V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
https://www.mtbiker.sk/forum/post1984742.html#p1984742
a príspevky/vysvetlenia, popis nizsie
Skrátene: počet zobrazenych úprav je (o 1?, v nejakom špeciálnom pripade) nižší ako skutočnosť
príklad - teraz som pridal úpravu 18:55
druhú a teraz tretiu 19:26
Že tunajší majster cenzor uplatnil totálne dvojaký meter, to už je vec slaboduchosti cenzora. Alebo presnejšie, žiaden meter, ani princíp, len voľný štýl, svojvôľa. Nech padne na úžitok.
Že teraz môžem postovať do jednej témy, ale nie do inej témy... no veď výsledok horeuvedeného.
Ale že môžem zavesiť post, ale nikdy nie reakciu na iný post, to už je šaškáreň kompletná.
mjch
Že tunajší majster cenzor uplatnil totálne dvojaký meter, to už je vec slaboduchosti cenzora. Alebo presnejšie, žiaden meter, ani princíp, len voľný štýl, svojvôľa. Nech padne na úžitok.
Že teraz môžem postovať do jednej témy, ale nie do inej témy... no veď výsledok horeuvedeného.
Ale že môžem zavesiť post, ale nikdy nie reakciu na iný post, to už je šaškáreň kompletná.
mjch
Miso fakt je ten ze miestny admin ma rad veci pod kontrolou a to velmi precizne. Mne presunuli obycajnu odpoved na prispevok v ktorom som bol menovany do temy 'Fotky bez zaradenia'. Jednoducho akykolvek prispevok netykajuci sa temy v nazve je 'upratany'. Tato nadpraca ludi akurat nas*iera. Uz som tu vysvetloval aj Cervovi ze forum by malo byt 'human centric' organizovane, ale dostal som odpoved ze to tu chcu ficat ako klasik kartoteku.