Neviem Ľubo aké máš info, ale skutočne zamýšľam nejakú vidlicu....? Už mám surovinu na úpravu doma. Uvidím čo z toho vznikne. ...cestu na Polom som včera len opisoval na Strave, že to tam je hrozné. Fotiť sa mi to nechcelo, lebo tam akurát boli pracovníci. Dokonca mi chceli pomôcť aj preniesť bike okolo LKT, lebo boli cez celú cestu. Myslel som, že tie jamy po sebe aspoň prejdú radlicou. No nič, veď dažďe to zanesú pieskom
to je taka klasika r***** a bordel nechať na ceste po ťažbe - to aby cyklisti/turisti opravovali/upratovali
dnes idem cez Koňhoru smerom na Tepličku - samozrejme brana aj rampa zatvorena - branu si otvorim - potlačim bajkom ... prejdem a pri Križovatke s hlavnou cestou na mňa trúbi nejaky debil na stirebornej audine (asi A4, combi) pravdepodobne 1 z 32 majiteľov pozemkov pod ktorym ľeží cesta a hovori mi, že som šiel cez sukromný pozemok ? fakt som si nevšimol
dement fakt, škoda že sa mi nechcelo kovnerzovať s nim
Podľa mňa s tým nič neurobia, ešte poťažia, zničia ju ešte viac a nechajú tak. Potom to turisti a bikeri trocha vyčistia a dažde to trocha zrovnajú. Oni už počítajú peniaze za drevo, nejaká cesta ich nezaujíma. Ale tiež som si tam včera ponadával....
Už sú tie jamy na Polom zahrnuté - tak nahrubo, zrovnané radlicou a prejdené LKT. Od toho miesta až na Polom je to ale riadne mäkké, takže ak by to niekto šiel ako tréning na čas, tak stratí hodne.
Neboj nič...to sa uvalcuje aj bez Landruisera. Príroda to vyhladí a poľovníci. Len škoda, že ten kúsok čo tam ťažia, tak ťažia už asi týždeň. Robia to akýsi cudzári a majú hodne slabú výbavu oproti partii zo Strečna. Tí ťažili nedávno o kúsok nižšie, kde boli pásky POZOR ŤAŽBA a tam za týždeň zmizla hora od cesty až dolu po potok, na ceste už len minimálne poznať, že sa tam niečo robilo, lebo to ťažili lanovkou a nakladali rovno na vlek a neťahali po ceste zapnuté.
zdravim vas, dokupil som k cestaku MTB, xc fullko, prosim mate nejaky tip na MTB trasy zilina okolie, ked je poprsane, na par hodin jazdenia? Spevnene cesty, bez bahna, zvlaneny teren. Nieco ako Turie - Sacne, Polom - Rakytie, chata Suchy. Moze byt aj nejaka nova asfaltka v okoli (ala kunerad). Viem sa doviezt aj autom.
Aktuálne by som povedal suché je všetko, nejaké tie kaluže, nepočítam. Tak nevidím nikde problém aj šotoliny a tak. V okoli Súľov, Ďurčiná napríklad keď si nájdeš na nete kedysi Pedalovnik žltá býval tak to je pekná trasa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
panko: to asi testoval branomelis novu vidlicu
dnes idem cez Koňhoru smerom na Tepličku - samozrejme brana aj rampa zatvorena - branu si otvorim - potlačim bajkom ... prejdem a pri Križovatke s hlavnou cestou na mňa trúbi nejaky debil na stirebornej audine (asi A4, combi) pravdepodobne 1 z 32 majiteľov pozemkov pod ktorym ľeží cesta a hovori mi, že som šiel cez sukromný pozemok ? fakt som si nevšimol
dement fakt, škoda že sa mi nechcelo kovnerzovať s nim
ty asi nebudes miestny...