Jo jo. Depka riadna. Mne keď došli Assiomy, čo zároveň znamenalo zmenu kufrov z Time na Look, tak som jeden pekný zimný deň prehadzoval dvojo kufrov a ladil polohy. Keďže to stojíš s imbusom pri každej vŕbe, tak záverečný priemer bol pod 100 W
Takže si k tomu ešte zožeň lexaurin. Alebo fľašu absintu.
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
Bez nich by ziaden liek nebol a bol by klud. Kazdy ma rovnaku prilezitost zohnat prachy,ludi, technologiu a zacat svoj vyskum a potom rozdavat lieky zadarmo.
Tak by znovu mala prist studena vojna aby vyvyjali aj lieky ktore sa im financne nevratia, ale vratia sa v podobe milionov bojaschopnych vojakov, ktorych dnes nieje treba pri dnesnych technologiach a dronoch, satelitoch a laseroch. Oni vyhadzovali extremne peniaze na kozmicky program aj zbytocnosti a aby v pripade vojny ju vyhrali Neslo im o blaho ludi. Pracovalo sa aj na biozbraniach aj napriek zakazu.
Bolo to rovnake ako zbrojenie zbranami.
Aj lekari velakrat predpisuju atb zbytocne.
A ludia si nemozu dovolit v praci vymeskat, Zajacova reforma prvych 10dni pn dali na krk zamestnavatelovi a tak su epidemie, preventivne to beru, nevylezia. = rezistencia.
Dlhodobo chori si pytaju dalsi mesiac volna, ze rano vstanu a maju zarobene.
Pri kratkodobych pn im to zamestnavatel
strhne inde. Na osobnom hodnoteni.
Nič na svete nenahradí vojaka. Nemáš kontrolu nad územím, kým tam nemáš pechotu vykonávajúcu hliadkovú činnosť.
Cena vojaka/radového človíčka je v skutočnosti +/- nulová (koľko stojí pár minút ***** však to urobíš zadarmo a s nadšením
Lekár isteže občas predpíše všeličo, ale odpoveď na otázku prečo je jednoduchá, skús prežiť deň ako pozorovateľ v ambulancii, kde na VŠ vzdelaného odborníka budú vrieskať prepnutí učňovkári a jačať upratovačky z modrého koňa (v záujme objektivity, modrokoním blbostiam v poho naletia aj vysokoškoláčky, nechcem menovať, ale nebolo by treba ísť ďaleko) a vyhrážať sa kadečím, od úradných poťahovačiek po nárez, ak im neurobíš po vôli. A že mentáli nielen z radov tzv. "etnika" sú schopní napadnúť aj záchranárov, o tom sa vôbec nemusíme baviť, to sú opakovane zažívané fakty.
https://www.drmax.cz/zeptejte-se-lekarnika/zapach-moci-po-uzivani-valetolu
a ja som sa uz strasne zlakol ze mam cukrovku, ked mi zrazu tak divne chemicky zapacha moc a trvalo to skoro cely den
do zadku aj s takymito svinstvami, nic take nie je napisane ani v pribalovom letaku.
Esteze mi neskor napadlo, ze to moze byt z toho, a viac som uz neuzil, zvysne tabletky som hodil do kosa.
Radsej zostavam pri ibalgine, z neho moc nepachne a clovek potom nie je vystraseny, ze ma cukrovku.
Mam v rodine cukrovku az dvakrat, tak som sa vazne zlakol ze uz nadisiel aj moj cas.
V amerike by som z tohto mohol na sude vytlct pekne prachy, pretoze ta info chyba v pribalovom letaku
Valetol = piece of shit.
https://www.sukl.sk/hlavna-stranka/slovenska-verzia/bezpecnost-liekov/hlasenie-podozreni-na-neziaduce-ucinky-liekov?page_id=536