Palo TT napísal:
:y: Tento diel do puzzle som uplne prehliadol, ale Dudo si to vsimol.

Neprehanajte! Ved sa nam ho po 8 rokoch flustracie podarilo zmenit a uz je spravne frustrovany.
takze pomer sa vyrovnava, Double - flustrovany : frustrovany - 18 : 5 :y:
26.02.2024 - 12:17:05
02
Boze,ignorujte ten bolsevicky nok uz...uz aj spam sa chyta za celo,ze ho tu furt omielate
26.02.2024 - 12:42:01
01
Minikin napísal:
Neprehanajte! Ved sa nam ho po 8 rokoch flustracie podarilo zmenit a uz je spravne frustrovany.
takze pomer sa vyrovnava, Double - flustrovany : frustrovany - 18 : 5 :y:

Neprehanam. Myslim to uplne vazne a to ho stale beriem ako kamarata! Takto mi to dava najvacsi zmysel. Mam este dalsie 2 dovody, preco si to myslim. Vyjadrit sa musi double. Kludne aj SS, tel., osobne. A navyse 8 rokov je dost na to, aby to bola diagnoza.
26.02.2024 - 12:59:00
00
ako hovorím žiadne racionalne zmýšlanie a navrhy ako riešiŤ súčasnú situáciu, len preberáte psychicky stav mojej osoby a likujete a rehníte sa na tom čo je uplne nevýznamné. Čo je významné Čina ma možno už väčšie výdaje na vojnu ako USA ak sa to premietne do parity kupnej sily kedže učtite vyrábajú lacnejšie. Rusko má vojnovú ekonomiku čo síce dlho zrejme nemôže vydržaŤ ale vzhladom k tomu kolko sme my ochotní investovat do vojny to zrejme bude stačiť , minimalne nato aby z Ukrajiny úplne neodišli . Takže bez USA ako Europa by sme boli uplne mimo geopoliticky. 1 mld. ludí s vyssou zivotnou urovnou nevie za 2 roky poraziť 120mil z toho polovica podla Vás nemá záchod. Ale Vás zaujímam ja a moje myšlienkové pochody. Realne mi niekto povedze ako poriešite Rusko a možno aj Čínu a minimalne 50% spoluobčanov čo síce nemajú možno názor ako ja ale určite nezdielaju ten Váš. Či stačí pre Vaše uspokojenie si do mna kopnut a možno bude lepšie.
26.02.2024 - 13:08:11
01
Palo TT napísal:
Neprehanam. Myslim to uplne vazne a to ho stale beriem ako kamarata! Takto mi to dava najvacsi zmysel. Mam este dalsie 2 dovody, preco si to myslim. Vyjadrit sa musi double. Kludne aj SS, tel., osobne. A navyse 8 rokov je dost na to, aby to bola diagnoza.


vždy som bol pesimista takže možno tam treba hladat dôvod. A je pravda ,že rád provokujem resp je to moja zlá vlastnosť s ktorou neúspešne bojujem cely život:). A z názorov ludí na mna si nerobím velkú hlavu. Ale máš pravdu nemal by som sa tu už nijak vyjadrovať kedže ludí nasieram, no zase ma tu niekto spomenul a začal som čítať tuto tému. Ved 40% ľudí volilo Smer a Hlas takže veľa ľudí je práve kvôli tomu aby si nepokazilo nejak meno , ticho alebo to tu nečíta alebo číta to čo im vyhovuje. No najviac ľudí má na háku lebo vypláta ide a zaujíma ich len svoj osobný život.
PS: slovo flustrácia bude raz v slovníku slovenského pravopisu:)
26.02.2024 - 13:24:45
00
double napísal:
ako hovorím žiadne racionalne zmýšlanie a navrhy ako riešiŤ súčasnú situáciu

Lenze to riesenie tu uz bolo spomenute X krat. Russ o mieri nechce ani pocut, resp. mierom nazyva nerespektovanie medzinarodne uznanych hranic, teda strata min. okupovanych uzemi pre UA. Aj keby sa na toto pristupilo, tak Russ o 5/10/15 rokov si zasa zmysli, ze UA je hrozba a tie kobylky zasa nieco vyvedu.
Takze jedine riesenie je vojensky Russko vyhnat z UA (t.j. niekokonasobne navysit vojensku podporu UA) a odrezat ho od toho prehniteho zapadu. T.j. vylucit Russko zo vsetkych medzinarodnych organizacii, doslova postavit berlinsky mur na zapadnej hranici RF a prerusit vsetky financne, obchodne a neviem ake dohody, proste vsetko. Vsak aj tak zo zapadu nie je pre Russa nic dobre, tak v tom nevidim problem.
26.02.2024 - 13:48:46
04
Od obchodovania s Ruskom sa zapad neodrezal ani pocas studenej vojny, ani teraz pocas sankcii. Je tazke predpokladat, ze tak urobime dobrovolne po vitaznej vojne.
26.02.2024 - 13:53:47
00
double nezavadzaj prosim ta, tu nie si na FB, kde si s Edom pritakavate, nase nazory a “riesenia” tu boli spomenute uz x krat, naopak od teba som este necital nic okrem nejakeho abstraktneho mieru, len aby nahodou neutrpela tvoja zivotna uroven
26.02.2024 - 13:55:33
04
Český miliardár Jan Barta už poslal sľúbené 2 milióný eur, aktuálne takto https://www.dronynemesis.cz/en

Prílohy:

www.dronynemesis.cz.jpg
www.dronynemesis.cz.jpg 75.21 KiB thumb_up0thumb_down

26.02.2024 - 14:01:11
015
double napísal:
len preberáte psychicky stav mojej osoby a likujete a rehníte sa na tom čo je uplne nevýznamné

Kedze s temou psychickeho stavu tvojej osoby som zacal vcera ja, tak ju dnes aj ukoncim. Sposob ako diskutujes (=forma prejavu - ! odlisovat od obsahu prejavu, teda aky nazor zastavas) si vysvetlujem prave nim. Pre mna je to logickejsie vysvetlenie, ako si pripustit, ze si za to plateny (podla pacikovania prispevkov si to tu o tebe mysli desiatka ludi), alebo si extremny troll. Moj nazor na teba teda vies. Ci je uplne odveci alebo nie vies len ty sam. V kazdom pripade, ak by si mal potrebu mi ho vyvratit, nemam problem s tebou pokecat, kludne aj "on-site" (objavil som minule v TT fajn bar ;) ) O politike s tebou diskutovat radsej nebudem. Podla skusenosti z fora by sa len zbytocne frustrovali obe strany.
26.02.2024 - 14:15:11
01
Ok ale Vaše riešenia sa nerealizuju. Nadalej su obchodne vztahy s Ruskom alebo obchadzkami cez tretie krajiny, vojenska výroba daleko zaostava za Ruskom a peniaze tiez posielaju pomenej resp cez zdĺhavé rozhodnutia. Proste vsetko sa musi zrychlit a zvacsit vojensku vyrobu cize viacej penazi. Som zvedavy kto vsetko to bude ochotny akceptovat.
Ved Vam hovorim riesenie o nieco znizit zivotny standard a zvysit vydaje na vojnu lenze otazne je kolko ľudí toto chce okrem samozrejme Vas a ci to neskonci 3sv vojnou nebodaj nuklearnou. Ja neviem ci nevidite tu realitu. V Usa uz neviem kolko mesiacov sa rozhoduje o dalsej vojenskej podpore a cas bezi. Vyhoda diktatorskeho rezimu v Rusku ,ze tam su veci ovela rychlejsie.
Extremny troll? potom co je asi 20tis ludi co likuju Ficovi tie jeho videa. A to nehovorim o takych personach ako Danko Huliak Mazurek kolko maju odberatelov.
Nechcem ti ziaden tvoj nazor vyvracať kludne ma maj za koho len chces. Lepsie by bolo ist na bike bez debaty o politike ci o mne.
Prosim netagujte ma tu ani v politike lebo sa sem zbytocne vraciam a nerobi to dobrotu.
26.02.2024 - 14:20:35
00
tisíce ľudí čo lajkujú hranola a spol - po odrátaní troll fabrík to nebudú až také zaujímavé čísla
urevaná menšina sa snaží prezentovať ako väčšina
26.02.2024 - 15:28:47
110
presne tak,a Hauliakovi FB zrušil účet aj z jeho 60 000 sledovatelmi,už tie jeho proruzké sračky nebude vypisovať na prehnitom západnom Facebooku :D
26.02.2024 - 15:58:50
07
Zachytil som to tiez, hmed som poslal 10€ donate fb
26.02.2024 - 16:01:32
02
double no vidis, ze sa s tebou da diskutovat, ano mas pravdu, ide to sakra pomaly a osobne som rozhodne za to, aby sa to nasobne zrychlilo… Statnik to pochopi a nema problem spravit rozhodnutie aj napriek odporu verejnosti a prieskumom, ostatni si hovoria Politici, ale su to obycajni Populisti, no a potom tu su original Kolaboranti, kt su pri moci u nas, z coho sa vyhrabeme velmi tazko, pretoze ludi zvalcovali svojou propagandou a tam patri aj ten tvoj Edo

a nuklearna zbrane? ano, riziko tam je, ale u mna je vacsie riziko nechat toho maleho hitlera dalej sikanovat cely svet, takze ho akceptujem
26.02.2024 - 16:04:48
14
keyboard_arrow_up