Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
nad týmto nápisom Zobraziť celý sortiment
pod nadpisom Zobraziť ponuku
či kliknete na jedno či druhé zobrazí sa plný sortiment - napr. so 17 tis. kúskami oblečenia
Očakával som, že sa zobrazí ponuka a klasické triedenie len s akciovým tovarom - to by bodlo
Ak balíte objednávku do plastu, nedávajte na to papierovú pásku a naopak. Človek sa snaží čo to aj recyklovať, nielen všetko vyhodiť do zmesového odpadu.
Ak už medzičasom nastala zmena, tak je tento príspevok bezpredmetný.
Predpokladam, ze nie som sam, kto nechce instalovat aplikacie do telefonu na 1-2 operacie rocne. Je to nejaka nutnost - ze s tym prichadzaju aj ini, alebo si len Packeta riesi zabezpecenie svojich boxov a zber marketingovych informacii ? Su ludia, ktori do svojho zamestnavatelom manazovaneho telefonu ziadnu appku nedostanu.
Neviem, ci som jediny, ktoremu to vadi, ale fakt mi to vadi. Packetu tymto vyradujem z moznosti nakupu. Mne ako zakaznikovi neprinasa nic navyse (trackovat sa da cez ich web), ani sluzbu zdarma.
Myslim ze vacsina velkych poskytovatelov podobnych zariadeni sa zatial drzi variantu s plnohodnotnym a lokalnym mechanizmus na vydaj, resp. bezhotovostnu platbu.
A co sa tyka Packety, tak dalsia pre mna otravna vec je casto zvlastne presmerovavanie zasielok na miesta, kde by som si dobrovolne nenechal nic dorucit .. ale zial maju pomerne velke pokrytie nie len boxasmi, ale hlavne "podporou" u obchodnikov = vacsinou nie je velmi na vyber co sa tyka dorucenia = a osobne preferujem tento sposob, ako klasickych kurierov, hlavne pre male zasielky, aj za cenu instalacie appky...
Toto mám na mysli:
ostatne dovody potrebujem objasnit:
- registrovat sa nemusis - prihlasujes sa cez telefonne cislo, ktore musis zadavat asi pri vsetkych sposoboch dorucenia
- pri 1-2 pouziti aplikacie rocne ju vies na pockanie na 2-3 kliky (od)instalovat, ak je to problem
- preco by si na sukromne ucely pouzival firemny telefon? je velka pravdepodobnost, ze ten ta bude viac sledovat ako nejaka packeta...
- v neposlednom rade, z-boxy su len jednou z moznosti - stale vies pouzit vydajne miesto aj kuriera (ktoreho vies v den dorucenia nazivo sledovat) a pri nich aplikaciu nepotrebujes
packeta ma vela much, ale zrovna nutnost mat aplikaciu pre pristup do boxu by som zaradil az niekam na koniec...
ostatne dovody potrebujem objasnit:
- registrovat sa nemusis - prihlasujes sa cez telefonne cislo, ktore musis zadavat asi pri vsetkych sposoboch dorucenia
- pri 1-2 pouziti aplikacie rocne ju vies na pockanie na 2-3 kliky (od)instalovat, ak je to problem
- preco by si na sukromne ucely pouzival firemny telefon? je velka pravdepodobnost, ze ten ta bude viac sledovat ako nejaka packeta...
- v neposlednom rade, z-boxy su len jednou z moznosti - stale vies pouzit vydajne miesto aj kuriera (ktoreho vies v den dorucenia nazivo sledovat) a pri nich aplikaciu nepotrebujes
packeta ma vela much, ale zrovna nutnost mat aplikaciu pre pristup do boxu by som zaradil az niekam na koniec...
Preco by som na sukromne ucely pouzival firemny telefon ? Aby som nemal 2 cisla ?To, ze mas MDM na telefone este neznamena, ze ta zamestnavatel sleduje.
Ale pokial sa vyuziva telefon k pristupu k citlivym udajom a ty ako zamestnavatel tie data potrebujes chranit, tak nechces aby si do telefonu uzivatelia instalovali Tiktok a podobne haluze. Mozes mat zoznam povolenych aplikacii, ale Packeta medzi nimi nebude.
Nevedel som,ze pre Z-box potrebujem appku. Ocakaval som, ze mi pride kod SMS alebo do mailu a tam si to vyzdvihnem. Keby som bol dopredu upozorneny, tak si vyberiem inu moznost.
To, ze maju oni lacnejsie Z-boxy pre mna vyhoda nie je. Pre mna je to navyse dalsia cinnost, ktoru nepotrebujem vykonavat. A na to nevidim dovod. Je to lepsie len pre Packetu, nie pre mna.
Navyse, pozrel som si tu aplikaciu: Jej hodnotenia teda velmi dobre nie su: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.zasilkovna.app
Packeta má veľa výhod, a už iba kvôli prístupu 24/7 aj cez sviatky v boxe, sa to oplatí.
..niektorí ľudia chodia aj do práce a dochádzajú, a nebudem brať ½ dovolenky, kvôli žltému listku na pošte..... (sk pošta dáavno zaspala dobu)....
Takze ak chcete hejtovat packetu, kvoli appke, skus si instalovat appku Sk pošty, alebo iné a rychlo pochopis, o co sa jedna.
A ked sme pri tom, kludne si zaplat postu ?. Nechaju ti to na nej, ptm to stratia a medzičasom sa to objaví na uplne inej (zo skúsenosti, "hľadali" to 2 týždne)....