Ahojte, kupoval som kotuc cez bazar od Tilo vraj citujem ,,Jazdený cca 3 mesiace, takže akurát zabehnutý." No dosiel mi kotuc zjazdeny na limit 1,8mm, po obvode kde nebrzdili platnicky ma sirku 2mm. Zjavne dotycnemu nenapadlo ze realny stav kotuca by bolo vhodnejsie merat v priehlbine brzdnej plochy ako na kraji. Na 3 spravy, že ho vrátim za poštovné mi predajca neodpovedal pritom si ich precital a tak píšem sem. Mozno to niecomu pomoze. Je to síce vec za 15e, ale určite neodporúčam nič kupovať od tohto pána.
Tiež kazeta ktorú predáva nevyzerá ze ma iba 900km za sebou. Už som zjazdil také 3 a takto vyzerali asi pred tým ako šli do kosa.
Kupovat (z)jazdeny kotuc na bazari je ako kupovat jazdene platnicky... Pozrel som na povodny inzerat a ten kotuc to ma uz davno za sebou. Cize vzdy je to len o tom, ze sa najde pako co taketo nieco vobec predava, a ten druhy co toto kupi. A potom to skonci tuna.
kotuce kupovat len nove, alebo zhodene z biku! jazdene co i len tyzden by ma vobec nezaujimali. ved to je polozka za par desiatok eur, tolko do svojej bezpecnosti snad clovek dokaze investovat. nikdy clovek nevie ako ich predavajuci jazdil
ale pani, kupujuci bol vovedeny do omylu... Kludne tam mohol inzerent napisat aj zhodene z biku, ked mal umysel poskodit, akou formou to urobil je uz asi nezpredmetne...
no ale nenapisal a pisal ze jazdene 3 mesiace, taky inzerat by som rovno ignoroval. ale ako pisem, kotuce ja osobne kupujem len nove. niekto moze mat iny nazor a ja mu ho neberiem
Už som kupoval zopár kotúčov z bazáru, ale vždy iba nové a nové naozaj aj dosli. Aj 3 mesačný kotuc môže byť zjazdeny iba o 0,1mm skôr nechápem, že keď niekto nevie odmerať kotuc original nastrojom a asi ho naozaj predáva so svedomím, že je novy tak keď zistí že není nový prečo ho nezoberie späť. Keby vie ze ho predava zjazdeny asi by neodpísal ani prvý krát....
Chcel som vyslovene skúsiť magura kotúče
Ťažký jazdec (nad 100kg) by nejazdil na kombe 203/180....ale aj niektoré kotúče sú viac náchylné na takéto spečenia ako iné. Napr. na kotúčoch Intend, alebo BrakeStuff takéto prepálenia nevznikajú.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som za to dostal zakaz, len Admin tu nema meter na kazdeho , niekto moze predavat zaucelom zislku a niekto nie
Tiež kazeta ktorú predáva nevyzerá ze ma iba 900km za sebou. Už som zjazdil také 3 a takto vyzerali asi pred tým ako šli do kosa.
Chcel som vyslovene skúsiť magura kotúče
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/4555625/formula-cura-203-mm-180-mm-6-dier.html
V dobrom stave, krasne upecene 😁
Pravdažee, ja sa tak vždy predstavim
1989/23
jednorazový plat
ani link nemusim vidieť