mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 22. 11. 2025 o 21:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
Dik...
https://www.tradeinn.com/bikeinn/nl/rockshox-charger-rc2-rct2-rct-r-fork-rebound-damper-knob-kit-for-lyrik-pike-boxxer/137383750/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=9829470&country=nl&gad=1&gclid=Cj0KCQjwvL-oBhCxARIsAHkOiu0JfXAtzdI652gxr4JdNKt1Sp6YCUBK2Af7hLh_WKHcTsacbrFc9Q8aAg1JEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Taketo hladas?
Misung ozvem sa ti, dakujem
inak vazne mi ta vidlica nechybala, mam pocit ze 80% problemov s bikom sa tyka tychto smejdov, uz len to ako bola poskladana -
tocitko odskoku bolo tak narvate korytnacke do prdele ze som musel pouzit klieste aby som ho povoli, naopak, ked som siel davat tokeny do vzduchovej komory tak pri povolovani som zistil ze cely ten bazmek s ventilom je tam uplne na volno nedotiahnuty, jedno gufero mam mierne skriza
Môžem ťa tam Janči niekedy zobrať. Tam je len jedno také horšie miesto, ale nájdem ti tam nejakú chicken lajnu...sa mi zdá, že tam čosi také je, ale vždy čumím len do tej jednej stopy cez tie korene. Ak sa teda o Madmaxovi bavíme. 😎
Mam svojpomocne upraveny Charger 2.1 RC2 a potreboval by som niekoho druheho, aby ho tiez poriadne otestoval a dal mi spatnu vazbu. Zhanam teda niekoho s RS Lyrik s neupravenym Ch2.1 RC2, pripadne RC (nie RCT3), s vahou 70-90 kg, BA a okolie. Nahodenie do vidly zabezpecim, pripadne poskytnem samotny damper na vymenu. Zapozicanie na cca 1-2 tyzdne. Najde sa niekto?
Je tam fyzicky upraveny rebound piston, zmeneny valving na rebounde, midvalve a compression pistone.
Sry, na malino nechodim, celkovo uz vlastne vela nebajkujem.. tak sa uz skor takymto sposobom len hram..
S mezzerom si za vodou
Zvacsoval si porty na rebound pieste?