Spindrift som mal v hladaciku uz zopar mesiacov, hlavne kvoli moznosti vlastnej konfiguracie vybavy a v neposlednom rade, je to jedna z mala znaciek, ktora este stale ponuka moznost volby kolies 27.5" vpredu aj vzadu, takze 15% zlava celkom potesila...betari jedni :D
13.10.2023 - 14:43:21
00
Do konca mesiaca by som chcel objednavat par drobnosti z propainu (patku prehadzovacky a pod. co nedostat inde)
Plus maju nejake veci co sa oplatia cez black-friday (plaste a pod).
Len tam je postovne 15e co mi pride dost vela ked tam chcem spravit nakup za 40-50e.
Tak ak sa niekto chce pridat tak mi napiste spravu (BA).
19.11.2023 - 13:11:37
00
Čím máte ochránený rám? Mám Hugene 2, pomocou autofólie to na kolene doma robím, ale ten rám je tak poohýbaný, že normálne zvažujem dať si to urobiť s origo setom od ridewrap alebo niečo podobné. Rám neplánujem predať, čiže zakonzervovaný výstavný kus z toho nechcem mať. Jedná sa mi skôr o ochranu najodhalenejších častí. Podeľte sa čo ste použili. Vďaka.
19.02.2024 - 08:13:16
00
Presne tak som to aj ja robila, asi 5 dní som vystrihovala nožičkami na nechty fóliu Zefal (ako veľká lepiaca páska) aby to ako tak kopírovalo tvar rámu lebo sa mi necjcelo dať kopu peňazí za invisiframe 🙂
19.02.2024 - 08:21:16
01
ja som kupil sadu cez wickedvelo.com,su to slovaci,nahodne som ich objavil cez IG, je to nieco na styl DYEDbro polepov,stalo ma to okolo 25 evri a pokrylo mi to vsetky kriticke miesta,spodna ramova,sedlovka, 1x chainstay,2x seatstay a zvysok sady som nastrihal a olepil zadnu stavbu znutra aby mi zadny plast neoskrel ram ked bude od blata,na hornu ramovu trubku mi nevystacilo ale to ma az tak netrapi
19.02.2024 - 08:58:17
01
Ja som použil AMS frame protection, je fajn hrubá dával som ju na kritické miesta na biku 3 roky a stále pekne drží.
19.02.2024 - 09:25:12
00
Tyee je prvy ram ktory som kedy obliepal. Prvy raz a naposled ,su s tym nesmierne nervy. Mal som mozole na palcoch , dolamal som aj tu kartičku na odstranenie bubliniek. Ale je to nakoniec fajn ale len horna trubka a zadna sedlova kde sa lepi bordel. Najdolezitejsie je ochranit tie zadne horne vzpery ked si potrpite aby ram ostal fresh. Tam som uz aj odsuchal foliu a je tam uz vylestená diera. Ako nahradne riesenie som tam namotal dusu , stary dobre freeride punk. Ten ram je vzadu dost siroky plastu to nevadi. Celkovo po jednej sezone som tomu ramu dal taku gulometnu palbu na spodnu trubku ze ma patinu aj skrz foliu , az lutujem ako som sa s tym babral.
19.02.2024 - 18:07:09
00
Ďakujem za odozvy, vzhľadom na nízku aktivitu vo vlákne som toľko príspevkov nečakal :D To s tou zadnou širokou stavbou som si všimol na prvej jazde aj ja. Potrápim sa ešte s fóliou a do šuplíka zoberiem tú AMS fóliu. Ani to wickedwelo nevyzerá zle, len som z tých dizajnov už vyrástol a čistý motív som v ich ponuke nevidel.
19.02.2024 - 21:03:22
02
wickedvelo maju aj cisty motiv ak nie na stranke tak im skus priamo napisat,ja som tiez bral iba priesvitnu foliu od nich
20.02.2024 - 06:27:38
00
Nechce niekto niečo z Propainu ? Bratislava. Poprípade celé Slovensko. Potom by som rozposlal
01.03.2024 - 20:25:04
00
Ahojte kupovali ste niekto novú zadnú osku na Tyee cf5 ? Ide mi o to či ju musím objednať priamo z propainu alebo ju môžem kúpiť aj niekde inde.
07.08.2024 - 13:43:40
00
arrow_leftmarekciarka napísal:
Caute, vsimol som si toto vlakno. Rad by som sa podelil o skusenost s Tyee 27.5 r. 2020.

Po roku intezivneho pouzivania podlahol tarche a pustil pri sedlovej trubke. Mam pocit, ze praska aj zadna stavba ale to zatial Propain zamietol pod koberec (zevraj to nie je poskodene) :D
Reklamacia super, mam znefukcnit (prepilit / prevrtat ram) a poslu novy. Zatial fajn, spokojnost :)

Síce staré ale časy sa zmenili , lebo aktualne riešim obdobný problém. Po dvoch sezónach mám prasklinu na zadnej stavbe pri hadici brdzy , pod skrutkou na vahadle prednej stavby a prasklinu od nárazu kameňu nad ochranou rámu. Dokopy 3 praskliny. Rám doručený februar 2023. Záruka do feb 2025.
Neuznané a platím za crash replacement 500 eur. Pritom zadná stavba je vytrhnutý bowden ako sa to stávalo často tým zlým dizajnom. No pod váhadlom je to podľa mňa námahou materiálu. Čo už. Kto nepraskne rám jazdi pid svoje možnosti :). Dúfam že mi doručia ešte tyee 5 , lebo 6tku so škaredým (pre mna subjektívne) dizajnom hornej trubky a vedením kablov cez kokpit nechcem.

Prílohy:

IMG_2651.jpg
IMG_2651.jpg 262.6 KiB thumb_up0thumb_down

05.11.2024 - 18:40:36
02
No , situacia sa komplikuje. Ponukli mi tyee 6 cf za 750 eur. Prva ponuka bola 500 crash replacement + free zadna stavba na tyee 5. No mne nepride free , pripadam si ako v teleshopingu. Pricom pri troch prasklinach je to dost zaražajuce. Uznavam jedna je impact. Ale pod loziskom a zadna stavba je namaha materialu.
06.11.2024 - 11:36:51
00
A vlastne čo je na tom zlé? Veď špica...nový rám za 750 nekúpiš nikde...Alebo ja by som to riešil tak, že by som Ti dal nový rám za free keďže tie 2 praskliny sú vada materiálu a tú čo si urobil nárazom by som do toho nového rámu vyrazil a mal by si to na záruku za free zo svojim crash podpisom .-)
06.11.2024 - 12:06:42
01
arrow_leftbranomelis napísal:
A vlastne čo je na tom zlé? Veď špica...nový rám za 750 nekúpiš nikde...Alebo ja by som to riešil tak, že by som Ti dal nový rám za free keďže tie 2 praskliny sú vada materiálu a tú čo si urobil nárazom by som do toho nového rámu vyrazil a mal by si to na záruku za free zo svojim crash podpisom .-)

Princíp je na tom zlý. V komunite "propain bike owners" na fb su skusenosti že praskliny okolo ložiska a na zadnej stavbe sú časté a menili to bez okolkov. Ja som o impakte vedel a jazdil som ho , následne som si všimol zvyšné dve praskliny. Na impakt na to nenamietam , keby tam bol iba impakt nevadí mi to. Prečo ale mám mať iný pristup ako iný zákazníci keď dve z troch prasklín sú námahou materiálu?

Edit: doplním ano uznvam že sa správam vypočítavo , ale Propain sa prezentuje hlavne ako gravity značka do najdrsnejších podmienok. Tak nech berú na svoje triko nejakú nekvalitu ich výrobku pričom ruku na srdce jeden rám ich od toho čínana stojí 250 € dajme tomu. Prezentujú sa zárukou na carbonove rámy 5 rokov pre originalneho majiteľa. Ja originalny majiteľ som. A bohužialuž viem z mojích skúseností že keby sa niekedy nesprávam ako geňo s prepáčením. Tak mám nedokončený sadroš v byte, nemam zadarmo opravené centrálne zamykanie na novom aute čo ma 5 rokov záruku lebo viečko nadrže sa zaseklo a ja som bol nútený ho vylomiť , nemám opravený notebook a pánty na ňom a ja na nom pracujem nehrajkám sa minecraft. Bohužial niekedy treba byť drzý aby človek neostal s holou časťou zadného tela.
06.11.2024 - 12:25:36
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské)
keyboard_arrow_up