Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
posledný komentár: 14. 9. 2025 o 8:53
Tie ťa možno prežijú. Ak si opálil, či inak ošetril podzemnú časť, tak úplne super.
Inak bohužiaľ musím konštatovať, že kvalita stavebných materiálov sa veľmi výrazne zlepšila. Keď som pred 30 rokmi staval dom, tak temer nebol materiál, ktorý by ma prežil. Dnes toto splní hádam hocičo, čo kúpim v stavebninách.
Koly som do 70cm natrel penetrakom
A este vo vyške 9m na štíte 🤭
Na začiatku to bolo pekné cervene.uz po druhej zime šedne
Keď si nám chcel tu fasádu ukázať, ta asi sa dala spraviť aj lepšia fotka....😉🤣
Keď si nám chcel tu fasádu ukázať, ta asi sa dala spraviť aj lepšia fotka....😉🤣
v mobile som lepšiu nenašiel, tu hľa
1,5roka po oblozeni
žeby?
Planované pouzitie - nabijačka ebiku do auta 42v 5A pre crussis.
Samotný menič sa tiež dá nastaviť priamo na pozadované parametre vystupu ale tá možnosť digitalneho nastavenia je pre mňa vyhodou.
zihadlo 5 dorazil matroš z Oravy😊
kupoval som obklad z Trstenej ,potom som to iste našiel za hranicou o 2E/meter lacnejšie-Rombus skosený
tatranskyprofil.sk
TD Mont, Dlhá nad Oravou
Pevné verím, že pri dobrom napusteni olejom vydrži aspoň 10r.?
Len som tým chcel povedat na čo je dobre sa sustredit pri ďalsom nákupe. Červená časť vydrží aj 20 rokov.
O modulových otvoroch na upínanie neuvažuješ?
Na vrch by sa zišila vrchna doska aspoň zo sololitu keď to budeš mať ako pomocný stolík.
Tak som urobil mierne vylepšenie. O dosť lepšie čo sa týka stability stola.
Ložisko slúži ako pätka, pri točenie nerobí dieru do betónu 😊
Tie nôžky (verím že sú 4) sú super vec a dosť nutná pri kolieskovom stole. Naviac si to hodíš do vodováhy keď to potrebuješ. Na to ložisko by som ešte natiahol nejakú plastovú pätku, hoci aj vytlačenú na 3d tlačiarni. Ľahšie sa budú robiť malé korekcie posunu po dielni.
Tá Makita je výborná voľba, Ľahká, silná, vyvážená -vpohode aj na prácu jednou rukou.
Celkovo s Makitou mám skvelé skúsenosti a ak človek nieje blbec, tak sa na náradí menia len uhlíky a spotrebný materiál. Pre profesionálneho hobíka doživotné stroje.
Takže robíš aj s drevom aj s kovom? Zaujímavé....
Tak snažím sa okolo domu riešiť veci vo vlastnéj réžii.
Zváriť, ohoblovať, zrovnat, vybetonovat atď. 😊