A vlastne čo je na tom zlé? Veď špica...nový
rám za 750 nekúpiš nikde...Alebo ja by som to riešil tak, že by som Ti dal nový rám za free keďže tie 2 praskliny sú vada materiálu a tú čo si urobil nárazom by som do toho nového rámu vyrazil a mal by si to na záruku za free zo svojim crash podpisom .-)
Princíp je na tom zlý. V komunite "propain
bike owners" na fb su skusenosti že praskliny okolo ložiska a na zadnej stavbe sú časté a menili to bez okolkov. Ja som o impakte vedel a jazdil som ho , následne som si všimol zvyšné dve praskliny. Na impakt na to nenamietam , keby tam bol iba impakt nevadí mi to. Prečo ale mám mať iný pristup ako iný zákazníci keď dve z troch prasklín sú námahou materiálu?
Edit: doplním ano uznvam že sa správam vypočítavo , ale Propain sa prezentuje hlavne ako gravity značka do najdrsnejších podmienok. Tak nech berú na svoje triko nejakú nekvalitu ich výrobku pričom ruku na srdce jeden rám ich od toho čínana stojí 250 € dajme tomu. Prezentujú sa zárukou na carbonove
rámy 5 rokov pre originalneho majiteľa. Ja originalny majiteľ som. A bohužialuž viem z mojích skúseností že keby sa niekedy nesprávam ako geňo s prepáčením. Tak mám nedokončený sadroš v byte, nemam zadarmo opravené centrálne zamykanie na novom aute čo ma 5 rokov záruku lebo viečko nadrže sa zaseklo a ja som bol nútený ho vylomiť , nemám opravený notebook a pánty na ňom a ja na nom pracujem nehrajkám sa minecraft. Bohužial niekedy treba byť drzý aby človek neostal s holou časťou zadného tela.