Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Ahojte, mam v hladaciku zatepleny dres s dlhymi rukavmi, chcem aby to malo zvnútra jemne cesany flis, su v tejto kategorii nejake velke rozdiely v kvalite materialoch? Zatial najviac sa mi pozdava Castelli Puro 3
Neviem, ci je to pre kazdeho samozrejme, no odporucam pri kupe zimnych cyklogati s membranou rozhodovat sa aj podla obuvi. Ak mam zimne tretry, kupujem membranu az po spodok, ak navleky, tak pod kolena. Snad to niekomu pomoze pri vybere.
Bez urážky, ale slušné plutvy
A to mám sám 48čky
Možno fotka skresluje..
tiez teraz nosim alpha 2 - oproti GO ma viac zatepleny krk na zatylku s ktorym ja mavam problem. to by sa ale dalo vyriesit polartekovou bufkou. ma vacsie zdvojene lemy na rukavoch (moze byt rozdiel aj tom ze alphu mam M, GO mam S). manzety shimano rukavic som do GO nevpratal - musel som dat rukavy do rukavic. do Alphy sa v pohode vojdu a je to tak lepsie, hlavne ked snezi.
zacinal som s jednou bundou teraz som skoncil pri 3 (Alpha 2, GO, sportful fiandre pro) a pre kazdu mam vyuzitie no ak by som mal kupit len jednu tak jednoznacne GO.
Dnes som bol a teplota okolo nuly . Bunda Apha Ros 2 a gate Sportful infinity . Pod bundou len Brynje Superthermo . Teplotu som reguloval rozopinanim a uplna pohoda . Akurat som dnes objednal Polare 3 na vacsiu zimu , lebo tie sportuly su nic moc na ochranu bedier .
ja stale hladam nejaky taky zateplenejsi dres ale musi mat neprefuk vpredu.
tie Isadore vyzerali dobre ale co z toho ze je to teple ked to prefukne furt. a nosit na tom vestu znamena zabit vrecka.
Viem ze maju s nejakym shieldom vpredu ale ten je len hore na hrudniku. Ked fuka studeny tak ja mam cervene brucho ako pavian rit
bezotn tak to ta asi sklamem lebo polare su take iste. material na zadnej casti nohavic sa mi zdal o nieco hrubsi ako ma sportful ale ziadna slava. ako som pisal vyssie ja to riesim boxerkami, lebo tiez sa mi nepacili ladove bedra po navrate domov.
Merino spodky mam aj teraz a nic moc . Mne byva zima len na ruky nohy a prdel 😊 . Ostatne vpohode , este rozopinam aj pri minusoch . Cital som vsetky komenty co si daval . No uvidim
Ja som cez BF neodolal vypredaju na gobik a kupil tento zatepleny dres, ktory je parametrami skor ako taka lahsia bunda a ma to hodne race strih. Ale ked som sa do mojej velkosti navliekol, tak na biku v cyklopolohe to uz bolo znesitelne a zvykol som si. Teda pocas tej jednej jazdy, ktoru som s nim zatial absolvoval Mal som ho nejaky cas v skrini aj s visackami a rozmyslal, ze ho radsej predam, ale nakoniec som si ho nechal. Ono ten teplotny rozsah sa uz celkom kryje s bundou castelli perfetto ros, ktoru mam tiez.
Pozeram, ze z tej vypredajovej serie Supercobble maju uz len najmensie velkosti. Z novej ponuky maju rovnake technicke parametre dresy Superhyder Hollow, ale teda cena je uz vyssia.
riadil som sa ich velkostnou tabulkou a bolo to len tak-tak. druhykrat by som zobral o cislo vacsie. po prvom vyskusani som bol nalomeny, ze ho vratim/predam, ale nakoniec som mu dal sancu. toto sa ale netyka letnych dresov s kratkym rukavom. tam mi sedi tabulkova velkost akurat.
no len ja sa velmi tabulkami nemozem riadit lebo tabulky bezne rataju s ludmi sportoveho typu ktori maju v pase minimalne o 10 cm menej ako na hrudniku a v bokoch. Ja mam vsetky 3 rozmery +- rovnako takze bud beriem brucho a hore a dole je to volne alebo beriem chest a brucho je napratane
no spravil, ak si dam tight tak mi da Mko, ak normal tak XL
ak by som to bral podla chest tak som medzi M a L, aktualne viac k L ale to je rozmer na hole telo tak neviem ci s tym pocitaju alebo ak si dam pod to 2 vrstvy tak to mam odmerat tak a to budem mat vacsi rozmer
bezotn tak to ta asi sklamem lebo polare su take iste. material na zadnej casti nohavic sa mhodmoteniei zdal o nieco hrubsi ako ma sportful ale ziadna slava. ako som pisal vyssie ja to riesim boxerkami, lebo tiez sa mi nepacili ladove bedra po navrate domov.
Tiež som s myslel že Polare3 bude trhač mrazov a vetra ale zadná časť Nano Flex 3G , NIč moc , riešim to termo spodkami a boxerkami , hodnotenie 3/5 , určite nie sú hodné toľko E
V podstate asi este neurobili zimne gate, ktore by sme potrebovali. Resp. ked sa nad tym zamyslim, tak nechapem kto to navrhuje, alebo cim sudruzi rozmyslali pri navrhovani
V podstate asi este neurobili zimne gate, ktore by sme potrebovali. Resp. ked sa nad tym zamyslim, tak nechapem kto to navrhuje, alebo cim sudruzi rozmyslali pri navrhovani
Mám o.i membránové Silvíny za 70 Eur 4-5 rokov a smele môžem , že sa vyrovnajú ,, najtepleším gatiam od Castelli - polare 3
mna by zaujimalo ako odhadnut kedy je boa dobre dotiahnuta
posobi to krehkym dojmom aj ten drotik. stane sa ze jazdou sa bota trocha uvolni.. mw702
nerad bych to urval
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bez urážky, ale slušné plutvy
A to mám sám 48čky
Možno fotka skresluje..
zacinal som s jednou bundou teraz som skoncil pri 3 (Alpha 2, GO, sportful fiandre pro) a pre kazdu mam vyuzitie
tie Isadore vyzerali dobre ale co z toho ze je to teple ked to prefukne furt. a nosit na tom vestu znamena zabit vrecka.
Viem ze maju s nejakym shieldom vpredu ale ten je len hore na hrudniku. Ked fuka studeny tak ja mam cervene brucho ako pavian rit
https://gobik.com/en/products/maillot-hombre-manga-larga-supercobble-sylan
Ja som cez BF neodolal vypredaju na gobik a kupil tento zatepleny dres, ktory je parametrami skor ako taka lahsia bunda a ma to hodne race strih. Ale ked som sa do mojej velkosti navliekol, tak na biku v cyklopolohe to uz bolo znesitelne a zvykol som si. Teda pocas tej jednej jazdy, ktoru som s nim zatial absolvoval
Pozeram, ze z tej vypredajovej serie Supercobble maju uz len najmensie velkosti. Z novej ponuky maju rovnake technicke parametre dresy Superhyder Hollow, ale teda cena je uz vyssia.
https://gobik.com/en/products/long-sleeve-jersey-superhyder-men-hollow
na tvojom mieste by som sa pri tom zimnom drese rozhodoval medzi L a XL, skor asi XL.
ak by som to bral podla chest tak som medzi M a L, aktualne viac k L ale to je rozmer na hole telo tak neviem ci s tym pocitaju alebo ak si dam pod to 2 vrstvy tak to mam odmerat tak a to budem mat vacsi rozmer
posobi to krehkym dojmom aj ten drotik. stane sa ze jazdou sa bota trocha uvolni.. mw702
nerad bych to urval