Zdravím. Neviem či fakt neviem hľadať, alebo to nikde nebolo, alebo je to hlúpa otázka, no každopádne sa pýtam.
Ako zistím, že kotúč mám už priveľmi zbrzdený a už by žiadalo ho vymeniť? Nejaké čísla hrúbky ? Alebo jazdiť kym raz nezmizne úplne ? Kotúče neviem ako dlho mám jazdené, pretože som ich kupil jazdené. Ja ich jazdím už 2 sezóny. Jazdené prevažne dh/fr Predpokladám že chalan predomnou asi tiež aspoň tu sezonu.
Díkes páni.
Dobrý deň... Chcel by som sa spýtať že ako zistím kedy mám vymeniť kotúč... Lebo na kotúči to nemám nikde napísané... Mám mechanické od značky Hayes a veľkosť majú 160mm
Po case sa zase zadarilo. ZTTO dosky sa rychlo deru, tak chvilu suchalo kov na kov kym som stihol vymenit (1 vyjazd), ale predtym uz bol kotuc tiez dost na hrane. Vysledok na foto.
Lifeline z Chainreaction. Toz dobra marka za par € Som zdvihol latku .
Typicky zly dizajn kotuca, preto sa stred derie viac.
Nezmysel. Vsetky kotuce sa mi vzdy vyderu v reze do tvaru )(
Preto aj tool na to mam. Za ten ste ma tu isli upalit.
Btw. Na tych vcerajsich fotkach je ciastocne vidno (zaroven su tie spice zbrusene aj na hrubku) upravu tej hornej casti sublery - na lepsie meranie opotrebenia retaze.
Bike sublera - chraneny uzitkovy vzor by Palo TT Ak sa chce niekto realizovat videl som ich minuly tyzden opat v Lidli za cca. 12 €
OK, nebudem Ta presviedcat, mas svoju pravdu. Len Ti dam jeden hint na zamyslenie - preco sa brzdove kotuce na autach nevydieraju do konkavneho tvaru? Nemusis mi odpovedat, len skus porozmyslat...
tiez sa mi tak vsetky kotuce deru, je jedno aka znacka, aky dizajn (mozno tak keby boli male dierky rovnomerne po celej ploche ako to maju kotuce od Brake Stuff alebo Intend)
Typicky zly dizajn kotuca, preto sa stred derie viac.
Mam svoje skusenosti Vyrazom nezmysel som komentoval najma zvyraznene slovo. Je to uplne bezny dizajn a bezne spravanie u bike kotucov. Pricinu som neriesil, ale ten tvoj uvedeny dovod je logicky.
Ked uz si s tym zacal, celkom by ma zaujmalo z praxe, ako su na tom motorky? Tie zvyknu mavat tiez velky podiel brzdnej plochy vetracie otvory, ale nebude to taky extrem tako pri MTB.
Basnicka otazka a co taketo odlahcene chutovky?
Ano, je to uplne typicky bezny zly dizajn. S motorkami realne skusenosti nemam a ani ma nezaujimaju, ale chcem verit, ze tam rozmyslaju pri navrhu trochu viac, aby bolo opotrebenie rovnomernejsie a zivotnost dlhsia. V kazdom pripade nejdem tuto debatu dalej rozvijat, kazdy nech sa zariadi podla seba.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aha oke díky
Lifeline z Chainreaction. Toz dobra marka za par € Som zdvihol latku
Nezmysel. Vsetky kotuce sa mi vzdy vyderu v reze do tvaru )(
Preto aj tool na to mam. Za ten ste ma tu isli upalit.
Btw. Na tych vcerajsich fotkach je ciastocne vidno (zaroven su tie spice zbrusene aj na hrubku) upravu tej hornej casti sublery - na lepsie meranie opotrebenia retaze.
Bike sublera - chraneny uzitkovy vzor by Palo TT
Mam svoje skusenosti
Ked uz si s tym zacal, celkom by ma zaujmalo z praxe, ako su na tom motorky? Tie zvyknu mavat tiez velky podiel brzdnej plochy vetracie otvory, ale nebude to taky extrem tako pri MTB.
Basnicka otazka a co taketo odlahcene chutovky?