nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Ivan Pogimu tie SALTÁ neodpustí😂😂😂😂
Trochu o Jonasovi
Tomu ver !
a ne ? len mi toti klasikari aj s Evenepoelom a Saganom kazia gran tour štatistiky
Tak naprikald par rokmi na Ironman Frankfurt otestovali vyse 3000 amaterov a zakazane latky nasli kazdemu piatemu, co je pomerne slusne cislo. A to sa jedna o jednodnovy pretek, kedy uplne v pohode moze byt v den pretek aj fetak cisty - teda je dost mozne, ze niektori dopovali "len" pocas pripravy a cislo moholo byt daleko vyssie. Dovodov je viac - amateri su ovela menej testovani a ak aj su, tak nasledky nie su take dramaticke, ako u profikov. Dalsi dovod je, ze najma na tychto "znackovych" Ironmanoch sa to hemzi prepnutymi honicmi ega s plnymi vreckami. Amateri na tychto pretekoch velmi casto lepsie a drahsie bicykle ako profici, takze zaplatit lekarovi je to najmenej.
Ktoré kontrola nevie zachytiť … teraz sú zázračne dobrí jumbo 2 roky dozadu lidlaci 4 roky dozadu sky
Zaujímavé je ze vždy výkonnostne vyskočí celý tim.
na účasť v úniku na najsledovanejšej akcii roka na svete s top pripravenými pretekármi je potrebná určitá výkonnosť
(napriek tomu, ze zo zvysnych 3 by som sa viac tesil)
https://www.youtube.com/watch?v=J5GtRhKg0u0&pp=ygUQamFzcGVyIHBoaWxpcHNlbg%3D%3D