Kedze ja regeneraciu povazujem za najefektivnejsi trening za podmienky,ze nasleduje po narocnom tren.dni,za mna dnes absolutne bez biku.
Kludne sem davajte akekolvek treningove aktivity,kt.podla Vas vedu k zlepseniu cyklistickej formy.
a spravit 300vyskovych s tym ze najkrutejsi kopec tvojej kopcovitej etapy mal 70(?) vyskovych na 5(?) km chce strasne silne drogy... nejedz kazdy hrib co vidis vedla cesty...
Pomale tempo, nizke waty ale najma nizka kadencia v tom prisnom 1,5% kopci aj z neho, pokrocily vek a iste aka taka vykonnost za tie roky. Nic nezvycajne na tom nevidim, az na tie kopce Mam 30-tnikov prudkonizkotepovych kamosov, ktory pri 150w rege jazdach tocia rovnake tepy… Pretoze to bola nepodarena rege, pripadne vytrvalostna jazda, skutocny Ivanov vykonnostny fond nikto nepozname
Ok, kadenciu som si vobec nevsimol a tie tusimze 3 kopce(ky) som na telefone videl ako +- 100 vm. Uz sa naspat nevraciam, nevrtam, trening iste splnil ciel.
(Ja mam 100-105 uz na zaciatku jazdy, resp pred nou, od radosti, ze idem jazdit...)
hej, pas ukazuje správne a hovorí o top kondícii nie o vyššom veku - dellax - ak mám 103 bpm pri 2 W/kg a ak mám max 182, a že si nepochopil v akých bolo to Z1 ,,kopcoch,, už tvoj problém
Tep sa delí koeficientom, výkon sa násobí koeficientom - nemýľme si pojmy - nech to dobre vyzerá..... Ja som na toto videl jednu reklamu na isté medikamenty - bol tam popis: Enlarge your penis up to ten inches.?♂️
Ano, preco? Ftp test som robil 'ani nepamatam' kedy (cca pred 2 rokmi, aj to len dvadsatminitovy a nie uplne spravnym sposobom) teda hodnota ftp je len vypočítaná Garminom z ostatnych 'normalnych' jazd.
Ako som uz spominal, netrenujem, len jazdim;) a s potesenim, pre radost
lebo mi bolo divné ked si napísal že 152 bpm bolo dnes trocha vysoké, kolko by si mal pulz ty pri takom výkone 1 hodinu ? a na konci po posledných 20 minútach s 280 wattmi ? ked mojich 171 je veľa ? musíš si uvedomiť že som to šiel na doraz a na konci asi v 52. minúte som myslel že tú hodinu ani nedám - chcel som ísť od 40. po 60. minútu 280 W (plán bol prvých 20 minút 239 W, druhých 20 minút 259 W a posledných 20 minút 279 W čo by bol priemer 259 W - o 3 W viac ako pred troma dňami ale kedže sa mi dnes šlo zo začiatku velmi dobre tak som plán trocha nedodržal a prvých 20 minút som šiel o 1 W viac - 240 W, druhých 20 minút o 2 W viac - 261 W s tým že skúsim ísť posledných 20 minút 280 W - taká krajšia ,,okrúhla,, hodnota ale to že som prvých 40 minút trocha prepálil (250,5 W) sa mi potom vrátilo v poslednej 20 minútovke ked som to cca po tých 52 minútach kedy ešte skákal 8 minút pred koncom priemerný výkon medzi 281 - 280 W tak som bol už totálne mek halt a že to zabalím, potom si ale vravím ako začal klesať výkon že skúsim už ked nie 280 W tak zlepšiť aspoň o 1 W Best 20 minut Power spred troch dní na 276 W, trocha som asi na minútu zvoľnil cca na 220 W nabral tým ešte nejaké sily a dal som nakoniec o 2 W viac Best 20 minut Power - 277 W, teda celkový priemerný plánovaný 1 hodinový výkon dnes 259 W som dal viac o 1 W - P 260 W, NP 262 W ale o tri dni už pojdem presne podla plánu s presnosťou na 1 W lebo nemám absolutne žiadnu rezervu že by som mohol začať prvých 40 minút len tak hala bala o 1 - 2 W viac , keby som sa dnes neulakomil na tie 1 + 2 W na začiatku bolo by posledných 20 minút 280 W nie 277, teda o tri dni pôjdem každých 20 minút presne na 1 W a to o 3 W viac každú 20 minútovku v hodine oproti dnešným plánovaným teda bude 242 - 262 - 282 W (chcem ešte zlepšovať tri týždne kým mi skončí dovolenka s wattmetrom namiesto s požiarom dakde na Rhodose hodinový výkon aby bol 280 W s tým že posledná 20 minútovka v ňom bude 300 W - všetko hodnoty bez WMAgeFactor (s ním by bol 60 minútový výkon 337 W, 20 minútový 361 W) , a správne písal Jaiub musel som dnes v tomto 1 hodinovom výkone vynaložiť v mojom veku 60 rokov väčšie úsilie ako napr. on vo veku 31 rokov - presne o WMAgeFactor staršieho o 30 rokov, také úsilie aké by on vynaložil pri hodinovom výkone 300 W, nie v 20 minútovom - v 60 minútovom
si napísal: ,,Tak uz vieme, aka je hodnota násobiča, konštanty, 4,2/3,51 1,2 pre ivana,, - tak koeficient 0,8314 (3,5 : 0,8314 = 4,2) pre 1 hodinový vytrvalostný výkon nie je len pre mňa ale aj pre ďalších cca. 50 miliónov mužov v takom veku ako ja na svete - keďže WMAgeFactor, a jak vravíš že netrénuješ len jazdíš s wattmetrom pre radosť tak to mám podobne - ja len trénujem s wattmetrom pre radosť
= a preto nevieš dať kvalitný výkon ako som dal napr. ja včera, už aj bez WMAgeFactor, len vypisuješ krátke off topic úryvky (nie dnešný tréning), a to si ešte v najlepších rokoch, co potom bude o 25 - 30 ? to už ani hejtovat nebudeš vládat s takým ,,progresom,, pri neefektívnom jazdení zo sedla nie že ešte dať kvalitný príspevok = tréning v téme Dnešný tréning akurát tak možno 163 W v téme Dnešný švih, ešte 100 W ti chýba, 150 W s WMAgeFactor, ale aspon daco pozitívne pre teba - tiež som pred 30 rokmi absolvoval také menej kvalitné 163 W, 550 km výjazdy ako ty takže cca v roku 2053 ak znížiš objem a zvýšiš kvalitu môžeš postúpiť o level vyššie od dnešných švihov a tiež môžeš vyhrávať aj preteky nie len dnešné švihy - sám nad sebou
ivan, tie dlhe texty si precitam, ked budem mat chut (sa potrapit...),
len som chcel zverejnit koeficient, ked uz ani google nenajde nic take ako WMAgefactor a ty nam nechces dat ziaden link nan
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale nazvat
Marli to vobec nie je pravda ze "vysokovýkonní" cyklisti maju nizky tep. V tomto pripade to je skor pokles teploty a pomale tempo
(Ja mam 100-105 uz na zaciatku jazdy, resp pred nou, od radosti, ze idem jazdit...
andrej25 - tep sa násobí koeficientom len ak sú to Poniky, grošované
20 min 241 W
20 min 262 W
20 min 279 W
(iba zistenie,ziadne rypanie, ja som hlboko pod 3)
Inak ten hr je zase relativne vysoko, 152 avg, 171 max
A dobre vidim, grafy so 6 zonami vykonu ale iba 4 zonami tepu??
Ako som uz spominal, netrenujem, len jazdim;) a s potesenim, pre radost
si napísal: ,,Tak uz vieme, aka je hodnota násobiča, konštanty, 4,2/3,51
posledných 29 dní:
len som chcel zverejnit koeficient, ked uz ani google nenajde nic take ako WMAgefactor a ty nam nechces dat ziaden link nan
https://www.google.com/search?client=ms-android-agold&q=WMAgeFactor