Kategórie
Bike-tech- LED Remote je na facku, po ceste fajn, ale v teréne sa málokedy podarí prepnúť podporu len o jeden stupeň, skoci to o dva poväčšine. Rovnako ovládanie displeja Kiox 300 detto. Tlačidla sú proste veľmi jemne, bolo by super, keby kládli väčší odpor. Celkovo ten ovládač je v teréne nepraktický.
- Kiox 300: zatiaľ nemožnosť navigácie ako v starom Kioxe (ma doriešiť update). Aktuálne žiadne možnosti pripojenia ďalšieho príslušenstva, napríklad hrudného pasu (neviem či stary Kiox toto vedel). Další problém celého systému je, že ukazuje viac najazdených km ako iné trackovacie nástroje. Pri cca 50km tripe ukazuje o 2km prejdené viac (obvod kolesa mám správny - riešia to aj další chalani v UK napr.)
- motor: tam som ok, zoznamujeme sa ešte.
- batéria 750Wh: pre mna tiež v pohode, Dnes trasa 50km, prevýšenie 950m, zostatok 43%. Casto využívané eMTB vzhľadom nato, že sme šli so Saganom sorcererom, ktorý je proste dabel ?
- aplikácia Flow: v podstate nemám nejaké negatíva. Na iOS musí byt povolená poloha na “Vždy” inak neukáže nastupane metre. Export gpx z nej ale neobsahuje údaje o čase, takze je nepoužiteľný. Možnosť úpravy nastavenia režimu Eco a Turbo.
Ak ma niekto otázky rad zodpoviem.
posledný komentár: 31. 8. 2025 o 22:17
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
-9% SP Connect Bike Bundle II sada držiaku/puzdra na iPhone 12 PRO MAX
57,99 €
-9%
MOC 63,99 €
Isto bude problem v nastaveniach mobilu ako pise Sesulak.
Mne to ukazuje aktualnu vysku hned ako sparujem KIOX s ebikeconnect
Xiaomi redmi note 9 (5020 mAh)
Nastavenie:
Neviem ako ebike flow zerie baterku ale najvacsi zrut je ked mam zapnutu obrazovku.
Mam ebikeconnect a nevsimol som si nejaku vyraznu spotrebu ked je vypnuta obrazovka.
Najviac mi to zerie baterku ked mam zapnutu navigaciu "Mapy.cz" na tom istom mobile.
Naplanovane nezname trasy idem s navigaciou.
Ked idem znamu trasu tak mapy.cz vypinam aby som setril baterku mobilu.
Priklad zo vcera
Start: https://sk.mapy.cz/s/larumaledo mobil 88%
tu https://sk.mapy.cz/s/nehujotere som mal mobil 38%
vypol som navigaciu a obrazovku, doma v BA som mal 20%
---
Inak na KIOX sa da pripojit aj kablik a nabijat mobil. Ale nepouzivam to.
KIOX300 to uz nema.
Napájení externích přístrojů pomocí přípojky
USB
Pomocí přípojky USB lze napájet, resp. nabíjet většinu
přístrojů, které je možné napájet přes USB (např. různé
mobilní telefony).
Předpokladem pro nabíjení je, že je v elektrokole nasazený
palubní počítač a dostatečně nabitý akumulátor.
Otevřete ochrannou krytku (17) přípojky USB na palubním
počítači. Pomocí nabíjecího kabelu USB mikro A – mikro B
(lze obdržet u prodejce Bosch-eBike) propojte přípojku USB
externího přístroje s přípojkou USB (6) v palubním počítači.
Po odpojení spotřebiče se musí přípojka USB znovu pečlivě
uzavřít ochrannou krytkou (17).
Ps: nemam smart, len gen3
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Sesulak ty tam máš LED Remote? vieš ho nahradiť novým Purion 200 a kokpit bude čistejší bez Kioxu
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Skusal prosim niekto sparovat Specialized s MasterMind Turbo Control Unit (TCU) jednotkou, funguje to dobre?
Dik
16.11.23 sa aktualizovala app eBike Flow, Potom som mal altualizaciu systemu Android. Na bajku v zime nejazdim ale občas skušam pripojit ho z app Flow. Po týchto aktualizaciach som skusal opet az tento rok ale App v MT sa mi k Bajku na Kiox nepripoji skusal som vsetky rady zo stranky pomoci okrem zmazania konta a prihlasenia sa ako noveho pouzivatela lebo by som prisiel o vsetky zaznamy. neskusal som ani App odinstalovat a znova sa prihlasit lebo asi by som tiez prisiel o udaje.
Prosim o radu ako rozbehat pripojenie znova vsetky povolenia pre app mam zapnute ako ma byt(Bateria GPS...)
Predtým aj ked som nemal zapnuty bajk tak som ho v app po jej zapnuti videl teraz nič len pokyn k novemu párovaniu ked skusim toto tak dostanem odpoved ze bajk je sparovaný s iným profilom (mojim na ktorý sa neviem prihlasiť asi)
16.11.23 sa aktualizovala app eBike Flow, Potom som mal altualizaciu systemu Android. Na bajku v zime nejazdim ale občas skušam pripojit ho z app Flow. Po týchto aktualizaciach som skusal opet az tento rok ale App v MT sa mi k Bajku na Kiox nepripoji skusal som vsetky rady zo stranky pomoci okrem zmazania konta a prihlasenia sa ako noveho pouzivatela lebo by som prisiel o vsetky zaznamy. neskusal som ani App odinstalovat a znova sa prihlasit lebo asi by som tiez prisiel o udaje.
Prosim o radu ako rozbehat pripojenie znova vsetky povolenia pre app mam zapnute ako ma byt(Bateria GPS...)
Predtým aj ked som nemal zapnuty bajk tak som ho v app po jej zapnuti videl teraz nič len pokyn k novemu párovaniu ked skusim toto tak dostanem odpoved ze bajk je sparovaný s iným profilom (mojim na ktorý sa neviem prihlasiť asi)
Tak som este skusil nainstalaovat App Flow do tabletu a prihlasit sa ale tu ma vobec nepusti do prihlasenia a vypise len ze pod tým kontom je prihlasene ine zariadenie ze ho mam najprv odpojit. Toto je vsak v rozpore s navodom lebo tam je ze ak stratim MT alebo ho niekde zabudnem mozem sa do konta a na bajk prihlasit cez Flow app na svojom konte z iného zariadenia (je to hlavne koli funkcii uzamknutia motora)
Taktiez neviem ci ked odinstalujem app s MT tak mi neurobi toto iste alebo stratim vsetku udaje co mam v appke ulozené o jazdach a nastavenia
Dnes som dokonca nastavoval displej cez cz menu v apke. Bolo treba dočasne zmeniť jazyk v mobile
Hlasenie:
Váš eBike je už pripojený k inemu učtu aplikácie Flow... Ze mam zaslat ziadost osobe co ma momentalne pripojený eBike k svojmu učtu... Ale ja som učet nemenil vo Flow