Kokos serie ma toto všetko. Chcem to hodiť v sobotu dobre, ale začínam sa zamotávať. Vždy som bol viac stred a vpravo. Takže SaS je práve taký ten ideál aj napriek Sulíkovi. Demokrati by boli tiež dobrá voľba aj napriek tomu, že Heger bol voči Igorovi slabučký. KDH inak tiež nemá zlý program. Majú tam celkom dobré veci a je škoda, že ich predseda dával také vyjadrenia aké dával. Programovo vobec nepôsobia zle. No a potom je tu PS, čo je u mňa otvorená otázka. Človeka to láka ísť na vlne možnej výhry nad Ficom. No ale pamätáme túto vlnu v 2020. Tak ale PS nie sú zase psychicky narušení magori. Ale voľba PS u mňa nie je srdcom ani úplne rozumom, je to len akási hrádza voči Smeru. Hodnotovo proeurópsky je to v poriadku, ale sú veci ktoré vidím pre mňa ako podstatné u iných strán...


Obávam sa ale, že to dá Fico spolu s Hlasom a SNS. Tam asi nie je o čom. HLAS je smerácky mladší braček a mafiánska rodina predsa vždy drží spolu...
27.09.2023 - 22:21:10
03
Problem je, ze nikto ziadnu korupciu nedokazal, ani len prostou analyzou clankou v penta mediach. Iba sa roztocili hovnomety.
Z mojho pohladu je to priklad lobingu. A to hovorim ako niekto, kto ma Hascaka silno v zuboch. Ale byt minister, oficialne s nim komunikujem a pocuvam co hovori, lebo sprosty vobec nie je...
27.09.2023 - 22:22:23
00
Hazard s tym KDH opatrne - https://kdh.sk/do-timu-kdh-prichadza-exminister-spravodlivosti-viliam-karas/
27.09.2023 - 22:42:57
03
Dokazovanie korupcie v tomto pripade ani nebolo ucelom. Takze problem ako taky zatial neexistuje, ale nazor si kazdy urobi aj bez sudov a dokazovania a to bolo ucelom. V konecnom dosledku, ak je v poriadku komunikacia verejneho cinitela s hlavnym akterom gorily, tak je v poriadku zneuzitie tejto komunikacie v politickom boji. Sulik mal byt opatrnejsi, nic viac, nic menej.
27.09.2023 - 22:45:33
00
cokupit: Ok, sak to je tvoj pohlad na vec. Pre teba takato sulikova komunikacia (mozno ako celok, vratane toho ako sa k tomu postavil po matovicovom utoku) je OK, a nevyvolava v tebe pochybnosti/whatever.
Ako som ale napisal skorej, aj z toho co si linkol o lobingu, je toto cele minimalne nie transparentne, a sulik zjavne mal co vysvetlovat, a on/sas namiesto toho zatlkal/klamal. Priklad ministerstva omylov pre sulika bol dost trefny.
Ako sa ho to hanzelova pytala v tom videu co som linkol? (parafrazujem ~6-8. minuta) "pan sulik, ale vsak vy ste sa bavili s kocnerom o vymene premierky, vam pride normalne viest taketo kontakty takymto sposobom?; sulik: ano"

Opakujem, bohuzial, je smutne, ze napriek tomuto, sulik je este tou "hodne slusnou volbou" na svk politickej scene.
27.09.2023 - 23:51:24
02
Hazard napísal:
...Tak ale PS nie sú zase psychicky narušení magori...

<<< toť najtragikomickejší omyl tohto volebného cyklu
27.09.2023 - 23:52:37
00
zaujímavá informácia, vieš to niečím podložiť ?
27.09.2023 - 23:58:20
10
Táto strana môže v sobotu dosiahnuť výsledok, ktorý sa môže podobať na tie najlepšie zisky SDKÚ. Ale progresívci zosobňujú v sebe len veľmi málo z toho, čím disponovala Dzurindova strana: hoci to kampaň v štýle mlčania, dobrého vizuálu a pomoci médií prekryla, v tej strane vidieť primálo politického talentu, zato nadmieru aktivizmu. Ako pred pár dňami napísal Martin Leidenfrost, ani na západ od nás nemajú tie najprogresívnejšie strany taký radikálny program ako PS.
...
Povolebné rozčarovanie voličov bude vyvierať z niekoľkých prameňov. Predstavme si trebárs mladého voliča, na ktorého urobilo dojem, že aj influencer Expl0 či herečka Táňa Pauhofová si v kampani obliekli tričko PS. Aké cool!
Dotyčný volič, keďže je spoločensky zodpovedný, si prejde aj volebný program na webe progresívcov. Jeho srdce zaplesá, keď zakopne o sľub PS znížiť do roku 2030 slovenské emisie skleníkových plynov nie o 55 percent (oproti roku 1990), ako od nás žiada EÚ, ale o 60, respektíve až 65 percent.
V kampani to vyzerá ako nejaká bohumilá méta, zaobalená do odťažitého technokratického jazyka. Niečo, čo sa dá dosiahnuť bez obetí. No po voľbách s Progresívnym Slovenskom vo vláde môže táto snaha byť bruselskejší než Brusel znamenať veľmi hmatateľný súbor opatrení, ktoré zasiahnu slovenských občanov či firmy.
Toto programové „rozmieňanie na drobné“ nepochybne mnohým voličom z „mäkkého obalu“ PS prinesie rozčarovanie, lebo teraz neočakávajú, že im vláda progresívcov môže priniesť nejaké osobné náklady. „My sme nevedeli, že ste to mysleli takto,“ bude zaznievať.
Druhým zdrojom znechutenia voličov budú ľudia, ktorí sa za PS dostanú do parlamentu či do vlády. Naši spoluobčania, ktorí na sociálnych sieťach presviedčajú blízkych, aby sa k nim pridali a volili progresívcov, často argumentujú, že PS je „strana odborníkov“.
Lenže to je akurát marketingová fráza. Expertov rešpektovaných za hranicou bubliny progresívneho fanklubu by sme tam narátali na prstoch jednej, možno dvoch rúk (Kišš, Hellebrandt, Valášek...). Naopak, čím kandidátka PS doslova kričí, sú skôr aktivisti za najrôznejšie módne témy. A z aktivistov sú spravidla veľmi zlí politici, lebo politika je remeslo, ktoré si vyžaduje úplne iný súbor zručností.


- Postoj.sk

Skrátka, mnohých prejde ten záchvat dobroserstva, ak im táto horlivá partiča agitátorov zavesí ekonomickú zelenú oprátku na krk (čo je Šimečkova TOP priorita dľa vlastných slov). A nie len ekonomickú, ak sa pozrieme na ich dobre vyvinutý reflex obmedzovať slobodu slova, atď atď.
28.09.2023 - 00:16:44
01
Super, diky za info. Za mna stale lepsie ako to co je ku tomu alternativa a rovnako vsetko co tu doteraz bolo…
28.09.2023 - 07:19:00
13
jasné,PS je zlo,treba radšej voliť zlodejov Smer1 + smer 2 + SNS :tmi:
takto-Smeráci tú vládli viac ako 12 rokov,všetci vieme,ako-takže byť predposraný z toho,že PS vyhrá a zloží vládu,je také Slovenské-radšej zlodejov,ako niečo neznáme ...
28.09.2023 - 07:20:20
020
Úplne sa stotožňujem so slovami prezidentky: "...pri rozhodovaní sa netreba hľadať ideálneho politika...".
28.09.2023 - 07:25:39
06
Čiže, kvôli tomu, že PS má v programe znížiť emisie o 60-65% do roku 2030, tak sú vlastne zlí amatéri. Nuž nikto nie je dokonalý, ale keď už niekto vyťahuje takéto hovná, tak si zaslúži "sociálne" istoty mafie. A cesta zo sračiek určite nevedie cez rajskú záhradu, ako tu sľubujú niektoré strany. Ale komu niet rady, tomu niet pomoci.
28.09.2023 - 08:21:47
19
:clap:

https://hnonline.sk/slovensko/96106856-metalisti-nechcu-vo-vlade-mafianov-ci-kolaborantov-kapely-vyzyvaju-ludi-aby-isli-volit
28.09.2023 - 08:43:04
06
Dano5 napísal:
takže byť predposraný z toho,že PS vyhrá a zloží vládu,je také Slovenské-radšej zlodejov,ako niečo neznáme ...


Príjemným bonusom tohto akútneho úľaku je, že stav kedy víťazná strana absolútne do bodky naplnila svoj kompletný program bez ohľadu na program ostatných členov vládnej koalície sa v histórii samostatnosti udial presne ani raz :tmi:
28.09.2023 - 08:43:14
013
mna by zaujimalo, odkial chce PS zobrat prachy na to vsetko co ma v programe a co chce realizovat.

Akoze Stevo Kiss je garant programu Verejne financie v PS, co je pohode chlap. ale nevychadza mi to zatial.

Chcu znizovat danovo odvodove zatazenie napriek tomu, ze sa uz dnes v ekonomickych kuloaroch suska (no nie, ze suska to sa uz vykrikuje po chodbach), ze to uz len na vydavkovej strane nedame.
28.09.2023 - 09:02:26
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up