pLS vydúva my plášť proste mam tam zboku takú bublinku...neni to pekné...ani dobré...dá sa nejako toho zbaviť?? alebo?? nie?? mam RaF jumBo a plašť MaXXis high roller....duša maxxis DH...tak čo?
Urcite vyreklamuju,je to vyrobna vada,alebo ina chyba,ale nie tvoja.Aj sestrin plast vyreklamovali,mal taku hrcku ale zvnutra,kvoli tomu hadzalo koleso (s inym plastom nehadzalo) Odniesol som,vyreklamovali
Mno takže som si to spravil...heh...aspoň na dnes// som tam dal z vnútra také želiezko presne tam kde to vyduvalo obrusil boky zalepil páskou o plášť aby dušu nepretrhlo...idem to odskúšať neskôr dam vedeť ako to dopadlo ak to zle dopadne pôjdem stým na reklamačku...a čo mam povedať? že dajte mi new plášť lebo tentok mi vydúva? lebo nwm...mne sa to zdá take divné...ale zasa su to new plášte...
k teme: ja tiez musim dat reklamovat gumy (cely bike), pretoze ich mam popraskane...a spustaju...minule som ich nafukal skoro na 4 atmosfery a dneska pozeram uz len nieco vyse 2
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak mas blocek tak to chod vratit
a bachuť?? to nie...isto nei....proste iba som ho moc nafukal...
chod, urcite ti ho vyreklamuju (a nenechaj sa ukecat
EDiT/ Preklep
čo dostala na výplatnej páske menej
k téme: určite s tým chod na reklamáciu
ano
to ako keDď líznem kameť alebo obrubnik tak my to dačne vydúvať??