Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Z Cerovky je uz dialnica, take zaujimave pasaze su mrtve, obchadzaju sa, je to des , uz to ani nedrnca. Len vyasfaltovat Ale chodnik pekny na jar, ked zacina zelenat les. Zas nie vsetko bolo treba robit, kedze je to byvaly chodnik, takze prevazna cast odhrabat od listia , sem tam konare a tak. Potom este museli kvoli posedom prerabat, tam uz kopali. To su tie stupania na jednom useku. Na tom povodnom bol aj skok.
Asi si tam dlhšie nebol, krásne sa tam dá drncat po korenoch, sem tam sú pasáže že nie práve pre začiatočníkov ... a čím rýchlejšie prášiš tým vyzivnejsie to je ... Na skákanie je tam vcul ohadzany stromček ...
Ja tam prave koli tomu nejazdim velmi, skor vynimocne 😁
Drncave, sikme v blbom smere, uzke stupanie cez kamene a korene. Radsej idem cez maninu po zvaznici.
Asi si tam dlhšie nebol, krásne sa tam dá drncat po korenoch, sem tam sú pasáže že nie práve pre začiatočníkov ... a čím rýchlejšie prášiš tým vyzivnejsie to je ... Na skákanie je tam vcul ohadzany stromček ...
asi tak... Cerovka bola praveze nudny vyhladeny chodnik 10 rokov dozadu, teraz je to objektivne narocnejsi singel ako kedysi. Nie ze by to bolo tazke, ale niektore pasaze uz prekonali korene okolo 3 jam, obzvlast ked su este odklonene napr. tesne pred brodom smerom od MS...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ale no, je to hladucke ako detska prdelka. Ocidivne si to nepamatate, ake to bolo kedysi. Aj korenova pasaza od Slavina po Uhlianku je dost vyhladena a celkom isto narocnejsi nie je. Prave naopak. Ako som pisal, uz su tam vyjazdene obchadzky casti, ktore narocnejsie boli
Ano, ist to rychlo da zabrat, ale preto, ze treba makat do kopca. Inak to narocne nie je, nema byt preco, komu sa zda Cerovka narocny teren , tak ok , kazdy mame iny meter, ale nemal by potom ist dalej od BA
Ivast: bavilo ma to robit, nebavi ma tade jazdit (nudne to nie je len v pripade, ze tade valis a dupes 30+, ako pise Stax, ale kedze je tam plno ludi , tak moc nie) , ale tak priemerne 1x do roka s niekym, alebo niektore casti chodievam, kvoli presunu. Ale pre ilustraciu, bol tam jeden narocny usek cez koren, nez sa vyjazdila obchadzka okolo (blizko asfaltky), oproti 3. kamenolomu to slo priamo cez 2 stromy blizko pri sebe, este sa da, ale je to zapadane, kto ma sirsie rajky ako720, ma problem , vyjazdilo sa to okolo. Lebo KOMy nepustia, musi sa valit Vlnky pred zjazdom na asfaltku (od Kacina) su uz zahadzane, nezostlao po nich nic. Najazd na mostik je dialnica (ale sak ok, netreba aby tam ludia vypadavali do potoka). A celkovo ym, ze tade chodi tolko ludi sa chodnik rozsiril asi 2x. Preto pisem, ze dialnica.
foobar: cervoka bola drncava, pretoze to bol nevyjazdeny chodnik.Uz je hladky. To, ze na par metroch mas sem tam roztruseny koren, kde aj tak prevazne je obchadza a vytrca o 2cm viac , ako pred 10 rokmi na tom nic nemeni. Pravdepodobne si to nejazdil , pretoze napr. tu korenovu pasaz do Uhlianky od Kacina som jazdieval dlhe roky pred tym, nez sa spojazdnila cerovka. Na tom useku nikto nic robit nemusel, len prepoj do Uhlianky sa vykopal. Sustavnou jazdou sa tam prevazne vyjazduju chicken lajny
foobar: jazdil som to na rovnakom biku ako teraz, pravdepodobne ti klesol skill, preto sa ti zda tazsia Ale nemam potrebu ta o nicom presvedcovat. Pre niektorych je Cerovka nejazditelna
Inak, drncavy korenovy trail vypada takto https://youtu.be/m_wGAyjgS70?t=426, to aby sme si rozumeli. Cerovku mozes jazdit 30+ na nizkozdvihovom XC fulle s nabombovanymi gumami. V hentom by si skoncil s odpadnutymi rukami
Náročná či nie, ja som napríklad Cerovke nikdy nejako na chuť neprišiel... Možno paradoxne kvôli tomu, že je tak dlhá a po čase sa tam už začínam nudiť. Taký Pätbojársky alebo Krasňanský trail (aj pred jeho predĺžením) ma napríklad vždy bavili výrazne viac :-/
Len taká rečnícka otázka, stará pôvodná cesta cez Konské hlavy je vraj nejako upravovaná, alebo je v pôvodnom stave ? Samozrejme obchádzku-trail poznám, len ma zaujíma, ako to tam vyzerá teraz so zjazdnosťou na tej pôvodnej trase, pokiaľ teda niekto vie. Niekto tu o tom niečo písal, ale neviem to nájsť.
Len taká rečnícka otázka, stará pôvodná cesta cez Konské hlavy je vraj nejako upravovaná, alebo je v pôvodnom stave ? Samozrejme obchádzku-trail poznám, len ma zaujíma, ako to tam vyzerá teraz so zjazdnosťou na tej pôvodnej trase, pokiaľ teda niekto vie. Niekto tu o tom niečo písal, ale neviem to nájsť.
Asi si hľadal toto.
Osobne som tam nezaznamenal žiadne úpravy v posledných rokoch, ale už som tade 2 mesiace nešiel.
Mak: bolo to pred nejakymi rokmi vybuldozerovane bezkarmi (5+ rokov dozadu), je to sirsie, splanirovane. Naposledy som tade siel asi pred 2 tyzdnami, kedze tam prebieha tazba, tak ako tade jazdili /tahali drevo tak uplne zasypali aj ten rigol, takze to bolo dost nasiroko aj celkom zarovnane. Ako to vyzera teraz, neviem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Drncave, sikme v blbom smere, uzke stupanie cez kamene a korene. Radsej idem cez maninu po zvaznici.
asi tak... Cerovka bola praveze nudny vyhladeny chodnik 10 rokov dozadu, teraz je to objektivne narocnejsi singel ako kedysi. Nie ze by to bolo tazke, ale niektore pasaze uz prekonali korene okolo 3 jam, obzvlast ked su este odklonene napr. tesne pred brodom smerom od MS...
Ano, ist to rychlo da zabrat, ale preto, ze treba makat do kopca. Inak to narocne nie je, nema byt preco, komu sa zda Cerovka narocny teren , tak ok , kazdy mame iny meter, ale nemal by potom ist dalej od BA
foobar: cervoka bola drncava, pretoze to bol nevyjazdeny chodnik.Uz je hladky. To, ze na par metroch mas sem tam roztruseny koren, kde aj tak prevazne je obchadza a vytrca o 2cm viac , ako pred 10 rokmi na tom nic nemeni. Pravdepodobne si to nejazdil , pretoze napr. tu korenovu pasaz do Uhlianky od Kacina som jazdieval dlhe roky pred tym, nez sa spojazdnila cerovka. Na tom useku nikto nic robit nemusel, len prepoj do Uhlianky sa vykopal. Sustavnou jazdou sa tam prevazne vyjazduju chicken lajny
Cerova bola pred 10timi rokmi lahsia, a to som mal mensie zdvihy. A menej skillu
Inak, drncavy korenovy trail vypada takto https://youtu.be/m_wGAyjgS70?t=426, to aby sme si rozumeli. Cerovku mozes jazdit 30+ na nizkozdvihovom XC fulle s nabombovanymi gumami. V hentom by si skoncil s odpadnutymi rukami
https://index.sme.sk/c/23206077/boj-o-mlyn-klepac-ma-necakane-rozuzlenie-objekt-kupuje-znama-rodina.html
Asi si hľadal toto.
Osobne som tam nezaznamenal žiadne úpravy v posledných rokoch, ale už som tade 2 mesiace nešiel.