A tiež sa neviem rozhodnúť či do toho ísť,či nie, či obyčajnú verziu,alebo odlahčené sl-ko,alebo sa na to vykašlať a jazdiť na HT29 s gravel plášťami:)
Ja som si zaobstaral nedávno obyčajnú verziu Ronina. Som mal podobnú dilemu, či SL alebo nie, ale rozdiel v cene je obrovský a pre moje použitie (all round, dochádzanie, výlety, trocha športu) nebol ospravedlniteľný. V zásade rám SL verzie váži rovnako ako obyčajný. SL verziu som nesedel, ale možno budú tie Reynolds trubky o čosi pevnejšie ako obyčajne cr.mo.
Obyčajný Ronin teda pri mojich kilách (100 kg) celkom pruží, keď sa naň postavím do kopca, tak predný prevodník zvykne šuchnúť prešmykač, čiže celý stred sa nejaký milimeter ohne pri plnej záťaži. Ale inak na to dochádzanie je to pruženie super (aj na lesné cesty). Vôbec sa necítim vytrasený. Na hliníku (Stevens) som musel ísť až na 27,5 a 47 mm plášte, aby som to nejako zniesol, tu to vôbec netreba (mám tie dodávané 38), skúšal som tam nahodiť tie druhé kolesá (27,5 a 47 mm) a viac ma bavili tie orginal. Tlmí to fajn nárazy a aj vibrácie (teda oproti tomu AL Stevensu je o úplne citeľné, ten však pocitovo bol rýchlejší, asi pre tú pevnosť).
Inak je to fajn bike, pre mňa . Kolesá sa dajú nalepením pásky prerobiť na tubeless, riaditka sú strašne dlhé a veľké, som ich vymenil, predstavec je nejaký kus neforemného hliníka, tiež som vymenil. Sedlo bolo prekvapivo pohodlné, predná oceľová vidlica je tiež celkom fajn, ale občas vibruje pri brzdení dolu kopcom, ale už som sa naučil s ňou fungovať.
S novymi 40kami som zatial vela nepojazdil, tak neviem posudit. No vizualne mi pridu ovela uzsie ako 45ky, nebudu take pohodlne, ale hadam budu rychlejsie. Tieto pirellky mi prisli na bajku (grizl) a tak sa osvedcili, ze nemam dovod menit za ine. Za cca. 4500 km jediny defekt, na zadnom kolese, nad ktorym bola cca. 15 kg zataz na nosici, a to som nejazdil len po asfalte. Este by stare 45ky urcite zvladli vela km, no musel som sa ich zbavit z dovodu logistiky a nedostatku miesta pri preprave. Odporucam ich.
Po cca. 1000 km na Pirelli Cinturato Gravel H Classic 40 mm som sklamany, zadne koleso defektov nespocet, raz som musel aj knotovat a podliepat zvnutra a dnes som nasiel dalsi slusny zasek. Jazdim vacsinu asfalt. S dusami. Nerozumiem, so 45kami jediny defekt. Dalsie skusim daco ine.
Zdravim, nemate tu niekto Storck Grix alebo Storck Grix 2 v Lku? Mam Mko a potreboval by som na porovnanie vyskusat L, ak by ho niekto mal a bol ochotny
Neviete mi poradiť? Chcem si objednať druhú sadu kolies na gravel, ktoré by boli ako cestné. Teraz mám kazetu 11-34, keď si na druhé dám kazetu 11-32, bude to zameniteľné, alebo bude problém s reťazou, alebo nejaké iné? Prehadzovačku mám Shimano GRX RX-810 a reťaz BBB BCH-112 POWERLINE.
Ahojte, plánujem skladať gravel a narazil som na problém - rajdy. šírku ramien mam 55-56cca. Ako som pozeral, tak šírka rajdov by mala korešpondovať so šírkou ramien, ale na shopoch je málo takých širokých. akú šírku by ste odporučili keď tak prosím? Ďakujem pekne
misung Na akom rame? Ak je to skor cestakovy gravel, tam nemusia byt moc siroke. Ine je to v pripade gravelu, ktory ma blizsie k MTB a k nemu predstavec adekvatnej dlzky.
Presne... cim kratsi predstavec tym sirsie rajdy, ale osobne by som napriklad pod 8cm predatavec na graveli pri L ku rame nesiel uz... Este som zabudol napisat ze sirka rajdov sa udava jak su chytene dualy teda hore. A pozri si aj aky maju drop, ked je moc velky je to moc dole hlavou a bolia krize...
vyskusal som sa povozit par metrov s 440 aj 460. Osadim 460tky nakoniec.
Ale mam dalsiu otazku. Nasiel som dalsi zadrhel a tym je jezko a karbonova vidla. Viem ze tam ma ist rozperny valcek miesto jezka, ale skor ako objednam volovinu tak sa opytam.
Krk vidlice ma 24mm, skratenie bude cca pol centimetra. Vedeli by ste mi niekto prosim hodit link na konkretny rozperny valcek, ktory tam zapasuje? lebo podla rozmerov na shopoch mi vychadza velmi maly alebo velky valcek (mam v tom bordel jednoducho). Dakujem
Ahoj, ma niekto odskusane plaste Schwalbe One 32 TLE na lahkom graveli? Nakolko nejazdim ziadne vazne traily (skor 70/30 - cesty/vyslapane a sem tam strkove chodnicky) tak rozmyslam se si osadim na Kellys Soot 80 tie schwalbe allround plaste.
Myslis G One ? Ja mam 38 all round ako tubeless a su super. Odkedy mam bezduse som nemal na nich defekt. Nejazdim v nich ziadny tazky teren - cize to co si napisal. Budem ich menit za take iste, vydrzali 4600km.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som si zaobstaral nedávno obyčajnú verziu Ronina. Som mal podobnú dilemu, či SL alebo nie, ale rozdiel v cene je obrovský a pre moje použitie (all round, dochádzanie, výlety, trocha športu) nebol ospravedlniteľný. V zásade rám SL verzie váži rovnako ako obyčajný. SL verziu som nesedel, ale možno budú tie Reynolds trubky o čosi pevnejšie ako obyčajne cr.mo.
Obyčajný Ronin teda pri mojich kilách (100 kg) celkom pruží, keď sa naň postavím do kopca, tak predný prevodník zvykne šuchnúť prešmykač, čiže celý stred sa nejaký milimeter ohne pri plnej záťaži. Ale inak na to dochádzanie je to pruženie super (aj na lesné cesty). Vôbec sa necítim vytrasený. Na hliníku (Stevens) som musel ísť až na 27,5 a 47 mm plášte, aby som to nejako zniesol, tu to vôbec netreba (mám tie dodávané 38), skúšal som tam nahodiť tie druhé kolesá (27,5 a 47 mm) a viac ma bavili tie orginal. Tlmí to fajn nárazy a aj vibrácie (teda oproti tomu AL Stevensu je o úplne citeľné, ten však pocitovo bol rýchlejší, asi pre tú pevnosť).
Inak je to fajn bike, pre mňa
Po cca. 1000 km na Pirelli Cinturato Gravel H Classic 40 mm som sklamany, zadne koleso defektov nespocet, raz som musel aj knotovat a podliepat zvnutra a dnes som nasiel dalsi slusny zasek. Jazdim vacsinu asfalt. S dusami. Nerozumiem, so 45kami jediny defekt. Dalsie skusim daco ine.
Vyska 193, nohy 91, ruky 65 {od ramena po rajdy}
Ale mam dalsiu otazku. Nasiel som dalsi zadrhel a tym je jezko a karbonova vidla. Viem ze tam ma ist rozperny valcek miesto jezka, ale skor ako objednam volovinu tak sa opytam.
Krk vidlice ma 24mm, skratenie bude cca pol centimetra. Vedeli by ste mi niekto prosim hodit link na konkretny rozperny valcek, ktory tam zapasuje? lebo podla rozmerov na shopoch mi vychadza velmi maly alebo velky valcek (mam v tom bordel jednoducho). Dakujem