania poradia 9. obrazoviek ako aj prideliť im údaje ale vsetko to je velmi nezrozumitelne len v anglictine a navod k tomu nie je. Prepínanie dvoch úrovní bolo ovela lepšie. Vie niekto ako toto vratiť speť?
Na telefóne (samozrejme počas spojenia s bicyklom) nastaveniach zvoliť "Display configuration".
Nastavenie je intuitívne, ukážu sa nasledovné voľby (nie som pri bicykli, takže si nepamätám čo je prvé v poradí) :
Jedna voľba je úprava obrazoviek, dajú sa pridávať aj odstraňovať takže môžeš ich mať aj menej alebo viac ako 9.
Dve základné sa odstrániť nedajú: obrazovka s rýchlosťou (tá so stúpajúcim grafickým oblúkom výkonu a obrazovka s nastaveniami)
Začni na skúšku pridaním obrazovky, najprv sa ukáže ponuka koľko riadkov ( 1 až 3) má obrazovka mať, potom zvolením riadka sa ukáže ponuka na výber, čo tam má byť, ak, ti zloženie vyhovuje, končíš - ukladáš.
Obrazovky je možné posúvať sprava doľava a naopak, v tej ktorú zvolíš môžeš upravovať obsah riadka alebo obrazovku aj odstrániť.
Druhá voľba je zmena poradia obrazoviek, stačí ich hore-dole presúvať prstom a nakoniec uložiť.
Tiež mi najprv chýbala druhá úroveň obrazovky, ale nové riešenie s individuálnym nastavením mi vyhovuje viac.
Pozor toto su obrazovky KIOX.
Mozno vam to troska pomoze, aj ked tam mate mozno troska ine moznosti co si tam zobrazovat.
1. obrazovka sa neda vypnut (nebude sa zobrazovat). To mame spolocne.
Možno toto je odpoveď na Tvoju otázku:
Podľa mojich skúseností Kiox do odhadu dojazdu berie do úvahy len prejdenú vzdialenosť počas asistencie motora. Prejdenú vzdialenosť bez prípomoci neuvažuje. Takže ak si v poslednom období väčšiu časť jazdil bez zapnutej prípomoci a menšiu časť s intenzívnym využitím motora, tak odhad dojazdu môže dopadnúť aj takto.
Chalani
Mam otazku, dnes som aktualizoval kiox a teraz mi ukazuje divne dojazdy pri rezimoch.
Neviete co to je ?
Eko len 59km pri 96% baterky 750Wh ?
To nesuvisi s aktualizaciou, ale s tym ako si vyuzival motor poslednych par km pred ukoncenim jazdy.
Mne bezne ukazuje po nabiti na 100% eko dojazd okolo 150km, lebo mam dojazd par km domov len po rovine.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemáš náhodou k tomu grafu aj hodnoty? Watt
https://www.mtbiker.sk/forum/post1948451.html#p1948451
Logistik
Nedá sa to v ebikeflow už aj doma?
Mam ten starší systém s Kiox a am firmware doma nenainstalujes.
Keď prišiel Tour+ tak to som si to dal urobiť v servise.
Osobne by som sa k Tour už nevrátil, Tour+ je lepsi
Tak som skusil reverzny engeneering a doplnil tam Watty
Mal som vsak len 1 referencny bod 100W /398W ( https://youtu.be/l9CyjtVU2FY?t=438 )
a 250W/ 745W, len tu nie je jasne, ci je to prve maximum alebo jedno z maximalnych pripomoci
podla grafu to vyzera takto.
Ale berte to ako informacne, neviem ci tie Watty su presne takto.
Ten podklad, graf, je od Boschu, kt. najdete na nete, len nikde nie su Watty
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Len chcem vediet ci to treba nejako riesit alebo je to "vlasnost" týchto pohonov a netreba sa nad tým "vzrusovat"
Hodně jezdím "za svoje" a při šlapání se začalo ozývat "vrkočení"
Jakoby odcházelo ložisko a nebo ozubení
Včera při sjíždění už jsem slyšel i nějaké klepání, jakoby bylo něco uvolněné na kole
Předpokládám, že to je stejná záležitost co zmiňujete
EDIT:
Podařilo se to někomu vyreklamovat, v době kdy bylo kolo v záruce ?
Dakujem.
Dakujem.
Nech sa pači.
Dnes mi dosla aktualizacia BOSH a aj Kiox 300. No zistil som problem. doteraz ak som bol na nejakej obrazovke napr obrazovka jazdy tak som sa kliknutim tlacidla stvorcek dostal do druhej urovne obrazovky kdenola celkova trasa a spotrebovaná energia. Teraz sa po kliknuti na tl stvorcek nic nedeje obrazovka sa neprepne na druhu uroveň čím sa stráca polovica štatistických udajou o jazde.
Vie niekto ako to vyriešiť. Viem že v appke pridali možnosť nastavovania poradia 9. obrazoviek ako aj prideliť im údaje ale vsetko to je velmi nezrozumitelne len v anglictine a navod k tomu nie je. Prepínanie dvoch úrovní bolo ovela lepšie. Vie niekto ako toto vratiť speť?
Nastavenie je intuitívne, ukážu sa nasledovné voľby (nie som pri bicykli, takže si nepamätám čo je prvé v poradí) :
Jedna voľba je úprava obrazoviek, dajú sa pridávať aj odstraňovať takže môžeš ich mať aj menej alebo viac ako 9.
Dve základné sa odstrániť nedajú: obrazovka s rýchlosťou (tá so stúpajúcim grafickým oblúkom výkonu a obrazovka s nastaveniami)
Začni na skúšku pridaním obrazovky, najprv sa ukáže ponuka koľko riadkov ( 1 až 3) má obrazovka mať, potom zvolením riadka sa ukáže ponuka na výber, čo tam má byť, ak, ti zloženie vyhovuje, končíš - ukladáš.
Obrazovky je možné posúvať sprava doľava a naopak, v tej ktorú zvolíš môžeš upravovať obsah riadka alebo obrazovku aj odstrániť.
Druhá voľba je zmena poradia obrazoviek, stačí ich hore-dole presúvať prstom a nakoniec uložiť.
Tiež mi najprv chýbala druhá úroveň obrazovky, ale nové riešenie s individuálnym nastavením mi vyhovuje viac.
Mozno vam to troska pomoze, aj ked tam mate mozno troska ine moznosti co si tam zobrazovat.
1. obrazovka sa neda vypnut (nebude sa zobrazovat). To mame spolocne.
Mam otazku, dnes som aktualizoval kiox a teraz mi ukazuje divne dojazdy pri rezimoch.
Neviete co to je ?
Podľa mojich skúseností Kiox do odhadu dojazdu berie do úvahy len prejdenú vzdialenosť počas asistencie motora. Prejdenú vzdialenosť bez prípomoci neuvažuje. Takže ak si v poslednom období väčšiu časť jazdil bez zapnutej prípomoci a menšiu časť s intenzívnym využitím motora, tak odhad dojazdu môže dopadnúť aj takto.
Neviete co to je ?
To nesuvisi s aktualizaciou, ale s tym ako si vyuzival motor poslednych par km pred ukoncenim jazdy.
Mne bezne ukazuje po nabiti na 100% eko dojazd okolo 150km, lebo mam dojazd par km domov len po rovine.