tak to už chýba len automatická prevodovka napr. by snímala kadenciu a výkon a automaticky by prehadzovala pri poklese pod kritickú hodnotu malej kadencie a velkého momentu sily s akustickou alebo aj vizuálnou signalizáciou že dojde k preradeniu - aby si nezničil ozubenie
Ivan, spravil si proste kauf. Verím, že radosť prevýši cenu. Inak aj za 109 či koľko eur sa skôr prikláňam k tomu, že vzhľadom na 179 dielny set to zrejme bude “zboží nevalné kvality”. Ale ak to nemá ambíciu byť profi náradím, tak verím, že radiátory odvzdušníš a “šecko dotáhneš”👍
čo je to kauf ? aha, nákup - ale to skôr vyzerá na nejakú chybu v systéme, profi náradie to nebude, určite, potreboval som len kľúč na sťahovák na 11 rýchlostnú kazetu
Marketplace ako Kaufland funguje na principe parovania produktov cez EANy. Kaufland ma v produktovom katalogu zalistovany set KS Tools s EANom napr . 1234 a predajci mu posielaju svoje feedy s cenami pre dane produkty (EANy). Ak ma Kaufland zle priradeny EAN k produktu, alebo ak ho ma zle priradeny predajca (napr. EAN 1234 ma priradeny k sade imbusovych klucov) tak sa moze stat nieco podobne - predajca "biduje" na dany produkt s extra nizkou cenou, lebo v jeho databaze ide o uplne iny produkt. Preto ste dostali GX salter namiesto AXS upgrade kitu a preto (tipujem) ivan dostane daco uplne ine ako 179 kusovu sadu naradia . Celkom ma zaujima co pride, alebo v akom bode pridu na to ze tam bola chyba.
Tiež som zvedavý, boli už (mimo MTBiker) prípady , kedy zhodou rôznych chýb resp. nedopatrení išiel ľuďom tovar za nereálne ceny. A v niektorých prípadoch pôvodne deklarovaný tovar aj skutočne dorazil. Tak snáď ivan kápne božskou keď mu to príde.
Je to logicke aj bez precitania clanku. Ked som vzdy dlho do noci hore, tak logicky nemozem vstavat skoro, pretoze by som spal len zopar hodin a to by malo uz po niekolkych dnoch velmi zle nasledky
určite lepšie je ísť skorej spať a skoro ráno vstávať a plný energie sa pustiť do tréningu meditácií a pod ... ako robiť to vyšťavený z celého dňa v práci ... a zase spánok sa trochu preceňuje a tých 6 hodín je viac než dosť, takže zase nejako extrémne skoro spať ísť nemusíš
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
balík sa už pripravuje
Dakujem, ale uz som zobral iny karcherovy roztok (RM519, pisu tam aj sedacky)
https://www.forbes.sk/zabudnite-na-skore-ranne-vstavanie-ak-ste-vecerny-typ-ublizuje-vam-hovori-lekar/