Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ako vidím ty tam máš ale dosť veľký platz nad tlmičom podľa mna Tebe by tam šla nahodit 😉
Zobraziť komentár 12.08.2021 - 08:52:10
00
Ja mám 17 veľkosť preto tam mám malo miesta ☹️
Zobraziť komentár 12.08.2021 - 08:53:11
00
Zaujíma ma, že či sa vôbec môže sedačka namontovať na túto "pohyblivú" trubku.
Ešte som nevidel nikoho s fullkom a sedačkou vzadu.
Zobraziť komentár 12.08.2021 - 09:48:56
00
Pokiaľ si správne pamätám, tak to bolo v manuáloch k niektorým bikom priamo zakázané, ale riešil som to pred 6 rokmi, takže sa veci mohli medzitým zmeniť.

Druhá vec je, že keď dáš sedačku na full, tak budeš v záklone - pridá to váhu na tlmič.
Zobraziť komentár 12.08.2021 - 09:59:16
00
Už som to pre zákazníkov riešil x-krát, a ani raz to nedopadlo dobre... Buď sa tam nevošla konzola, alebo bol problém so škrtaním sedačky o koleso, keď pracoval tlmič... Zadný nosič na fulla poznám len Thule Tour Rack, ale ten má nosnosť (napriek tomu, že na x e-shopoch píšu 25kg) len 11kg a to tým pádom nič nerieši...
Zobraziť komentár 12.08.2021 - 13:17:41
00
Chlapi nazdar, keďže už mám malého cez nosnosť Yepp mini, pozerám sa po Shot Gun sedačke. Sú dve verzie, jedna je upnutá na ráme a druhý typ Pro je podobná, ako Mac Ride. A preto sa chcem spýtať hlavne ľudí, ktorí majú, alebo mali ten klasický typ, čiže s upnutím priamo na rám, či tá sedačka s rozumným stiahnutím drží bez pohnutia. Malý je na svoj vek trochu ťažší, moja horná rámová rúra nema rovnaký priemer a teda teoreticky by mohla pri jazde terénom skĺznuť a povoliť sa. Alebo nešpekulovať a priplatiť za ten model PRO a upevniť to mimo rámu? Bike je Alu Stumpjumper r. 2021
Ďakujem za názory.
Zobraziť komentár 04.01.2022 - 19:06:00
00
Mal som obe no jazdíme Mac ride,jednoducho mne aj malému príde lepšia
Zobraziť komentár 04.01.2022 - 19:54:49
01
arrow_leftRakineki napísal:
na ten adaptér toľko miesta nepotrebuješ, lebo vyberieš predstavec nasunieš ho na vidlu a na podložku a tak založíš predstavec. Chcel som ho pre manželku tiež. Samozrejme si zmeraj aku vysokú máš aktuálne podložku a dať tam potom nižšiu + ten adaptér. My máme tú thule yepp nexxt mini a krpec si zamiloval bajkovanie..naučil som ho konečne aj držať sa takže zvladneme aj nejaký ľahky zjazd :) ale kým som ju namontoval tak som to pár mesiacov skúmal a vymenil som aj predstavec....

Ahoj Rakineki,
od tvojho prispevku uz sice ubehol neaky cas, chcem sa ale opytat, ci si ten Thule yepp mini adapter "https://www.thule.com/en-sk/child-bike-seats/child-bike-seat-accessories/thule-yepp-mini-ahead-adapter-_-12020402"; pouzival s Thule yepp nextt mini sedackou..?
Na nete totizto citam, ze ten adapter s yepp nextt mini nieje kompatibilny.

kupil som yepp nextt mini a bohuzial az teraz som zistil, ze potrebujem aspon 21mm pod predstavcom aby som tam nasadil klasicky adapter.. obavam sa, ze budem musiet ist asi do neakeho extendera.. :-/
Zobraziť komentár 02.04.2023 - 19:29:50
00
arrow_leftfluffymuffin napísal:
Ahoj Rakineki,
od tvojho prispevku uz sice ubehol neaky cas, chcem sa ale opytat, ci si ten Thule yepp mini adapter "https://www.thule.com/en-sk/child-bike-seats/child-bike-seat-accessories/thule-yepp-mini-ahead-adapter-_-12020402"; pouzival s Thule yepp nextt mini sedackou..?
Na nete totizto citam, ze ten adapter s yepp nextt mini nieje kompatibilny.

kupil som yepp nextt mini a bohuzial az teraz som zistil, ze potrebujem aspon 21mm pod predstavcom aby som tam nasadil klasicky adapter.. obavam sa, ze budem musiet ist asi do neakeho extendera.. :-/

Ja som sa o tých 21 mm dozvedel skor tak som menil predstavec aby som to tam napchal takže som použil ten origos, ale tiež som to riesil strasne dlho... Ale sedacka fajná.. Teraz už máme feva star :)
Zobraziť komentár 02.04.2023 - 20:37:05
10
Alebo takto.

Prílohy:

4C88ED5E-1FBD-4EF1-A913-0B949BDDD4F6.jpeg
4C88ED5E-1FBD-4EF1-A913-0B949BDDD4F6.jpeg 37.66 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 02.04.2023 - 20:45:07
11
Ahojte,

Dakujem za rychle odpovede :)

Tak som sa teraz vecer k tomu dostal, vybral som vsetky distancne kruzky, nasadil adapter a ked som nanho dal potom predstavec, tak ten mi precieva nad koncom krku vidlice o 9mm (foto v prilohe). Je tych 9mm uz vela? Bude to bezpecne?

Popripade viem este vybrat tu plastovu Thule krytku z adaptera a potom mi predstavec sadne este o 3mm a teda predstavec by precnieval nad koncom krku vidlice o 6mm.

Sedacka je ale uplne super, mala sa z nej tesi (doma som ju v nej nosil na rukach). ?

Prílohy:

01217405-CB34-4A0B-A389-3F597AF3BAA9.jpeg
01217405-CB34-4A0B-A389-3F597AF3BAA9.jpeg 145.87 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 02.04.2023 - 20:53:37
01
Ahojte, dnes mi prišiel Kellys spider a hneď som skúšal urban iki, podobný problém aké už boli na predošlých stránkach, hrudníkom narážam do sedacky. Našiel som takéto divné predstavce alebo extender, čo by ste odporučili? Ešte som sa nestretol s takýmto riešením.

https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/predstavce/kellys-kls-crx-80-predstavec-318x105-mm.html
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/nahradne-diely/kellys-extender-kls-forky-286mm-120mm.html?gclid=Cj0KCQjwlumhBhClARIsABO6p-wX7KOgkQ7htSyF102jeJBlZOH3SkiyzbVN5M1TkuRhVL_74aF-_JcaAtEpEALw_wcB
Zobraziť komentár 15.04.2023 - 21:18:39
00
Ahojte,

mam MacRide pre starsieho, ktory ma adapter na hlavovom zlozeni a riesim aku druhu prednu sedacku pre mensie dieta, ktoru by som vedel jednoducho uchycovat aj napriek adapteru MacRide.

Mame Thule RideAlong Mini, vsetko super, akurat ked tam je MacRide adapter, neviem ju pripnut.
Skusil som kupit Polisport Bilby Junior, prednu s uchytenim na sedlovej trubke, ale sedacka je opreta o horny ram a vobec nepruzi, cize za mna pre rocne dieta nevhodne.

Pozeram, ze Thule Yepp Mini ma MTB adapter, ktory by sa potencialne mohol zmestit nad MacRide adapter.
Nemate niekto v KE/okoli pozicat len na vyskusanie tento adapter ku Thule Yepp?
https://www.cyklospeciality.sk/detske-sedacky/adapter-yepp-mini-ahead-pod-predstavec

Pripadne ine napady? Dakujem :)
Zobraziť komentár 03.08.2023 - 11:22:04
00
Ja mám podobný problém, Shotgun Pro a k tomu predná sedačka Urban Iki, nejde to spolu... neustále demontujem predstavec a vymieňam, keď chcem využiť tú druhú sedačku ?
Zobraziť komentár 04.08.2023 - 07:56:39
00
Tak to si ma nepotesil.
Demontovat predstavec sa mi stale nechce jednak kvoli casu a asi neustale rozoberanie tomu asi neprospieva.
Zobraziť komentár 04.08.2023 - 10:02:13
00
keyboard_arrow_up